Jump to content
Naimisiin.info

epa

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

epa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Meilläkin on häät Lammassaaressa ensi kesänä. Olis todellakin hauska kuulla miten kaikki ruoat ja vieraat on saatu rahdattua aiempina kesinä saareen. Meillä on suunnitelmissa varata venetaksi mummeleita varten, muut vieraat tulevat kulkueena pitkospuita pitkin. Ruoka-logistiikka onkin omalukunsa. Samoin kakut ja kalaruoat: missä ne säilyvät kesäkuumalla kun jääkaappi tilaa ei ole? Sähkön riittävyys kohteessa on mietityttänyt, generaattorihan ei ole päällä esim pe-la yönä ellei sitten osta lisätunteja sähköä (ja näinhän on pakko tehdä). Siellä on kuulemma riittänyt sähköt keittiöön, bändiin ja valaistukseen aiemminkin, ehkäpä siis jatkossakin... Oletteko ottamassa pitopalvelua ja jos niin miten ajattelitte että ruoat tuodaan saareen? Entä miten meinasit hoitaa juomien jäähdyttämisen? Siellähän on YKSI jenkkijääkaappi, eikä mitään kylmäkellaria (se talohan on kalliolla vielä). Rantaveteen ne oluset ainakin täytynee heivata. Skumppaa on vähän ikävä tarjota lämpimänä, ehkä jätämme sen kokonaan pois ja keksitään jotain omintakeisempaa tilalle. Meillä on tarkoitus tehdä simppeli ruoka paikanpäällä niin että säätetään kuluissa ja roudaamisessa ei olisi niin mahdotonta työtä. Paikanhan saa käyttöön jo perjantai-aamuna, joten esivalmistelut voi hoitaa hyvissä ajoin. Aika hiton monta avointa kysymystä vastattavana ennen ensi kesää! Ja se auttajien armeija joka tarvitaan kaikkeen roudaukseen itse hääpäivänä tulee olemaan suuri. Itse kun tehtäisiin kaikki mutta pitäisi sitä kai ehtiä kampaajallekin hääamuna ym. Ja olisi ihanaa jos en näkisi sulhasta ennen vihkimistä. Tämä tuskin toteutuu kun saaressa on niin paljon järjesteltävää ja meidän vihkiminen tapahtuu siellä paikan päällä. Ainiin: paljon teillä on tulossa porukkaa?
  2. Hobby Hallista voi tilata 9 x 3m telttaa 219e (muistaakseni) hintaan. Myös pienempi koko löytyy. Jyskistä saa valkoisia katoksia 19.90! Noita hobbyhallin telttoja voi pistää pötköön tai vierekkäin availemalla seiniä ja päätyjä ja ovat vielä kokovalkoisia. JA tilattavissa koko Suomeen. Nehän voi myydä sitten vaikka huuto.netissä pois kun tanssit on tanssittu. Lattiaksi vaan pinnoitettua (tummaa) vaneria, siis sitä hieman tavallista vahvempaa tai kumipohjaista vihreää mattoa jota myydään kaikenmaailman k-raudoissa. Itsellä telttahää-suunnitelmat aluillaan noin käytännön tasolla, mutta sitäkin enemmän visioita liehuvista valkoisista kankaista ja kukista ja kesäillan tunnelmasta keijuvaloineen. Varmasti tulossa erilaiset, rennot ja freesit häät. Jei. Lisää keskustelua kitoos!
  3. hei dreamday, mistä tuommoiset hinnat? siis mistä firmasta noi teltta-esimerkit ovat? eipä pahempia ollenkaa noilla hinnoilla!! tänks.
  4. Lisää kokemuksia, kiitos! kuten tuo vuokra joka taitaa olla tuntikohtainen?! Oletteko makselleet myös niistä tunneista joita olette viettäneet talolla koristelemassa ja järjestelemässä? ja millainen on ollut aikataulu? onko tilan oltava täysin tyhjä tasan 24.00? Joissain paikoissa kun näyttää olevan oikea raivotiukka meininki. Kertokaas juhlineet! :-X
  5. epa

    Bändien hinnat

    Monet kehuu täällä valintojaan ja sopivia palkkioita ja hintalaatusuhteen ollessa oikeasti kohdallaan tai bändi muuten vaan tosi hyvä viihdyttäjä niin tiputelkaa niitä NIMIÄ! Saadaan hyville bändeille keikkoja ja ennenkaikkea tyytyväisiä juhlijoita. Bändin valinta on niin vaikeaa ja kuitenkin ensisijaisen tärkeää tunnelman kannalta...jotta saadaan mummotkin kikka-kyykkyyn tanssilattialle!
  6. epa

    Viro

    Todellakin! Lisää kokemuksia morsiot ja juhlaväki, jotka olette juhlineet häitä lahden tuolla puolen!
×
×
  • Create New...