Jump to content
Naimisiin.info

tuuliainen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tuuliainen kaikki viestit

  1. S@atu: Voin kertoa hyviä kokemuksia Kangasalan Pirtistä! Meillä oli häät siellä viime elokuussa. Hinta tosin ei ollut paras mahdollinen :-/ Jos en väärin muista niin 550- 650€. Sinne ainakin saa viedä omat juomat ja haluamansa pitopalvelun. Bändille on loistavat tilat, kun siellä on erillinen lava ja kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan ruokailemaan yms. Jos on pitopöytä niin sille on "varattu" erillinen tila viereisestä huoneesta. Tanssin alkaessa jouduimme siirtämään muutaman pöydän pois, että saimme tanssi tilaa, mutta ei se haitannut menoa lainkaan. Eli suosittelen ainakin käymään katsomassa paikanpäällä
  2. tuuliainen

    Kangasalan pirtti

    Olin kyllä erittäin tyytyväinen paikkaan, nimen omaan siisteyden ja paikan toimivuuden puolesta. Mutta niin kuin fanni edellä mainitsi niin vuokra emäntä ei ole parhaasta mahdollisesta päästä.... Meillä onneksi kaikki sujui hyvin hänen kanssaan ja muutenkin häät oli loistavat! Meillä oli loppujenlopuksi noin 110 vierasta ja pöytiä jouduimme poistamaan muutaman ja loput siirsimme seinien viereen, niin tilaa oli tanssia todella loistavasti, ja meilläkin porukkaa oli kokoajan tanssimassa ihan mukavasti.
  3. Olin kaasoni tykönä yötä ja nukuin kertakaikkiaan aivain loistavasti, en muista koska olisin nukkunut niin hyvin ;D Aamulla kun kello soitti klo 8.00 Olisin kyllä voinut jatkaa uniani, mutta kun tuli mieleeni mikä päivä nyt on niin johan ämmä pommas sänkystä kun ammuttu ;D
  4. Mulla myös ensimmäinen posti uudella nimellä oli kelakortti ;D
  5. Kun ensimmäinen rouvana olo aamu koitti me ensinnäkin nukuimme klo 9:ään asti ja menimme aamupalalle, jonka jälkeen päivä jatkui nukkuen ja nukkuen (univelkaa ehti kertyä iahan riittävästi) ja uiden ja illalla baarissa istuen. Voi kumpa saisikin vielä sen päivän takaisin, oli niin ihana herätä aamulla kun miehen ensimmäiset kommentit oli, että huomenta rakas vaimoni....
  6. Minua ainakin jännitti niin hirvittävästi etten kertakaikkiaan pystynyt muuta kun vuodattamaan kyynäeliä, isäni yritti rauhoitella, että ei hätää kaikki on tuttuja ja kaikki menee hyvin. Sitten kun pääsin alltarille asti niin jännitys kaikkosi ja kaikki meni loistavasti. Ja kun avioparina poistuimme alttarilta niin silloin oli hymy tosi herkässä.
  7. tuuliainen

    Kangasalan pirtti

    Vielä ei olla juhlia siellä vietetty, mutta lauantaina vietetään Mutta varatessani paikkaa täti joka sitä vuokrausta hoitaa sanoi että heillä on istumapaikat 150 hengelle, mutta 130 henkeä on parempi ettei ole ihan niin tiivistunnelma. Paikka on kyllä todella siisti. Salin seinät on hirrestä ja värinä tekstiileissä (verhot, tuolin päälliset ja näyttämön verhot sekä -lattia) on viininpunainen. Noutopöytä ei mahdu salin puolelle vaan sille on ihan omapaikka keittiön puolella, mun mielestä parempi juuri näin. Vessat on juuri uusittu eli nekin on siistit. Sinne saa viedä omat juomat ja pitopalvelun. Juhlia saa klo 2.00 asti. Kynttilöitä ei saa polttaa siellä ollenkaan, mutta onneksi salin puolella on himmennettävät valot. Mitäs vielä kertoisin :-? No, kyseleppä jos on vielä jotain mitä haluat tietää.
  8. tuuliainen

    JUUSTOKAKKU???

    Kiitokset Mimmuliinille ja tipi-linnulle molempien reseptit kuulostaa herkullisilta.
  9. tuuliainen

    JUUSTOKAKKU???

    Jos jollain on vielä lisää näitä ohjeita niin tahtoisin Olen ajatellut että tulisi meille hääkakuksi
  10. Nyt mekin saatiin vihdoista viimein päätettyä marssit ;D eli alttarille mennessä on Kuula ja poistuessa Prinsessa Ruusunen ja valssina Yölinnun Sinun kanssasi. Valssi on ollut tiedossa jo siitä asti kun kosinta tapahtui eli helmikuu 2004.
  11. En ole teettänyt, mutta kävin kyselemässä hintoja niin mulle sanottiin että rannekukka tulee maksamaan noin 10€ riippuen montako kukkasta siihen haluaa. Ja tietysti riippuu mitä kukkaa haluaa. Itse kyselin ruusuista tehdyn rannekukan hintaa.
  12. Minulla myös on olkapäät paljaana enkä ole edes ajatellut millään huivella tai vastaavilla peitellä.
  13. tuuliainen

    Kangasalan pirtti

    Nostan taas kun joku kyseli 150 hengen juhlapaikkoja
  14. tuuliainen

    Kukaton koristelu

    Meillekkään ei tule kukkia muualle kuin korkeintaan noutopöytään, jos edes sinne. Mutta "ongelmana" on se ettei meidän juhlapaikalla saa polttaa kynttilöitä eli nyt on vaan keksittävä mitä pöytiin laittaisi, kun onneksi muuten juhlapaikka ei kaipaa lainkaan koristeita.
  15. miimuliini: minulle tulee juuri tuo puku ja tuon värisenä. Itsekkin ajattelin etten ikinä ota Sincerityn pukua, koska niin monella on se. Mutta kun kokeilin tuota niin tiesin heti, että tässä se oikea on oli se sitten minkä merkkinen tahansa.
  16. Meille ei tule pitopalvelua, teemme ruoat itse ja astiat saamme ystävämme kautta. No ei siinä kyllä mikään kummonen piha ole. Toisella puolella on iso parkkipaikka ja toisella puolella on asutusta. Kyllä sitä katsomassa kannattaa käydä, en kyllä minäkään tiedä noista vapaista viikonlopuista, kun itse varasimme paikan jo keväällä.
  17. Ursula: Me vietämme ensi kesänä häitä Kangasalan Pirtillä ja sinne siis mahtuu 150 henkeä, mutta parempi määrä on 130. Siellä on yksi iso sali, jossa on iso lava johon taas esim. bändi mahtuu soittamaa. Keittiö on isohko, mutta siellä ei ole astioita kun ihan muutamia, eli astiat täytyy ottaa esim pitopalvelulta. Keittiön yhteydessä on tila josta ruoka haetaan siihen saa 2 pitkää pöytää joko vierekkäin tai peräkkäin. Miinus puolena Pirtillä on se ettei siellä saa poltta kynttilöitä lainkaan. Salin seinät on sisäpuolelta hirttä. Tuolit ja lava ovat viininpunaiset. Sisältä olevia kuvia ei valitettavasti ole mutta jos en väärin muista niin Moonmaidin päikyssä olisin nähnyt pari.
  18. Suurimmaksi osaksi teen kaiken itse. Ihana kaasoni auttaa askarteluissa ja kaikessa sellaisessa. Sulholta kysyn vaan että miten on kelpaiskos tämmönen esim.menu jne. ja hän kertoo mielipiteensä. Ja mulla on kyllä se hyvä, että äitini, anoppi ja eräs ystävä ovat luvanneet autella sitten kun tulee se aika että tarvii ruveta väsäilemään ruokia ja leipomaan, mutta siihen nyt vielä on aikaa.
  19. Mekään ei haluta studiokuvia. Vaan nimenomaan miljöökuvat, minusta ne ovat jotenkin kauniimpia.
  20. Nerdinna: Meillä on näköjään samanlainen maku ainakin kakkujen suhteen, itsekkään en välitä noista jenkki tyylisistä.
  21. Nerdinna: Toi teidän kakku on kyllä syötävän hyvän näkönen NAM!!
  22. Onhan täällä ihan kauniita kakkuja, mutta nimenomaan noi jenkkityyliset näyttää ihan siltä ettei ne maistu miltään, korkeintaan puulta. Ja sitten taas itse en haluaisi perinteistä kermakakkua, koska en itse tykkää kerman mausta , niin jos jollain on hyviä vinkkejä ja kuvia ei kermakakuista niin otan mielelläni vastaan.
×
×
  • Create New...