_Annie_

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About _Annie_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei mitään suuria mokia muistaakseni tehty, mutta pari pientä toki - Unohdettiin vihkiraamattu kirkkoon morsiamen huoneeseen, josta sen sitten pikkuserkkuni toi hääpaikalle - Hääkuvat eivät onnistuneet niin hyvin kuin toivoin, mutta ihan ookoo olivat - Paluumatkalla hääpaikalta pysähdyttiin levähdyspaikalle ottamaan meistä vielä pari kuvaa, ja minulla oli tuossa vaiheessa huppari olkapäillä. Laskin sen sitten auton takakontin päälle, enkä muistanut sitä siitä ottaa, joten sinnehän se sitten tippui tienvarteen kun jatkettiin matkaa. Isä kävi sen seuraavana päivänä hakemassa.
 2. No tuolla verukkeellahan kaikki hääparit voisivat sitten jättää opasteet tienvarteen. Eiköhän kaikilla kuitenkin omasta mielestään ole hienot opasteet...
 3. Ostin meikkaajalta huulipunan ja huulikiillon joita sitten käytin yllättävänkin monta kertaa päivän aikana. Mulla on tapana "syödä" huulipunat pois (juu, en siis käytä usein), joten tuli todella tarpeeseen. Puuteria laitoin myös muutaman kerran lisää.
 4. Meille tulee virsi 241a. Sanat ovat vaan niin mukavat.
 5. Ja täällä kolmas Meillä ei vieläkään ole teksti selvillä, mutta veikkaisin että jotain tyyliin N&N - VIHDOIN meille tulee... kihlaus kun on kestänyt "hieman" odotettua pidempään
 6. Oma sukunimeni on niin kovin yleinen (yli 13 000 nykyistä "haltijaa") joten eipä tarvitse miettiä vaihtaako nimeä vaiko ei. Miehen sukunimi kuitenkin vähän harvinaisempi, tällä hetkellä Suomesta löytyy 331 sen nimistä. Niin, minusta siis tulee rouva Humalajoki.
 7. Miehen nimen otan. Omani on todella tavallinen ja miehen taas suhteellisen harvinainen. Haluan joka tapauksessa että tulevaisuudessa perheellämme on vain yksi sukunimi, joten tämä ratkaisu on meille ihanteellinen ;D
 8. Kirkko varattiin ensin. Tiesimme että juhlapaikkaan ei ole tunkua niin sen kanssa ei ollut kiirettä.
 9. Vihkiminen tapahtuu molempien kotipaikkakunnalla, juhlat sitten juhlitaan morsiamen kesämökki/mummola/kesänviettopaikkakunnalla.
 10. Me varasimme myös kaksi yötä Tampereen kylpylästä. ;D Saa nyt sitten nähdä mitä tulee kustantamaan, kun bestman lupasi koittaa saada alennusta. Hinnalla nyt ei niin väliä ole, koska häämatka on edessä vasta myöhemmin syksyllä tai vuonna 2006, ja halusimme kuitenkin pitää häiden jälkeisinä päivinä "häälomaa"
 11. Olin aina suunnitellut että meidät vihkii molempien rippipappi, mutta valitettavasti hän kuoli äkilliseen sairaskohtaukseen pari vuotta sitten. Nyt kun vihkiminen tuli ajankohtaiseksi, tulikin ongelma kuka meidät vihkii. Onneksi jo eläkkeellä oleva, minut kastanut pappi suostui!