ndnd

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About ndnd

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1188813479
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Valkeakoski
 1. heidiliini83 Ota Tilisanssi, jos saat! Ovat hyvin hoitaneet meidän ja muiden pitopöydät, ovat joustaviakin!
 2. Kaikki sujui meillä 22.7.06 Knuutilan puolesta hyvin. Ja mitä oli sovittu, se piti. Voihan olla, että tietävät jo nyt, että ovat matkoilla tms. tuolloin tuona viikonloppuna tai ovat tulleet siihen tulokseen, ettei isompia pitopalvelujuttuja pystytä järjestämään. Asiat selviävät parhaiten, kun soitatte sinne ja kysytte ihan suoraan, ettekä vatvo niitä täällä Laitan kuvia, kunhan tulee sellainen hetki, että maltan istua koneella pidemmän tovin lajittelemassa ja valkkaamassa!
 3. Onhan siitä pari osumaa, kun Copernicilla (www.copernic.com) hakee: http://www2.turku.diak.fi/reportaasit/b668...n_matkassa.html http://www.tampereenkaupunki.net/kokous/li...okouspaikat.php Sijaitsee tehtaan kupeessa: http://www.tampere.fi/ytoteto/kartta/map.p...xt=Kartanoklubi
 4. Meillä mies otti minun nimeni ja eipä voi sanoa, että kumpikaan olisi tossun alla. Molemmilla oli harvinaiset sukunimet (18 kpl / 33 kpl) jo entuudestaan, mutta minun sukunimeni on helpompi ulkomailla ja jopa kotimaassa, miehen sukunimessä oli ääkkösiä. Sitä paitsi miehellä oli ennen samana vuonna syntynyt saman niminen pikkuserkku, joka aiheutti aika ajoin sekaannuksia. Lisäksi miehen etunimi + mun sukunimi -yhdistelmää ei ole kellään, mut mun etunimi + miehen sukunimi on jo olemassa. Mun puolesta molemmat olis voineet pitää oman nimensä, mutta mies nimenomaan halusi näin. ;D
 5. Urheiluseuran bileitä ollaan siellä pidetty, en välttämättä häitä siellä järjestäisi. Nuiva vahtimestari asuu seinän toisella puolella ja tila pitää olla tyhjä ja siivottuna klo 22 mennessä.
 6. Tämä paikka on edukkain ja sieltä sai tilattua näytteetkin, jos haluaa nähdä värit livenä ennen varsinaista tilausta: http://www.longislandweddingflowers.com/ca...78_products.htm
 7. Tuli muuten mieleen, että taannoisilla häämessuilla bongasin tällaisen uuden paikan Toijalassa: http://www.karllund.fi/
 8. Kurun pohjoispuolella Virtain puolella Vaskivedellä on ihana paikka järven rannalla nimeltä Matkailumaatila Haapamäki, sinne muistaakseni mahtuu tuo määrä sakkia. Nettisivut eivät juuri nyt ainakaan toimi, mutta linkki pitäis olla: http://www.matkailutilahaapamaki.com/ Olen työpaikan koulutuksissa ollut tuolla ja ruoka ja palvelu on aivan huippuluokkaa! Tässä vielä yhteystiedot: Matkailumaatila Haapamäki Purrantie 145, 34710 Vaskivesi tel. 03-4758845.
 9. Minulla muuten on sitten kuvia Knuutilasta viime kesältä, mm. n. 120-130 hengen häihin tehdystä pöytäjärjestyskartasta kuva. Eli privaa vaan mulle, jos olet Knuutilassa järkkäämässä häitä, niin saat vapaasti tuon kuvapaketin omaan käyttöösi (ei levitykseen).
 10. Me meinataan hääyöstellä saunamökin tuvalla. Ei siinä päivän bilettämisen jälkeen ole varmasti voimia tehdä mitään muuta kuin nukkua Meillä on myös jatkot saunalla ja ajetaan vieraat pois, kun halutaan nukkumaan eli varmaan aamuneljään menee Juhlaohjesääntöön tulee asiasta maininta, joten ei tuu kavereille yllätyksenä!
 11. Olen varannut huoneita Hoikan opistolta ja Ellivuoresta. Päikyn sivulta 11 löytyy tarkemmat detaljit.
 12. Mielestäni on, siellä kun on iso voimistelusali juhlatilana ja noutopöytä kahvion yhteydessä. Jää liikaa tyhjää tilaa.
 13. Meillä on nyt myös suuntana Hua Hin lokakuussa (12.-27.10.). Finnairin Top Clubin kautta varattiin lennot + 3 + 2 yötä Bangkokissa ja muiksi öiksi Hua Hinin Hilton varattiin www.asiarooms.com:in kautta, kun ollaan häämatkalla. Pidetään Hiltonia tukikohtana ja retkeillään myös jonnekin suuntiin. Osin omatoimimatkailua siis. Hintaa reissulle tulee 15000 Finnair Plus-pistettä + 755 e/ hlö. Plus tietty Hiltonin yöt ja 2 lisäyötä Bangkokissa. Kivaa siis tiedossa!
 14. Taas nosto, jos joku tietäis lissee ;D
 15. Tuikkuja tuikkukipoissa pitäis saada polttaa, mutta korkeita pöytäkynttilöitä ei, koska niissä on se tulipaloriski liian suuri.