Vendela

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vendela

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Kyllä, koko matkan. En voinut olla hymyilemättä, kun näin kaikki rakkaat ihmiset sivuillani ja mieheni käytävän päässä.
  2. Minä puen hääpuvun päälle isovanhempieni luona. He asuvat aivan kirkon vieressä - kätevää.
  3. Meillä ei ollut sellaiselle tarvetta.
  4. Minä otan yksinäni ilmoittautumiset vastaan puhelimitse ja sähköpostitse. Myöskin kutsujina olemme me itse.
  5. Minulla tuli jonkin verran enemmän näppyjä pillerien lopettamisen jälkeen, mutta ei mitenkään pahaan kuntoon iho mennyt. Silloin oli kesä ja aurinkokin kuivatti kivasti ihoa. Lisäksi tulin melko pian raskaaksi, mikä sekin oli omiaan vähentämään näppyjä. En lihonut tai laihtunut, eikä muitakaan vaikutuksia näkynyt. Mutta olen kyllä kuullut, että joillakin iho alkaa tosissaan kukkia. :-/
  6. Meillä on kirkolla ja juhlapaikalla välimatkaa 30 km. En koe sitä mitenkään ongelmallisena, maalla kun on muutenkin pitkät välimatkat joka paikkaan. Ja kaikki vieraat tulevat joka tapauksessa autolla. Juhlapaikalla on mahdollisuus yöpyä, mutta eiköhän kaikki kuitenkin kotiinsa mene yöksi. Kyllä niitä kuskeja aina löytyy.
  7. 7 kk ennen häitä. Vähän liiankin aikaisin (ehdin sitä sovittelemaan kotona monet kerrat.. : ), mutta saatiin hyvä messutarjous: -31%.
  8. Kihla- tai vihkisormukseksi en kyllä ostaisi, mutta muissa sormissa voisin aivan hyvin pitää vanhaa sormusta. Tosin uusvanhan sormuksen pitäisi olla huomattavasti halvempi kuin vastaavan täysin uuden, antiikkiset on sitten asia erikseen.
  9. Kaikkia vieraitahan ei voi millään miellyttää, eli parasta valita se, mikä eniten hivelee morsiamen ja sulhasen makuhermoja! ;D Jääpähän itselle sitten enemmän, jos muut eivät tykkää.
  10. Otan sormuksen pois suihkussa/saunassa, uimassa, leipoessa, käsiä rasvatessa yms. Muulloin se on aina sormessa ja ilman sitä on vähän alaston olo.
  11. Meille tulee kakku pitopalvelun kautta, ja heillä oli aika suppeat valikoimat... > Ei siis mitään erikoisuuksia, harmi vaan. Ollaan mietitty prinsessakakun ja suklaakakun välillä, taidetaan päätyä suklaaseen! Täytteet vielä harkinnassa, ehkä lisää suklaata!
  12. Hmmm, aivan totta. Ja laulaminen toisi kyllä vihkimiseen ylimääräistä jännittämistä, muutenkin varmaan jännittää. Juhlapaikalla olisi varmasti rennompaa, lisäksi siellä olisi bändikin taustalla. Täytyykin miettiä vielä!
  13. Mulla on pienenä haaveena laulaa vihkimisen yhteydessä joku kaunis kappale miehelle ja tietysti vieraille siinä samalla. Mitenköhän hyvin se käytännössä onnistuisi? Onko kokemuksia kenelläkään? Laulaako alttarilla vai pitäisikö siirtyä sivumpaan? :-? Mikäli nyt siis rohkaistun! Ei oo tullut yksin esiinnyttyä vuosiin, saati laulettua niin isolle yleisölle..