Rouhe

Aktiivijäsen
  • Viestit

    59
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Rouhe

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä
  1. http://www.amazon.com/Tchaikovsky-Nutcrack...ples/B0000041A8 Tuolta ainakin löytyy, sivun alaosasta. Alussa on aika pitkään jotain alkusoittoa, mutta kyllä se melodiakin sieltä tulee... ;D
  2. Meilläkin käytettiin liikkeen antamaa rasiaa.
  3. Meillä näin: * yksi kuva juhlapuvussa (ei HÄÄpuvussa) miehen työpöydälle * kahdesta yksityiskohtakuvasta (toisessa pääosassa sormuksellinen käsi ja vähän rintaliivien yläosaa, toisessa käsi aluspöksyjen päällä, taas pääosassa sormukset) teetin taulun kokoa A5, seinälle * lopuista kuvista albumi, jota mies saa tiirailla milloin tahtoo
  4. Eero veloitti 150 euroa, ja siihen sisältyi 3 tunnin kuvaussessio valitsemassani paikassa (hän tuli kamoineen sinne), kaikkien kuvien raakavedokset sekä valitsemieni kuvien käsittely. Päälle maksoin sitten kuvien teettämisen, Eero kuitenkin hoiti sen puolestani. Eero on todella mukava ja joustava kuvaaja, meillä synkkasi hyvin heti alusta. Ja lopputulos oli aivan huippu (miehenikin mielestä)! Laitan teille ujostuttaa ja kesamorsian07 muutaman kuvan sähköpostilla, kyselkää vain lisää jos mitä haluatte tietää.
  5. Minä ainakin laitoin vain Eerolle sähköpostin, että "tällaista kuvausta olen ajatellut, miten olisi?" Kerroin jo ensimmäisessä viestissä minkälaisia kuvia tavoittelin, ja hän vastasi sekä asiallisesti että innostuneena. Kuvista tulikin sitten aivan loistavia. Jos haluat niin voin laittaa pari esimerkkiä s-postilla, en tiedä voiko privaviesteihin laittaa liitteitä (kuvia ei ole netissä, en voi linkittää)...
  6. Meillä oli Kirsti Mätön KM-Pitopalvelu, enkä voi kyllin kiittää ja kehua. Meidät toiveet otettiin huomioon, Kirstillä oli omia hyviä ideoita, hinta oli kohdallaan, toimitimme omat lihat jotka hän valmisti loistavasti... Kaiken kruunasi se että hän huolehti kukista ja pöytien koristeluista, minulla ei olisi siihen enää riittänyt aikaa, kiinnostusta eikä hermoja.
  7. Minun kuvaajani Jyväskylässä oli Eero Pykäläinen, mutta hän tekee kuulema keikkaa myös Helsingissä. Kuvat otettiin samassa hotellisviitissä missä vuotta aikaisemmin vietimme hääyön, ja minulla oli päällä samat alusvaatteet ja korut. Mies jopa tunnisti! ;D Tippa oli linssissä kun hän selaili tekemääni albumia, eli hääpäivälahjani onnistui nappiin. Kuvia otettiin myös erilaisissa asukokonaisuuksissa, joten mies sai kuvan myös työpöydälleen.
  8. Pakko kysyä: jos istumapaikkoja (saati pöytiä) on ylimääräisiä, niin eikö ole hieman hölmön näköistä kattaa "tyhjiä" paikkoja? Pöydässä on kattaus 10:lle ja siinä istuu 5 henkilöä, tai on valmikksi katettu pöytä kokonaan tyhjillään... Luulisihan sen jo kasvattavan laskuakin, kun varataan astiat ties kuinka monelle tyhjälle paikalle.
  9. Otatin itsestäni ammattilaisella läjän valokuvia enemmän ja vähemmän puettuna, osasta teen albumin ja parista taulun. Toivottavasti tykkää, vielä pitää kuukausi odottaa reaktiota.
  10. Meilläkin tietokilpailu oli sillä aikaa kun meistä otettiin viralliset kuvat (kuvaus juhlapaikalla ruokailun jälkeen). Kaasot jakoivat lomakkeet ja kynät pöytiin, vastaukset pöytäkunnittain 8-10 hlöä. Sitten kaasot keräsivät vastaukset ja tarkistivat ne, oikeat vastaukset ja kilpailun voittajat kerrottiin kahvin yhteydessä.
  11. Meillä oli molemmilla yksi pariskunta toisen puolelta jota ei oltu tavattu.
  12. Olen ollut häissä joissa istumajärjestystä ei ollut, ja koska olin yksin enkä tuntenut kuin morsiusparin ja kaason oli paikan valinta/löytäminen aika kamalaa... Lopulta tuuppasin itseni tyhjään pöytään ja toivoin että joku tulee seuraksi :-/ Siispä meidän häissä tehtiin istumajärjestys pöydittäin, jokainen tiesi missä pöydässä istuu mutta vieruskaverinsa sai valita itse. Ja hyvin tuntui toimivan.
  13. Pomme: Laulu oli Champs Elysees (olikohan tuo nyt virallinen nimi...)
  14. Pakko sanoa että minusta rahan kerääminen vierailta muodossa tai toisessa on aika epämiellyttävää. Eri asia on jos lahjaksi toivotaan rahaa ja se tehdään selväksi (tämä siis mielestäni ihan OK), mutta jos kenties kalliin lahjan lisäksi pitäisi vielä paikan päällä kukkaroaan aukaista... Tämä on siis vain yhden pienen ihmisen mielipide, toisia rahankeruu ei häiritse lainkaan.
  15. Jokainen tyttö ansaitsee päivän prinsessana