Jump to content
Naimisiin.info

nakri

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nakri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Puotilan kappeli on sisältä tosi tunnelmallinen ja perinteisestä kirkosta vähän poikkeava. Ehdottomasti hyvä valinta.
  2. Hinta vaihtelee luonnollisesti tarjottavien ja paikan mukaan. Kysy ihmeessä tarjous ja kerro toiveistasi. Ruoka on tosiaan erinomaista ja Hiidenveden pitomestarit on ihan ykkönen, palvelu pelaa. Meillä oli häät erittäin haastavassa ympäristössä (pitopalvelua ajatellen) ja kaikki hoitui tosi hienosti.
  3. Ei se "tahdon" sanominen tosiaankaan näy kuvissa muuten kuin hääparin omituisesta suun asennosta ja kameran laukaiseminen juuri silloin häiritsee koko toimitusta, joten unohtakaa se. Sormusten laitto ja suudelma ovat paljon oleellisempia kuvattavia. Kirkossa ei muutenkaan kannata räiskiä kuvia koko aikaa vaan kuvata vain ne oleelliset asiat ja tapahtumaa kunnioittaen. Muuten alttarilla hyppivästä appiukosta tulee helposti juhlan päähenkilö
  4. Kannattaa varmistaa kampaajalta, että koekampaus todella tehdään valmiiksi asti ja kestävänä. Niin ei suinkaan aina tehdä, vaan kokeillaan sellainen kevytversio kampauksesta ja sen kanssa ei kuvaukset kyllä onnistu.
  5. Kutrisue! Kiiitos kun muistit laittaa viestiä. Olen entistä vakuuttuneempi, että valintamme on oikea. Meilläkin varattuna Hiidenveden pitomestarit ja suunnittelupalaverin jälkeen tuli sellainen olo, että mun ei tarvitse huolehtia enää mistään tarjoiluun liittyvästä asiasta. Kaikki hoituu.
  6. Kutrisue, laitatko häidenne jälkeen vielä kommentit Hiidenveden pitomestareista. Meillä häät vasta talvella ja ollaan alustavasti ajateltu heitä. Ainakin puhelimessa vaikuttivat tosi asiantuntevilta ja ennenkaikkea palvelualttiilta.
  7. ääh, hieman alempana olikin toinen ketju samasta aiheesta. Olin vaan niin ryytynyt, että kirjoitin ensimmäiseen vastaantulevaan. Kiva tietysti, että ehkä suostuvat sit paremmin vihkimään maistraatin ulkopuolella, mutta tuosta ylimääräisestä laskusta ei nyt olisi ollut niin väliä.
  8. Satuin ohimennen kuulemaan tänään uutisista, että siviilivihkimisiä maistraatin ulkopuolella kaavaillaan maksullisiksi. 200e. Hurraa! Onko kukaan muu kuullut asiasta?
  9. onko kenelläkään kokemusta hiidenveden pitomestareista?
  10. sydänsuklaakakut näytti hienoille. Jotain tuollaista olin ajatellutkin, ehkä niin, että sydämet olisi vielä osittain päällekkäin. Jostain pitäisi vielä kehittää hyvä suklaakakun resepti.
  11. Testailin postin sivuilla ja helpostihan tuo sujui. Taitaa olla meilläkin postimerkki "ongelma" ratkennut
  12. Postimerkit omasta kuvasta on hieno idea. Onko tilaaminen vaikeaa? Miten laitoitte sinne kuvat, sähköpostilla? Näytti ainakin vaativan rekisteröitymisen postin sivuille.
×
×
  • Create New...