M.E.K

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About M.E.K

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. tulin pitkästä aikaa tänne hääpuolelle kurkkimaan ja oli löysinkin heti mielenkiintoisen ketjun... Meijän häissä tuli kanssa sit loppujen lopuksi väreinä mustaa ja punaista. Ja varsinaiseen rock-teemaan piti vaan kertoa, et meillä oli tuon miehen toivomuksesta erillinen "Heavyhuone", jossa nimensä mukaisesti soitettiin heviä ja juotiin Jack Danielsia. 8-)
 2. Meillä oli "PARKED IN MY HEART!"
 3. Mulle tulee sellaset vähän verkkomaiset valkoiset stayupit... Sukkahousuja en oikein osaa käyttää, saan ne aina rikki ja juhlissa mulla on aina stay-upit.
 4. Meillä oli Interhomen kautta viimekesänä asunto ihanassa pikkukylässä Orciaticossa (en oo nyt ihan varma tosta paikan nimen kirjoituksesta... 8-)) Asunto oli aivan ihana ja hyväkuntoinen yksiö ihanassa vanhassa kivitalossa ja pikkukylässä! Niiin se oli siis Toscanassa. Matkaa Firenzeen tuli kyllä joku 90 kilsaa ja etäisyydet on siellä todella pitkiä pienten teiden takia. Oma auto oli kyllä pakko olla, muuten sinne ei olis päässyt millään. Ja kyllä mun mielestä se oma auto oli muutenkin ihan ehdoton. Siellä kun ei oikein aina voi luottaa et mikään (esim. julkinen liikenne) toimisi ihan suomen tapaan. Kylmäpäinen sai kyllä olla ajaessa. Mut autolla näkee kyllä paljon enemmän!
 5. Mies on luvannut järkätä meidän häämatkan, mutta toivomuksena on ollut että se kohdistuisi Islantiin. Kumpikaan ei ole rantaloma-seuramatkaihmisiä, vaan tykätään luonnosta ja pienestä seikkailumeiningistä. Pahimmat turistirysät ei yleensä iske, vaan ihanat pikkukylät, jossa on sitä "aitoa tunnelmaa" on enempi meidän juttu. Musta on ihanaa tavata paikallisia ihmisiä ja tutustua eri kulttuureihin. Ja tästä ketjusta päätellen Islanti kuulostaa aivan ihanalta paikalta. ;D Pallontallaajista oon jo jonkin verran Islannista lueskellutkin... Lisää kertomuksia!!!
 6. Aargh! En kyllä haluisi yhteisiä polttareita mun miehen kanssa! Johan sen kanssa saa viettää lopun ikäänsä, niin eikös sitä voisi sen yhen illan olla erossa...?
 7. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Just meinasin ehdottaa O Fortunaa, mutta luin sentään ketjun loppuun.... ;D ;D Ihanahan toi on ja eihän siinä Carmin buranassa kyllä oikeen niin vaikuttavia biisejä oo. Onkohan Orffilla muita yhtä upeita kappaleita. Muistelisin joskus laulaneeni jotain, mut en nyt millää muista mikä sen kappaleen nimi oli.... Kyllähän toi O fortuna on tosiaan vähän kauhuleffakamaa.
 8. Ihana idea, kertakaikkiaan! Pitäsköhän ryövätä... Tuntuu niin hassulta laittaa hirveitä summii yhteen kimppuun. Tiedän kuiteskin, et mä en haluu säilöä sitä. :-X Ja toi ajatus on niin tosi kaunis!
 9. ;D Meille tulee hevihuone, jossa soitetaan heviä ja juodaan Jack Danielsia... Lisäksi juhlaan tulee mustat kaitaliinat ja kutsut on mustia, koska ne on meijän näköiset silloin. Trust me et kyllä yritettiin mmuitakin värejä, mut musta ja punainen voittivat. : Muuten meidän häissä mennään kait melko normin kaavan mukaan. Siis tanssia on ja sahtia ja muuta mitä maalaishäissä yleensä on. ;D Niin joo hääkarkeiksi tulee vadelmapääkalloja, kun ne on niin hyviä!
 10. Ite himoitsin näitä...
 11. Kukaan ei ole yksin jokaisen luo on saapumassa kutsumatonna, aivan hiljaa tanssikaveri laihanlainen sanat vaan jäävät kynnykselle taas -CMX, Veden ääri -
 12. Meille tulee mustat kaitaliinat varmaankin lakanakankaasta, tai mikä nyt sattuukin oleen halvinta. Mut vieraita tulee 170, eli ompelemista riittäisi satoja metrejä, jos kaiken lähtee ompelemaan. Kuulin että harkkosaksilla leikatessa reunat ei rispaantuisi. Pitääköhän se paikkansa? Onko jotain muuta keinoa laiskalle ompelijalle? Kertokaahan miten olette ongelman ratkaisseet!
 13. Aika valopää ajatus heitellä noita ulkona ;D... Hassua, et ihmiset ei tajua tollasta...
 14. Tällasia Ikean sivuilla näkyi olevan... sie sisustus/ruukut ja tarvikkeet/ tekokukat
 15. Mistä löytäisi ruusun terälehtiä? Miten olette käyttäneet somistuksessa?