M.E.K

Rouva
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän M.E.K kaikki viestit

  1. M.E.K

    Hard ´n heavy

    tulin pitkästä aikaa tänne hääpuolelle kurkkimaan ja oli löysinkin heti mielenkiintoisen ketjun... Meijän häissä tuli kanssa sit loppujen lopuksi väreinä mustaa ja punaista. Ja varsinaiseen rock-teemaan piti vaan kertoa, et meillä oli tuon miehen toivomuksesta erillinen "Heavyhuone", jossa nimensä mukaisesti soitettiin heviä ja juotiin Jack Danielsia. 8-)
  2. Meillä oli "PARKED IN MY HEART!"
  3. Mulle tulee sellaset vähän verkkomaiset valkoiset stayupit... Sukkahousuja en oikein osaa käyttää, saan ne aina rikki ja juhlissa mulla on aina stay-upit.
  4. M.E.K

    Häämatkalle Italiaan

    Meillä oli Interhomen kautta viimekesänä asunto ihanassa pikkukylässä Orciaticossa (en oo nyt ihan varma tosta paikan nimen kirjoituksesta... 8-)) Asunto oli aivan ihana ja hyväkuntoinen yksiö ihanassa vanhassa kivitalossa ja pikkukylässä! Niiin se oli siis Toscanassa. Matkaa Firenzeen tuli kyllä joku 90 kilsaa ja etäisyydet on siellä todella pitkiä pienten teiden takia. Oma auto oli kyllä pakko olla, muuten sinne ei olis päässyt millään. Ja kyllä mun mielestä se oma auto oli muutenkin ihan ehdoton. Siellä kun ei oikein aina voi luottaa et mikään (esim. julkinen liikenne) toimisi ihan suomen tapaan. Kylmäpäinen sai kyllä olla ajaessa. Mut autolla näkee kyllä paljon enemmän!
  5. M.E.K

    Islanti

    Mies on luvannut järkätä meidän häämatkan, mutta toivomuksena on ollut että se kohdistuisi Islantiin. Kumpikaan ei ole rantaloma-seuramatkaihmisiä, vaan tykätään luonnosta ja pienestä seikkailumeiningistä. Pahimmat turistirysät ei yleensä iske, vaan ihanat pikkukylät, jossa on sitä "aitoa tunnelmaa" on enempi meidän juttu. Musta on ihanaa tavata paikallisia ihmisiä ja tutustua eri kulttuureihin. Ja tästä ketjusta päätellen Islanti kuulostaa aivan ihanalta paikalta. ;D Pallontallaajista oon jo jonkin verran Islannista lueskellutkin... Lisää kertomuksia!!!
  6. Aargh! En kyllä haluisi yhteisiä polttareita mun miehen kanssa! Johan sen kanssa saa viettää lopun ikäänsä, niin eikös sitä voisi sen yhen illan olla erossa...?
  7. M.E.K

    Erilainen häämarssi

    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Just meinasin ehdottaa O Fortunaa, mutta luin sentään ketjun loppuun.... ;D ;D Ihanahan toi on ja eihän siinä Carmin buranassa kyllä oikeen niin vaikuttavia biisejä oo. Onkohan Orffilla muita yhtä upeita kappaleita. Muistelisin joskus laulaneeni jotain, mut en nyt millää muista mikä sen kappaleen nimi oli.... Kyllähän toi O fortuna on tosiaan vähän kauhuleffakamaa.
  8. Ihana idea, kertakaikkiaan! Pitäsköhän ryövätä... Tuntuu niin hassulta laittaa hirveitä summii yhteen kimppuun. Tiedän kuiteskin, et mä en haluu säilöä sitä. :-X Ja toi ajatus on niin tosi kaunis!
  9. ;D Meille tulee hevihuone, jossa soitetaan heviä ja juodaan Jack Danielsia... Lisäksi juhlaan tulee mustat kaitaliinat ja kutsut on mustia, koska ne on meijän näköiset silloin. Trust me et kyllä yritettiin mmuitakin värejä, mut musta ja punainen voittivat. : Muuten meidän häissä mennään kait melko normin kaavan mukaan. Siis tanssia on ja sahtia ja muuta mitä maalaishäissä yleensä on. ;D Niin joo hääkarkeiksi tulee vadelmapääkalloja, kun ne on niin hyviä!
  10. M.E.K

    Myrskylyhdyt ja muut ulkotulet

    Ite himoitsin näitä...
  11. Kukaan ei ole yksin jokaisen luo on saapumassa kutsumatonna, aivan hiljaa tanssikaveri laihanlainen sanat vaan jäävät kynnykselle taas -CMX, Veden ääri -
  12. M.E.K

    Kaitaliinat

    Meille tulee mustat kaitaliinat varmaankin lakanakankaasta, tai mikä nyt sattuukin oleen halvinta. Mut vieraita tulee 170, eli ompelemista riittäisi satoja metrejä, jos kaiken lähtee ompelemaan. Kuulin että harkkosaksilla leikatessa reunat ei rispaantuisi. Pitääköhän se paikkansa? Onko jotain muuta keinoa laiskalle ompelijalle? Kertokaahan miten olette ongelman ratkaisseet!
  13. Aika valopää ajatus heitellä noita ulkona ;D... Hassua, et ihmiset ei tajua tollasta...
  14. Tällasia Ikean sivuilla näkyi olevan... sie sisustus/ruukut ja tarvikkeet/ tekokukat
  15. Mistä löytäisi ruusun terälehtiä? Miten olette käyttäneet somistuksessa?
  16. Mistäköhän saisi edullisesti punaisia tai mustia kuoria, osaisko joku sanoa?!? Yritin katsoo noitten askartelukauppojen sivuilta, mutta aika hempeetä oli valikoima... Onkohan joissakin painotaloissa?!? Vitsit kun en hokassut joulun jälkeen katsella.. ois varmaan saanut halvalla esim Tiimarista...
  17. M.E.K

    Rooma

    Ollaan kanssa lähdössä Roomaan ensi viikolla, ei kuitenkaan häämatkalle... Huomasin vaan tuolta eräältä toiselta foorumilta, että ciampinon lentokentältä on kuljetus Terminille jollai 13 eurolla (siis meno-paluu). Saman matkan voi taittaa kuitenkin matkaamalla bussilla Anagninan metroasemalle ja siitä metrolla terminille 1 eurolla =) Tämähän nyt ei sinänsä liity mitenkään häämatkailuun, sehän kuuluu tietysti hoitaa viimesen päälle, mutta tulipahan nyt mieleen.... :
  18. M.E.K

    Pariisi

    Meille kävi Pariisis sillee, et kun yritettiin heikolla yläasteranskallamme puhua tarjoilijalle, niin tämä lakkasi kokonaa puhumasta meille ja osoitteli sormella hintoja... Ja mitä Pariisilaisiin tulee, on ne ehkä kolkompia kuin muut raskalaiset, mutta ei nyt mitää hirveen pahoja. Me oltii siel sellases F1-hotellis, jotka on tosi halpoja. Tais maksaa jonku 45 € tai jotai..siin ei kylläkään ollut omaa kylppärii... Ei mikää häämatkahotelli sinänsä Voihan sitä tietty mennä "pomilla" ja hommata huone vasta paikanpäällä turisti-infon kautta... Niin me ollaan hoidettu majoitus meijän matkoilla ja aina ollaan saatu edullisesti ihan hyvä hotelli. Ei kyllä taaskaan taida olla hyvä idis häämatkalle... ;D
  19. Suosittelisin saksassa Trieriä ja Koblenzia. Niihin pääsee tosi halvalla Ryanairilla Tampereelta kun lentää Frankfurtiin! Meijän lennot tais tulla maksaan yhteensä 80 € ( siis edestakaisin 2 hlöö) eli tosi halpaa... Ensi syksyksi varattiin ryanairilla lennot Roomaan tais olla yhteensä 300 ja kesähinnoilla, jotka nyt on voimassa, olisi varmaan vie halvempaa!´ Tossa vaihtolennossa on toki riskinsä... Mutta tolla hintaa sen riskin jo ottaa!
  20. M.E.K

    Vinkkejä Madeiran lomalle?

    Kävin kanssa Madeiralla joskus 10 vuotta sitten... Kivoimpina juttuina jäi mieleen, kun laskettiin sellaisilla "korituoleilla" siis sellasilla kärryillä mäenrinnettä alas... Oli hieno kokemus. En kyllä yhtään muista missä päin saarta se oli. Ne lihavartaat oli kans kyllä mahtavia! Madeira kokonaisuudessaan oli todella upea paikka ja varmasti romanttinen häämatkakohde.
  21. Ei nää... Ei haluu nähä! Taitaa kyllä osaksi olla tekosyy, ettei tartte lähtee mukaan hääpukuliikkeisiin ;D. Mä kyllä aina oon esittelemässä pukujen kuvia... Aina tulee neutraali, Ihan jees- vastaus