morsian_-06

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About morsian_-06

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Molemmille tulee, tänään käytiin tilaamassa!Ja hyvältä näytti...
 2. Onko kukaan järjestänyt juhlia oulun edenissä??? Vietetään hääyö siellä ja alettiin miettiin että voiskohan ne juhlatkin järjestää siellä. Mutta tarvis kokemuksia!!!
 3. Uskaltaisin ihan huoletta jättää. Hän yleensä muutenkin on ehdottanut mihin ulkomaille olemme matkanneet, ja ihania reissuja on ollut. Nytkin hän katseli häämatka kohteita, yhdessä loppujen lopuksi päätettiin, mutta ei hänen ehdotuksiin ollut kyllä mitään valittamista. Meillä on niin sama maku matkakohteista, ettei siinä tulis kyllä mitään ongelmaa.
 4. Edenissä hääyön viettäneet...kertokaapa kokemuksia!!!
 5. onko kellään ollu juhlat hotelli vihiluodossa? Me varattiin se kahvittelupaikaksi tälle kesälle ja nyt kuitenkin kaipaisin muiden kokemuksia ja mielipiteitä ko. paikasta!
 6. juu juu, kyllä oulussa on karaoketaxi...viime kesänä sellaisella matkustettiin. Ihan normaalitaksa oli...ja kyllä oli hauskaa ;D
 7. Täällä kans muutamana yönä jo painajaisia nähty, häihin vielä aikaa viis kuukautta. Joka unessa olen itse myöhästyny kirkosta ja on pitäny sulholle soittaa että myöhästyn ainaki puoli tuntia, että odottakaa mua. Yhdessä unessa mulle ei oltu tehty hääpukua, ja piti jo kirkkoon olla menossa kun lähdin hakemaan kangasta pukuuni. Toisessa unessa kans häät alkoivat ihan just, ja mulle alettiin vasta tekeen kampausta ja mun piti lähtä ostamaan pinnejä kampaukseen. Sitten piti taas olla jo kirkossa ja kun olin lähdössä niin enhän mä ollut muistanut ostaa kenkiä... APUA...myöhästynköhän mä sitte oikeasti sieltä!!!
 8. Olisko kellään kuvia noista paperinarupalloista, tai paperinaruköynnöksistä ja kukista...tai ohjeita miten sais sellaiset hienot paperinaruköynnökset tehtyä?
 9. heh heh...pikkasen liian aikasin lähti tuo viesti liikenteeseen :-[ Mutta jatketaan, eli siis falirakissa oli todella kuumat oltavat ja kiitimme kyllä onneamme että olimme valinneet tuulisen puolen! Merivesi oli todella lämmintä, jopa minusta joka yleensä aina palelee uidessa Mutta ainakin meillä ilmat suosi, vaikka syyskuussa reissussa olimmekin. Ja sinne aijomme vielä palata, häämatkalle Silloin syyskuussa olimme tosiaan siinä ixiassa, tykättiin kyllä paikasta todella paljon!
 10. Me olimme viime syyskuussa rodoksella kaks viikkoa, ja ilman sitä ihanan vilvoittavaa tuulen virettä siihen kuumuuteen olisi läkähtyny! Kävimme yhden päivän falirakin puolella, ja siellä kun ei tuule yhtään niin siellä oli TODELLA
 11. Mä tiedän jo millaisen sormuksen haluan, se on tillanderin mallistoa. Mutta aloin miettiin että tulisko halvemmaksi teettää se kultasepällä? Ja alkaako ne ihan kopiota tekemään jonkun mallistoista???
 12. Meillä on kans suunnitelmissa (yhtenä vaihtoehtona) ollut mökkihäät...ne olis sellaiset meidän näköiset. Iso mökkikin olisi tiedossa johon meidän vieraat n.50 sopisi.Mietittiin sitte että jos meidät myös vihittäis siellä. Sitte mietittiin sitä, että jossain vaiheessa me haluttais alkaa viettään sitte sitä hääyötä rauhassa niin miten saadaan sitte vieraat lähtemään kotiin kun jotenkin arveluttaa jättää vuokramökki ihan "vieraiden armoille".
 13. Johteenhovin viikonloppu vuokra oli 1000e ja tämä kesä täynnä, ensi kesälle muutama vapaa viikonloppu. Monet puhuu oulunsalon peuhusta...löytyykö netistä siitä mitään kuvia tms. tietoa. Ja missä päin oulunsaloa se on? Onko kukaan viettäny siellä häitä? Entäs missä hintaluokassa pyörii hotelli vihiluoto? Vieraita n.50 Kokemuksia peuhusta ja hotelli vihiluodosta...
 14. häämessuilla katseltiin turun kultasepän osastoa ja saatiin hyvää palvelua.Kuka muu myy oulussa tillanderin sormuksia?ja onko hinnoisssa eroja?