Jump to content
Naimisiin.info

Ave

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ave's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ave

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Yritimme saada lupaa esittää kirkossa Stellan Häävalssi-kappaleen, mutta eipä onnistunut... :-/ Hämmästyin, miten eri seurakunnat suhtautuvat kirkossa esitettävään musiikkiin. Toisissa paikoissa kaikki käy, ja toisissa laulujen täytyy ehdottomasti olla hengellisiä. Myöskään Romanssia ei meidän kirkossa kuulla. Tuntuu, että vaihtoehdot ovat hyvin vähissä.... Harvemmin tulee hengellistä musiikkia kuunneltua.
  2. Ave

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä vuokra on 2200€! Sisältää kylläkin kaikki pöydät, tuolit, astiat yms. siivouksen, sekä n. 16 henk. majoitus, sauna sekä aamupala yöpyjille. Mutta silti... suolainen hinta Vielä pöperöt päälle, niin konkurssi on valmis ;D
  3. Meillä kirkolta juhlapaikalle tulee matkaa n. reilu 30km. Järjestämme kirkolta bussikuljetuksen juhlapaikalle. Lähempää kun ei löytynyt sopivaa juhlapaikkaa.
  4. Ave

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä juhlapaikka tulee maksamaan 1500€ Sisältää kylläkin siivouksen ja 19 sänkyä yöpymistarkoitukseen sekä aamupalan. Paikka on todella ihana, ja hintakin on aika ihana Ei pidä näyttää sulholle tätä kekustelua... Joudun muuten liemeen
  5. Ave

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Wibbe! Tuleeko teille paljon vieraita? Party Liten tuikkivat tulee maksamaan varmaan miljoonia isolle porukalle! Mutta on ne niin ihania! ;D Itse olen aivan koukussa :
  6. Pidän oman sukunimeni. Samaa sukunimeä ei ole muilla kuin meidän suvulla. En ole ajatellutkaan, että ottaisin mieheni nimen. Ehdotin miehelleni, että hän ottaisi sukunimeni... mutta on sen verran jääräpäinen tapaus, ettei onnistu. :
×
×
  • Create New...