Jump to content
Naimisiin.info

6.8.2005

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    kotka

6.8.2005's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. parhaiten moneen viikkoon. Häitä edeltävänä iltana tuli tosi tyhjä ja helpottunut olo. Häitä edeltävät viikot olivat olleet sen verran kiireisiä. Ajattelin että kaikki tehtävä on nyt tehty ja milleen ei voi enää mitään. Tunteja ei tullut monta mutta ne erittäin sikeästi. Aamulla sitten jännitys alkoi taas hiipiä....
  2. Ei tietenkään. kyllä itse olen sitä mieltä (perinteitä kunnioittaen)että avioparilla sama sukunimi ja etenkin miehen! Ei käynyt mielessäkään muu vaihtoehto
  3. 6.8.2005

    Asenteesi hääleikkeihin?

    asenteeni leikkejä kohtaan huono. omissa häissämme oli ohjelmanumeroita ,mutta ei leikkejä. Tärkeintä mun mielestä on että mitä ikinä ohjelmää häissä on sen pitää olla persoonnallista, kuvastaa morsiusparia. itse en voinut edes kuvitella ottavani esim. 12-kuukautta tai tuolileikkiä niiden loppuunkuluneisuuden ja persoonnattomuuden vuoksi.
  4. Meillä oli ruuan ja kahvin väli 1 h. siinä välissä vapaata olekelua ja ohjelmaa. kyllä tämä on se perinteinen kaava. häävalssi oli sitten kahvin ja kakun jälkeen.
  5. Meillä ei juhlapaikka maksanut mitään. pidettiin ravintolassa joten kaikki ruuat sun muut tulivat sieltä joten erilistä vuokraa ei ollut!
  6. Meillä oli saaristolaishäät. joten Menu myös sen mukainen. Lohikeitto ja voissa paahdettua ruisleipää iltapala tarjottiin jo hyvissä ajoissa ja se oli sbuffet tapainen. lohta monessa muodossa paistettuja silakoita sinappi silakoita keitettyä perunoita tartar kastike 3 salaattia ( tuoresalaatti, kinkku-pasta salaatti, riisi-kana salaatti) lihapullat patonki vasikanpaistia timjami kastikkeessa.
  7. n. 7000 euroa kaiken kaikkiaan,vieraita 120 henkeä.
  8. Meillä oli Mendelsohnin häämarssi alkumarssina ja Prinsessa Ruusunen kirkosta poistuttaessa. Akseli ja Elinan häävalssi ja toisena Tyttäreni valssi. ( toinen valssi tanssittiin morsiammen eli minun vanhempieni kanssa) Joten siksi tuo oli toisen. Siinä on muuten ihan älyttömän ihanat sanat. Häävieraat itkivät sitä tanssiessamme isänä kanssa.
  9. Vihittiin 6.8.2005 Kotkan kirkossa ja hääjuhlat Pyhtään Kaunissaaressa ravintola Majassa.
  10. Ansculiini!! Laitoin myös sulle privaa!
  11. Moikka! Meidän häitä vietetiin viikko sitten lauantaina Pyhtään Kaunissaaressa. ravintola majassa. kotkan kirkossa vihkiminen ja tuurimoottorilla kuljetettiin häävieraat saareen, sapokasta tunnin merimatka. Voin suositella paikkaa todella paljon. vieraita meillä oli 120 ja hyvin mahduttiin samaan tilaan kaikki. Suurin osa vieraista majoittui saareen jossa useita majoitusta järjestäviä paikkoja. Ihana paikka ja varmasti omalaatuinen ja ikimuistoinen hääjuhlapaikka!! Jos kiinnostaa niin annan mielelläni lisätietoja!!
  12. Mikä on halpaa? meillä ei ollut mitään suunniteltua budjettia sormusta varten, sain sen mikä olisi mieleinen, ja mieleinen löytyi ja hinta 360 euroa, eikä tuo mun mielestä mikään halpa ole, tietysti jos puhutaan 1000euron sormuksista niin sitten, eihän hinnalla sormuksen sopivuutta ainakaan mulle mitattu.
  13. Dominikaaniseen Cabarete nimiseeen pieneen surffaajien suosimaan kylään Helmikuussa. Onko kellään kokemuksia? Hotelli on viva wyndham tangerine all inclusive paketti.
×
×
  • Create New...