Neilikkakeiju

Aktiivijäsen
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Neilikkakeiju

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=galleria;action=display;num=1067170548
 • ICQ
  0
 1. Eräissä tuttavien häihin oli tilattu aito runonlausuja, joka lausui TODELLA kauniita runoja kirkossa ja hääjuhlassa! Saivat hänet paikalle vielä kohtuuhintaan! http://www.nuevo.cjb.net
 2. Lensimme mieheni kanssa viimekesänä Mauritiukselle Finnairilla ensin Roomaan josta vaihdoimme Air Mauritiuksen koneeseen. Finnairin palvelu oli aika nuivaa verrattuna Air Mauritiukseen. Rooman kentällä mentyämme koneeseen lähdin käymään koneen vessassa. En kerinnyt koskea vessan oveen kun ystävällinen stuertti riensi aukaisemaan vessanoven minulle. Menin hämilleni ystävällisyydestä ja palvelualttiuudesta. Lennonaikana matkustamohenkilökunta kyseli ohikulkiesaan kuulumisia ja yöllä hereilläolijoille he toivat juomisia kun vain pyysi. Välilä he kysyivät ohimennen kun näki matkustajan olevan hereillä, haluaisiko jotakin. Illallinen oli koneessa loistava. Jokaiselle jaettiin lennonaikana tarjoiltava menu, josta sai valita illalla kahdesta pääruuasta ja jälkiruoasta mieleisen. Juomavalikoimakin oli laaja. Jälkiruoan kanssa sai Mauritiuslaista vanilla teetä. Yöksi jokaiselle jaettiin viltit, tyynyt, paksummat sukat ja silmälaput. Palvelu oli aivan mahtavaa ja jos tulevaisuudessa matkustamme Mauritiukselle valitsemme Air Mauritiuksen.
 3. Me mietimme samaa asiaa ennen häämatkaa ja yritimmekin vaihtaa valuttaa jo Suomessa, mutta tuloksettomana. Meillä oli käteiseuroja mukana n. 500 euron verran maahan tullessa. Heti lentokentällä tarkastusten jälkeen on pitkä liuta eri pankkien valutanvaihtopisteitä, joissa vaihto sujuu nopeasti, helposti ja edullisesti. Valutanvaihto onnistuu myös hotelleissa ja lukuisissa vaihtopisteissä etenkin Port Luisissa. Monesti pystyi myös ostamaan euroilla ja kurssi oli parempi muihin valutoihin nähden. Myös master card ja visa toimi yleisesti. Eli ei huolta! Euroja mukaan ja matkaan!
 4. Olin n. reilu kuusi vuotta sitten lukioluokkani kanssa reissulla Maltalla. Historiallista nähtävää siellä riittää katakombeista ritarimuseoihin. Luonto on siellä kaunista ja jos olet menossa sinne suosittelen veneajelua luolassa, joka on meressä.Nimeä paikalle en muista, mutta siitä on varmastoi lisää tietoa matkaoppaissa. Liikuimme siellä paikallisbusseilla , joka oli halpa tapa matkustaa ja niillä pääsi kaikkialle. Yö elämä on vilkasta pääkaupungin Valletan tuntumassa. Hiekkarantoja ei pääsaarella juurikaan ole, mutta viereisellä ( La gomera ?) saarella niitä on jonkun verran. Sinne pääsee lauttayhteydellä pääsaaresta. Mukava ja mielenkiintoinen paikka kyllä oli. Pieni kooltaan, mutta nähtävää riittää.
 5. Siinä yksi kuva sellaiselta delffiinien pongaus reissulta =) t: Damo Hups: Olikin nuo rouvan tunnukset käytössä =)
 6. Tuo riittää, mutta jos haluaa suojautua myös B hepatiitilta ( tarttuu veri/sylkiteitse) kannattaa ottaa Tvinrix, jossa on suoja sekä A etä b hepatiittia vastaan. Hintaa tulee kyllä hieman enemmän... Itse otin molemmat, koska tarvin ammattini puolesta suojaa myös veri b- hepatiittia vastaan.
 7. miten olis Airmauritius? Palvelu oli lennolla loistavaa... http://www.airmauritius.com/
 8. En ole mikään asiantuntia, mutta olen melonut jokunen vuosi sitten merimelojissa ja minusta saliin kyllä mahtuu tuo 60 henkilöä ihan mukavasti. Muistelisin, että siellä ihmiset saivat pyytää haluamansa pitopalvelun ja hoitaa koristelut yms. itse. http://www.merimelojat.fi/juhlah.phtml
 9. Olen kuullut kehuja Orilammen majasta, ja sijantinsa ja edullisuuden puolesta. Itse en ole viettänyt häitä siellä. http://personal.inet.fi/yritys/orilammen.lomakeskus/ Toinen on Moision kartano http://personal.inet.fi/taide/moision.kartano/juhlat.html Suosittelen, että alatte jo lähiaikoina miettimään päivää ja kiertelemään paikkoja, jos haluatte tietyn päivän. Itsekkin aikoinaan varasimme juhlapaikan Kotkasta paikkojen katselukierroksella 1 1/2 vuotta ennen häitä! Kovin aikaisin täytyy ololla liikkeellä varsinkin jos haluatte kesähäät eli kesä-syyskuun aikana.
 10. Jos olisin saanut vaihtaa sateisen sään aurinkoiseen kesäpäivään. Olisin hoitanut koristeiden ja ohjelmalehtisten teon ym. hoidetuksi hyvissä ajoin eikä edellisenä yönä. Olisin nukkunut kunnon yöunet. Varmistanut kirkossa, että meille olisi alttarilla virsikirjat virren laulamista varten. Olisin vaatinut papilta VIHKIHARJOITUSTA, jota pappi ei suostunut tekemään. Seurauksena oliettä saavuin isäni väärällä puolella alttarille ja sulho ei osanu toimia oikein huntuni kanssa ja ei tienny milloin suudella morsianta. Olisin hankkinut stressaavalle sulholle jotain rauhottavaa lääkäristä ennen häitä.... Kyllähän näitä on, mutta nyt sitä ollaan Avioliiton satamassa
 11. Siellä on talvi just nyt. Olimme perillä 10 vrk ja niistä 2 päivänä satoi vettä reilunlaisesti. muuten sadekuuroja oli yleensä auringonlaskettua ilta/yöaikaan ja ne oli tosi pieniä. Lämpötila päivällä oli tuolloin 20-30 astetta ja ilma kostean trooppinen, ei siis päivällä kylmä. Aurinko paisteli ja lämpötila oli sopiva.Vesi oli kirkasta kuin kuvissa. Illat on viileitä eli + 15 astetta ja pitkähihasta kyllä tarvitsi. Paikka on mukava rantaloma kohde. Saaren pohjoisosa on suurinmilteen sokeripeltoa ja eteläosassa saarta on tulivuoria ja luonnonpuistoja, joita kannattaa käydä katselemassa. Halvimmalla pääsee kun ottaa taksin sikäläisen matkanjärjestäjän ( meillä White sand tourist) kautta. Koko päivä taksilla saarta kiertäen oman kiinostuksen mukaan maksaa 100 euroa ja se on ehkä paras keino nähdä paikkaa. Kuljettajat on tosi ystävällisiä ja tietävät paikat. Toisen kerran kun otimme taksin saimme puoleen hintaan ajelun. Julkinen liikenne on aika ankeata saarella ja kulkuneuvot sen mukaisia. Yöelämään hotellin ulkopuolella emme tutustuneet, koska meille sanottiin sen olevan ei kovinkaan turvallista ja emme olisi tarvinneet, koska hotelli oli todella hieno ja Ohjelmaa riitti hotellillakin aivan tarpeeksi. Lentomatka oli kyllä puuduttavä ja sain todeta, että ensi kerralla kun tulee lähdettyä 15 tunnin lennolle otan lentosukat mukaan. Oli aika turvoksissa istumisen jälkeen. Käytimme Air Mauritiusta lentoihin euroopasta Mauritiukselle ja takaisin. En ole saanut missään niin hyvää palvelua kuin ko. lentoyhtiön koneessa.
 12. Terveisiä Mauritiukselta! Palasimme muutama päivä takaperin Helin matkojen järjestämältä häämatkalta ja kaikki toimi ihan viimeisen päälle hyvin mitään ongelmia ei ollut. Suosittelen lämpimästi ko. toimistoa!
 13. Minun kimppuni (pisaranmallinen, vaniljaruusua, freesiaa, murattia) 70 eur sisältäen sulhasvieheen, muut vieheet 4 eur kpl, hiuskukkatiara 5 eur minulle, kaasolleni irtopääkukkia (ruusuja 2 kpl, 2 kpl freesia, 2 kpl morsiuskukkaa) 5 eur. Morsiusneidon kukkakori 10 eur.