naimisiin07

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About naimisiin07

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sukkanauha: Olen ollut muutamissa juhlissa rantakartanossa ja itse olen viihtynyt. Paitsi yksi kesä ystävän häät jossa ruoka loppui kesken ja oli tarjolla kanaviillokkia. No menun voi itse päättää että periaatteessa sehän oli ollut hääparin valinta. Se oli tyhmää kun osa vieraista oli salin toisessa osassa ja kaikkia leikkejä ei vieraat sieltä nähnyt. Mutta koko naisuudessa enemmän plussia kuin miinuksia,
 2. Haluaisin häämarssiksi Nylon Beatin nuoruustango, mutta on eri asia soittaako kirkko sitä.Onko kellään kokemusta millain kirkko suhtautuu asiaan? Häävalssit ovat Akselin ja Elinan häävalssi jonka soittanut Timo Rautiainen ja sitten toinen oli häälauantai tai joku sinne päin.
 3. Meidän juhlapaikan pitäjä kertoi ettei kuulemma kannata laittaa tilinumeroa. Ihmiset antavat enemmän käteisellä ;D Niin ja oli yhdelle kaverilleni viime kesänä käynyt niin että olivat laittanett tilille rahaa, mutta jostain syystä eivät olleet menneet perille. Hääpari ei tietenkään kehdanneet kysyä asiasta kun se sitten tuli selville puolen vuoden kuluttua. Rahat olivat jostain kumman syystä menneet väärälle tilille.
 4. Olen suunnitellut, että mulle tulee ihan hopeiset kaula ja rannekorut. Koska mun tiara on hopeinen jossa on "timantteja".
 5. Meillä mies on rahasta tarkka ja mun puolelta sukuu tulee noin 90 henkee ja hänen puolelta 20, niin hän ehdoti et mun tarvii maksaa enemmän kun mun puolelt tulee enmmän väkee. Minä sitten siihen sanoin et mä otan sit mun puolen lahja rahat ni ot sä sitten sun puolen. Meni mies aika vaikeeks sen jälkeen. :-/ Sitten yks ilta juteltiin häistä ja sanoin et olis vähän hirveetä jos tulis just hääpäiväks nmahatautiin. Hän sit vaan tokaisi et häitä siirrttäis sitten viikolla ???. Sitten sen jälkeen tokaisi et ooks sit sitä mielt ettei niit saa siirretty. En tie mitä ton jälkeen olis enää sanonu. Parempi vaan kun vaikenee ja nauraa itsekseen. ;D
 6. Meille tulee kanssa toi Akselin ja Elinan häävalssi ja ehdottomasti haluaisin Timo Rautiaisen esittämänä ;D.
 7. Meillä on nakkilassa ja tilanvuokra 100 euroo ja ruoka n. 22 euroo per nuppi. Aika halpa musta ja paikka todella upea ei tarvitse koristella paljoa. Omat juomat saa viedä ja baaritiski löytyy
 8. Onko kellään tietoa Nakkilan Marimba nimisestä paikasta. saako sinne viedä omia juomia? kertokaa kaikkea hyödyllistä ja jos on kuvia niin olis kiva nähdä. Kiitos!
 9. Haluaisin vähän tietoa ja jos olis kuvia tosta Nakkilan Marimba juhlapaikasta. Eli saako sinne viedä omaa boolia vai onko pakko ottaa pitopalvelulta? Kertokaa kaikkea hyödyllistä tietoa paikasta. Kiitos!