Zuzu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Zuzu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Zuzu

    Rovaniemi

    CM-73, me mennään viikko teidän jälkeen pääkirkossa naimisiin ja Oukun majalla juhlat ;D..ja Johnulla on viikko ennen teitä. On siis ainakin kolmen naikkarin häät perätysten samassa kirkossa/juhlapaikassa. Kysyppäs meikkiä Sampokeskuksen kosmetiikkapisteestä, koemeikki&häämeikki yhteensä 55 euroa.
  2. Meidän ruokatarjoilut tehdään omin voimin, ja suurin piirtein tällaista menua ollaan ajateltu: Vihreäsalaatti Tomaattimozzarellasalaatti appelsiinisipulisalaatti Graavilohi Sillivati Karjalanpiirakat&munavoi Rieskaa Juustoa siivuina Porokiusaus Kasviskiusaus kasvissyöjille Lakka tai mansikkakermakakku Gluteeniton suklaaherkku Lusikkaleivät Suklaa tmskeksit Pullakranssi Ja iltapalalla boolin jms juoman ohella makaroni/metwurstisalaatti, karjanlapiirakoita, pasteijoita, jms suolaisempaa naposteltavaa.
  3. Zuzu

    Häätanssi / häähidas

    Meillä tulee Eric Claptonin " Wonderfull tonight" ja myöhemmin illalla Anna Ericsonin " Kun katsoit minuun" :-X
  4. Zuzu

    Rovaniemi

    Meidän vihitään myös Roissa 25.9. Asutaan kylläkin muualla, mutta sulhon juuret siellä ja minäkin tovin ehdin roissa asua..Ja mikäs ihanampi paikka syksyllä, kuin ruskainen Rovaniemi ;D! Vihkiminen pääkirkolla, vihkijänä Marjatta Orava. Kuulostaa ihanalta immeiseltä ainakin puhelimessa, ja 11 pv tapaamme hänet livenä. Juhlatilaisuus Ounasvaaran majalla. Vanha rakennus, mutta uskon, että saamme sinne juuri sen tunnelman mm kynttilöillä illan hämärtyessä, mitä toivommekin. Osahan on haukkunut kyseistä paikkaa, mutta osa kehunut. Itse en kaipaa mitään viimeisen päälle koreaa ja uutta kartanoa tms, vaan tunnelmallisen paikan. Meikin käyn varmaan otattamassa Sampokeskuksen paikassa, pitää nyt ensin vaan ens kuussa käydä siellä vähän kyselemässä jne.
  5. Zuzu

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä on Rovaniemeltä vanha hirsirakennus, Laurin Pirtti. Vuokra 300e 7.00-24.00. Sisältyy kaikki astiat, shampanjalasit, maljakot jne. Ei pahan hintainen mielestäni, kun astiat kuuluu hintaan.
  6. Oih kun kaikilla on niin hienot menut..Meillä on vielä aikalailla suunnittelun alla...Mutta ehkäpä jotain seuraavaa: - hedelmäinen vihersalaatti - Punajuuri tms salaatti - Rieskaa, voita - Karjalanpiirakoita, munavoita - graavilohta, juustoviipaleita - Kylmäsavuporikiusaus& lohikiusaus - Joku kasvisjuttu - Kasvisvati, eli viipaloituna monia eri kasviksia - salaattikastikkeita - Mansikka tai hillakakku KERMAVAAHDOLLA tietty - Tiikeri&suklaakahvikakkuja - Pikkuleipiä - vesi, maito, mehu ja ehkä kotikalja Aluksi on siis kuoharia tervetulomaljojen myötä toki!! Iltapalana sitten: makaroonisalaatti, savupororullat, hedelmä/kasvisvati dippeineen, karjalanpiirakoita....jne sekä keveä booli ja ehkä olutta/siideriä....Limpparia lapsille jne
  7. Meidän noin 60 hlö:n kemuissa tarjotaan toki onnittelumalja ja sitten ruoan kanssa ihan kotikalja, vesin, mehu, maito jne. Illemmalla kun kakkukahvit syöty, tehdään varmaan pari suht mietoa boolia pikkusuolasen kanssa. Minun suvussa on useita sellaisia, jotka eivät osaa ottaa viinaa ( nimimerkillä pilalle menneet joulut, rippijuhlat jne)...eli en todellakaan halua, että omissa häissäni joudun sellaista katsomaan. Toisaalta en itsekään halua viinan turruttavan sellaisen päivänä päätä. Muutama lasillinen boolia kyllä rentouttaa ihan varmasti tarpeeksi. Booli tehdään kuitenkin, mutta tosiaan sen verran mieto, ettei osa ihan kännissä kekkuloi niistä juomista ainakaan!!
  8. Zuzu

    Mikä virsi kirkkoon?

    VOI EI :-[...olen ihan höppänä jo NYT, vaikka häihin vielä vuosi. Luin nuita virsiin liittyviä viestejä ja tokihan osa niistä alkoi mielessä pyöriä...niin jopas jotain...iski hirveä liikutuksen hetki!!! Onkohan ihan normaalia näin tunteellinen olla jo pelkästä ajatuksesta, että sitten omissa häissä lauletaan se virsin jne jne... ...HÄÄHULLU MIKÄ HÄÄHULLU
  9. Tutulta kuulostaa..en ole kuullut, että kenenkään tutun tai edes tutun tutun mies olisi koskaan ihan samalla lailla omista häistänsä hössöttänyt kuin morsian. Osa ei osallistu juuri mitenkään ja osa kertoo kyllä mielipiteensä ja osa jopa ihan konkreettisesti tekee asioita häiden suunnittelussa. Meillä vielä puoli vuotta sitten koko naimisiin meno oli vähän arka aihe..Sulho kun sanoi, että kaikki aikanaa jne..Minä sitten itkeä tihuuttelin, että tokkohan tuo naimisiin minun kanssa ees tahtookaan ???. Vaikka tiesinhän kyllä, että tahtoo.. ;D. Mutta niin vaan kesäkuussa sulho olikin samaa mieltä, että sovitaan hääpäivä esim vuoden päähän suurinpiirtein ja niinpäs se sovittiin. Ensin sovimme, että MITÄÄN valmisteluita EI tehdä ennen vuoden vaihdetta..( häät 25.9-04...) MUTTA::: :-[...kuinkas ollakaan aloin itse vähän jo miettimään..hankin lehtiä..ja tuumin, että tuota haluaisin jne. Aloin aina vähän salakavalasti puhua asiasta, ja sulhokin on ihan suht kivasti mukana suunnittelussa. Puhuu usein, että " sitten meidän häissä sitä ja tätä" . Pyysi jo bestmanin..keksi meille ihanan juhlapaikan..jne. Minä tyttä sitten varata täräytin alkuviikosta kirkon/juhlapaikan, ettei sitten niitä tarvi enää miettiä. Soitin myös pitopalvelun jms, että osaa tehdä budjetin. Sulho ei ole ahdistunut, vaan kertoo mielipiteensä ja omia ideoita. Välillä naureskelee...En vaadikaan, että hänen pitäisi VUOTTA aikaisemmin alkaa kanssani tätä hössäämään, enkä odota, että hän osallistuu joka asiaa. Yhdessä keskustellaan niin, että molempien mielipiteet tulee esille ja päätökset sen pohjalta. Se on tuo sulhon koulutus vähän salakavalaa taitolajia tytöt ! Paljon tehokkaampaa on vähän kauttarantaina rueta puhumaan, että olishan se ihan kiva osata tanssia vaikka valssia..mennä vaikka lyhyelle kurssille...KUIN ETTÄ sanoo: jos et lähde kanssani tanssikurssille, voit kyllä uskoa, että olen tosi pettynyt jne.. Joo..anteeksi pitkä sepostus..vähän asian vierestäkin!!!