Jump to content
Naimisiin.info

thyme

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

thyme's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juomien kylmänä pidosta... ...bongasin itse vähän aikaa sitten jostain semmoisen vinkin että juomat voi kuumalla kesäilmalla kääriä märkään sanomalehteen tai märkiin pyyhkeisiin ja viedä auringonpaisteeseen, näin pitäisi pysyä kylmänä! en ole tosin itse vielä ehtinyt kokeilla mutta tarkoitus on, meillä on kanssa säilytettävä viinaksia viileänä ilman jääkaappitilaa.
  2. Jees, tätähän mekin tietysti toivotaan että kävis kuten Ladybirdin tapauksessa. Jonkinlaisen juhlaohjesäännön (joita täälläkin palstoilla näkyy olevan melko mukavia!) ajattelin lykätä kutsuihin mukaan, joissa todellakin neuvotaan laittamaan esim. kengät maaston mukaan. Jeps, yhteiskuljetuksia ei ole luvassa, paitsi ehkä meille kotiin jossa jokunen vieras on yöpymässä. Juhlapaikka on sikäli oivallinen että parin kilometrin päässä, saman järven rannalla, on leirintäalue, jossa kauempaa tulevat vieraat voivat halutessaan yöpyä. Korkein toivein tässä hääjuhlaa odotellaan, muodollisuuksia kaihtavat juhlat on tulossa, me kun ollaan sellaisia... 8) sää on aina herran hallussa mutta sitten oleillaan sisätiloissa ja terassilla, tässähän on vaan se ongelma että tila on rajallinen, jolloin täytyisi jollain tapaa saada porukkaa pienemmäksi, ja jonkinlainen säävaraus on nyt paras keksitty idea tällä hetkellä... Aivoriihi on edelleen käynnissä!
  3. Heippa! Tarvitsisin kokemuksia mökkihäistä! Meillä on tarkoitus pitää tulevana kesänä, heinäkuussa, hääjuhlat mökillä. Vieraita on tulossa n. 50, suunniteltu on että päivemmällä kutsutaan sukulaiset ja läheisemmät ystävät ja illalla muita kavereita. Meidät vihitään ensin maistraatissa ja tässä tilaisuudessa on tarkoitus siunata avioliitto. Kyseinen mökki on järven rannalla, pihamaa on melko pieni eikä maa ole erityisen tasainen, minkään suuremman juhlateltan pykääminen paikalle ei siis tule kyseeseen. Paikalla on itse mökkirakennus, jossa on keittiö ja tilava tupa ja myös saunarakennus, jossa on saunan ja pesuhuoneen lisäksi huone. Olemme miettineet jonkinlaisia katoksia kattojen "jatkeeksi" sateen sattuessa, toisaalta tekisi mieli laittaa jo kutsuun pieni vihjaisu että jos tähän viikonloppuun sattuu rankkasateet, voidaan vanhemmat sukulaiset kahvittaa joskus myöhemmin ja kutsua vaan kaverit ja vähemmän olosuhteista tarkat sukulaiset ko. ajankohtana. Sukulaisten osuus näissä juhlissa on kuitenkin pienempi, meillä on kummallakin melko suppeat suvut. Kuitenkaan emme haluaisi tästä paikasta juhlienviettopaikkana luopua, se on idyllinen ja tällaiset häät olisivat aidoimmat "meidän häät". Siispä, kertokaahan kokemuksia suht pienistä ja leppoisista mökillä vietetyistä hääjuhlista!
×
×
  • Create New...