Jump to content
Naimisiin.info

Acerose

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Acerose kaikki viestit

  1. Ja meidän hääpäivänä on rallit ja isoimmat hotellit on jo varattu, eikä me saada vieraita ehkä kenties majoittumaan minnekään.... :'( Ideoita otetaan mielellään vastaan! Joudutaan ehkä sen takia vaihtaa päivämäärä, koska suurin osa vieraista muualta....
  2. Minä olen jotenkin ihastunut ohi kävellessäni tuohon Survo-Korpelaan. Tarjousta ei olla kyllä edes kysytty, kun mä vaan luulin, että sinne ei voi tuoda omia juomia (onko sulho antanut minulle tässä asiassa väärää tietoa ??? ??? ???) ja että isompi porukka joutuisi siellä jakaantumaan useampaan saliin. Voisitko kiltti Rouhe kertoa lisää?
  3. Me varattiin ensi kesän häihimme tuo Tunnelmatupa. Tietääkseni aiemmin ainakaan niillä ei ollu nettisivuja, mutta yhteystiedot löytyy hakemalla. Kiva kuulla, että myös 100 henkeä mahtuu sinne hyvin. Meinattiin eka kutsua sellaiset 80, mutta määrä saattaa kasvaa vielä.... ;D
  4. Varmasti pitää harjoitella yhdessä! Me ei olla tanssittu perinteisiä tansseja kuin pari kertaa laivalla ja ollaan aika surkeita. Mä olen yrittänyt suostutella tuota sulhasta, että valittais joku muu kuin valssi esim joku häähidas, mut sulho sanoo olevansa sen verran perinteinen, että valssi pitää saada, vaikkei sitä osata. miehet.... : ???
  5. lab: sama juttu täällä. Yleensä olen tullut anopin kanssa hyvin toimeen, mut sen ensireaktio meidän hääuutisista pahoitti mieleni.
  6. Tiimi81: Ihan olet hyvissä ajoin liikkeellä. Meillä on jo kirkko ja juhlapaikka varattu. Enkä ole ensimmäinen täällä liikkeellä, joku muukin oli jo varannut kirkkoa elokuulle 2006 ja meillekin tuli jo ei oota yhdestä (itse asiassa useammastakin) juhlapaikasta, kun tässä kuussa kyselin.
  7. Nyt voi antaa hyviä vinkkejä Jyväskylän alueen juhlapaikoista. Me ollaan tutkittu noita paikkoja netin välityksellä, mutta kun täällä on paikkoja joilla ei ole nettisivua, yhtenä esimerkkinä vaikka Kintauden nuorisoseurantalo. Tietääkö siis kukaan millaisia paikkoja nämä on häiden kannalta? ???
  8. Ekana oli kirkko, joka varattiin tänään :-X Juhlapaikkaa vielä etsitään... Häät elokuussa 2006
  9. Kotona ollessa en oikeastaan koskaan. Varsinkaan silloin, jos leivon tai teen ylipäätänsä jotain käsillä tai urheilen. Edes kävelylenkillä en tykkää pitää sormusta. Kotoa poistuessa asioille tai kouluun/töihin mennessä sormus tulee laitettua automaattisesti ja silloin sen pitäminen tuntuu täysin luonnolliselle, aivan kuten pitämättä jättäminen kotona ollessa. Puolisoni käyttää enemmän sormusta kuin minä. Mielestäni olen kyllä yhtä paljon kihloissa, vaikka vähän vähemmän sormusta käytän
×
×
  • Create New...