Jump to content
Naimisiin.info

Judit

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Judit's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heips! Me myös olemme viettäneet häitä Agroksenmäellä, helmikuussa 2006 . Olen tähän ketjuun aikaisemmin jotain tainnut kirjoittaakin. Pitopalvelusta ajattelin vielä kertoa meidän osaltamme: meillä oli Helmi Catering (eli se sama, jonka ravintola Eerikinkadulla Helsingissä). Helmeä voi kehua varauksetta ja koko projekti sujui todella sujuvasti ilman ongelmia. Henkilökunta oli todella mukavaa ja vastasi nopeasti kaikkiin viesteihin ja muunteli menuehdotuksia toiveidemme mukaisesti. Kävimme palaverissa sekä heillä että Agroksenmäellä paikan päällä. Ruuat ja viinit saimme maistaa (maksutta) illallisella Helmessä. Oli muuten todella hauskaa fiilistellä siellä ennen häitä ja maistella makoisia viinejä Toki olimme tässä vaiheessa siis jo sopineet yhteistyöstä. Pöytäliinat hain Helmestä etukäteen, jotta saimme tehdä omat pöytäkoristelumme jo edellisenä iltana. Vastaavasti Helmi haki pöytäliinat (ja muistaakseni osan astioista :-?) vasta seuraavana maanantaina, bileet kun jatkuivat vielä senkin jälkeen kun catering poistui itse juhlailtana paikalta. Niin ja tärkein siis: ruoka oli aivan i-h-a-n-a-a. Gourmet tasoista, vieraat kehuivat kilpaa. Buffet-pöydän koristelu (kukkalaite, kynttiläjalkoja) oli myös oikein kaunis. Kukkien väreistä olimme sopineet etukäteen, jotta sopivat muihin kukkakoristeluihimme. Juhlien avaus: Jäimme vielä valokuvaukseen kirkon jälkeen, joten vieraat saapuivat juhlapaikalle ennen meitä. Olimme järjestäneet niin, että itse juhlasali oli vielä suljettu kukkalaitteilla ja nauhalla ja vieraat ohjattiin vanhempiemme tervehtiminä koristeltuun aulaan seurustelemaan. Leppoisaa musiikkia taustalla ja Helmi tarjoili ensimmäisen alkujuoman ja pieniä coctail-paloja (kaikilla on mielestäni aina kauhea nälkä häihin tullessa ja halusin että vieraat saavat jotain suuhunpantavaa ennen varsinaista illallista ) Me saavuimme sitten suurieleisesti paikalle vieraiden muodostaman kunniakujan poikki ja "avasimme" juhlasalin. ;D Jäimme seisoskelemaan portaiden alapäähän, jossa tervehdimme vieraat heidän siirtyessä juhlasaliin ja saadessaan skumppalasin käteen. Juhlasalissa sitten varsinainen skoolaus ennen pöytiin siirtymistä. Näin meillä, toivotan kaikille oikein ihanaa hääjuhlaa Agroksenmäelle!
  2. Romanttinen ravintolavinkki Bangkokista: Hotelli Banyan Tree ja siellä hotellin ravintola Vertigo. Luvatkaa kaikki häämatkalaiset, että menette tänne romantisoimaan! Pöytä kannattaa varata etukäteen, voi pyytää oman hotellin respaa soittamaan. Kyse on pilvenpiirtäjän katolla olevasta ravintolasta, mutta en haluaisi paljastaa kaikkea, että teillekin jää koettavaa... Suosittelen lämpimästi. Hintataso perus thaimaalaista kalliimpi = melkein Suomen taso. Illallinen täällä oli todellinen elämys.
  3. Tiiti_81 ja muut Koh Samuista kiinnostuneet. Olimme Samuilla upeassa hotellissa Renaissance Koh Samui Resort & Spa (entinen Buriraya). Hotelli sijaitsee rauhaisan niemen kärjessä Chaweng ja Lamai rantojen välissä. Meillä oli oma villa uima-altaineen ja paikka oli varsinainen paratiisi. Hotellin yhteinen uima-allasalue ja ranta olivat todella rauhaisat (vain muutama asiakas päivisin), mikä sopi loistavasti kuhertelevalle hääparille esim. ruuhkaisan Chaweng-päivän jälkeen. Ravintolat olivat myös aivan huippuromanttiset, tosin reilusti kalliimmat mitä hintataso muuten paikallisissa ravintoloissa. Kaksi iltaa illastimme kuitenkin hotellilla sen romanttisen tunnelman ja herkullisen ruuan vuoksi. Sijainniltaan hotelli ei ole ihanteellinen, koska sekä Lamaille & varsinkin Chawengille on käytännössä pakko ottaa taksi (hotellilla myös oma maksuton shuttle). Ja menoa ja meininkiä on syytä lähteä hakemaan muualta. Jotenkin kuitenkin juuri tällä lomalla nautimme rauhallisesta tunnelmasta ja omasta rauhasta.. Meillä lomasta ison osan haukkasi sukelluskorttien suorittaminen (Lamailla suomalainen Anna pitää sukelluskoulua Mui Divers - voi suositella lämpimästi!! sukellukset Koh Taolla). Muu aika meni hotellilla, Chawengilla tai Lamailla, rannoilla, hieronnoissa, syömässä. Kierrettiin myös koko saari mopolla, tämä kannattaa ehdottomasti tehdä! Pohjoispuolella oli ihania rauhallisia ravintoloita hiekalla, missä oli mukava lounastaa. Sisämaassa on upeaa luontoa ja vesiputouksia. Mopojen vuokra + bensa on niin halpaa, että voi vuokrata vaikka koko viikoksi. Ihanaa häämatkaa kaikille!!!
  4. Hyvä valinta Tiiti_81! Mekin olimme helmi-maaliskuun vaihteessa häämatkalla Bangkok - Koh Samui yhdistelmällä. Ah ja voi kun vain pääsisi takaisin
  5. Heippa pitkästä aikaa! Valitettavasti näyttää nyt siltä, ettei meillä ole kunnon kuvaa juhlapaikan koristeluista ja järjestelyistä . Kukaan ei muistanut sanoa valokuvaajalle että kuvaisi salin myös tyhjillään.. Itse bilekuvista taas ei saa oikein kunnon yleiskuvaa. Pahoitteluni! Jos löydän vielä jonkin sopivan kuvan (esim. vieraiden arkistosta niin jaan toki kanssanne)
  6. Heippa! Nyt on häät vietetty Agroksenmäellä ja upeaa oli - meidän ja mitä ilmeisemmin vieraidemmekin mielestä! Tänään lähtö häämatkalle, jos joku kaipailee tarkempia lisätietoja niin voin sitten myöhemmin palata asiaan. Järjestämistä paikassa oli aika lailla, mutta lopputulos oli aivan upea. Talvihäiden järjestämiselle mielestäni ykköspaikka. Joku kyseli muuten kaikumisesta. Olin itsekin sitä etukäteen jännittänyt, mutta sen suhteen ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Puheet kuuluivat mikrofonin kanssa loistavasti, bändin soitossakaan ei mitään ongelmia. Joten kaikuhuolet voi unohtaa (olimme tilanneet bändin lavan taakse myös mustan molton-kankaan ääntä pehmentämään). Meillä satsattiin valoihin ja kynttilöihin, jotka todella loivat paikan tunnelman. Meillä lava oli portailta katsottuna oikean seinän keskellä, tanssilattia jäi siten vasemman seinän ja lavan väliin (kahden tolpan väliin siis). Luovuimme parkettiajatuksesta, ettei se turhaan "rajaa" tilaa. Tästä ratkaisusta olimme todella tyytyväisiä. Lattia toimii oikein hyvin tanssimiseen ja korkeareunainen parketti olisi voinut olla melkein hankala koska meillä oli illallisen aikana samassa kohtaa pöytiä. Buffetpöytä jäi lavan taakse lähelle keittiön kulkuväylää. U:n muotoinen pääpöytä lavan edessä, loput pöydät oli aseteltu kuudeksi samansuuntaiseksi pitkäksi pöydäksi (3 pöytää yhdessä=18 henkeä) . Näin ruokailemaan mahtui 120 henkeä. Baari oli heti portaiden jälkeen oikealla. Hyviä häiden järjestelyjä kaikille Agrokseen!
  7. Onko kellään tämän hetken löytöjä Helsingin liikkeistä (valkoisten) tekoturkisten, kauniiden takkien tai viittojen osalta..? Mitkä morsiusliikkeet vuokraavat ulkotakkeja? nimim. kolmen viikon päästä häät ja ulkona paukkuva pakkanen hirvittää...
  8. Kiitos perusteellisesta kuvauksesta ja vinkeistä MamaL! Paikka vaikuttaa kyllä kiinnostavalta vaikka hintaa tosiaan kertyy helposti..
  9. Hei mamal (ja muut)! Meillä on Agroksenmäki ykkösvaihtoehtonamme ensi talvella vietettäviin häihimme. Kovasti kiinnostaisi kuulla kokemuksesi paikasta nyt kun häänne ovat onnellisesti takanapäin. Bongasin hääkuvanne galleriasta ja sekä morsiuspari että juhlapaikka näyttivät upeilta!! Lämpimät onnittelut vielä näin jälkikäteen. Mitä lisäsomistusta olitte tilanneet (esim. valaistus?), tilasitteko intercomin kautta? Menikö järjestelyt hyvin Intercomin kanssa noin muuten? Oliko keittiö kunnossa eli saiko catering tarjoiltua ruuat ja kahvit suunnitelman mukaisesti? Missä kohtaa teillä oli bändi? Olisiko jotain muuta huomioitavaa? Löytyykö muita, jotka olisivat olleet kyseisessä paikassa jo joko vieraana tai järjestäjänä? Vinkkejä ja kokemuksia otetaan auliisi vastaan .
×
×
  • Create New...