LadyBird2006

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä LadyBird2006

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Suosittelen lämpimästi Ateljee Iinaa. Oma hääpukuni oli siellä muokattava. Teetimme myös sulhaselle liivin, joka oli aivan mahtava. Viimeksi olemme teettäneet siellää tyttärellemme kastepuvun. Suosittelen!
  2. Olin itse kolmannella kuulla raskaana kun menin naimisiin. Puvun olin ostanut hyvissä ajoin ja silloin en vielä tiennyt raskaudesta. Puku mahtui hyvin, maha ei kerennyt kasvaa ennen häitä. Joten uskon, että puku ongelmaa ei tule jos on kolmannella kuulla raskaana mennessään naimisiin.
  3. Suosittelen Paakkarista. TODELLA hyvät ruuat. Itse isäntäväkikin on todella mukavia, nuoria kun ovat. Heidän kanssa pystyy suunnittelemaan vaikka mitä ja Katrilla varsinkin on ihan hyvä ideoita. Itse isäntähän (ilkka) on muistaakseni keittiöpäälikkö. Ruuat kyllä osaa tehdä.
  4. Teillä kenellä olleet häät majakoskella ja tanssi ollut siellä navetassa. Millainen bändi teillä on ollut soittamassa (monen hengen)? Koska tila siellä navetassa ei ole kovin suuri ja nyt mietityttää, että minkä kokeinen bändi sinne mahtuu soitttamaan. Ja onko se navetta ollut hyvä tanssi paikka?