zezz

Morsian
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About zezz

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/27/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Ainolan puisto on kyllä nätti:) Sinne varmaan mennään jos kuvaajalla ei ole parempaa vaihtoehtoa
 2. Meille on varattuna 2vk päästä miljöökuvaus mutta paikka on vielä hakusessa. Kertokaahan jos tiedätte oulujoen lähellä tai sen pohjoispuolella nättejä kuvaus paikkoja:) Kiitos!!
 3. kihla on muistaakseni 17 ja vihki vissiin sitten 17,5
 4. Kulta Albertista käytiin sormus tilaamassa ja palvelu oli todella hyvää, lopputuloksesta en osaa sanoa kun sormus on vielä teon alla mutta erittäin luottavainen olen. Valmiita sormuksiahan tuolla ei hirveästi ole mutta ne joita siellä oli olivat kauniita ja mielestäni myös edullisia. Hintaa sormukselle tulee 250e sisältäen kaiverruksen myös miehen kihlaan ja sen huolto. Sormus itsessään on oma johon istutetaan 4x4mm rubiini.
 5. Me tilattiin hopean väristä tylliä meille kaitaliinaksi. ajattelin sitä laittaa kiemurtelemaan pöydän keskelle. bridezillas nettikaupasta ostin ja maksoi 24e/90m x15cm.
 6. bridzillas verkkokaupassa on 91m/24e vaikka minkä väristä 15cm leveetä tylliä.
 7. Oulun seudulla toimivalla piatilla on vuokrattavana joku grillivaunu...
 8. Ruukataanko teetettävä sormus maksaa tilatessa vai noudettaessa? Mietin tässä siis vaan että voinko jo käydä tilaamassa sormuksen vai pitääkö odotella tilipäivää...
 9. Byhyy, mun tilaamani korsetti tuli kotiin mutta mutta mun tyhjät lärppätissit painuu vaan kokoon niissä eikä näytä yhtään hyvältä...onkos kellään kikkoja että mitä vois tehdä? joku erillainen sidontatekniikka? Ja korsettihan oli tämä:
 10. mullakin tulee rubiineja joten kohtahan sitä pitäis kultasepälle hipsiä
 11. Löysin tälläsen paikan kuin http://www.susahuu.com jossa on 40cm organzaa 9,5E/9m eli pikkasen yli euro/metri. Harmi vaan kun ei ollut hopeaa jota itse tarvitsisin. muoks. olipa tuolla kuitukangastakin myynnissä
 12. Kuinka paljon ennen häitä Sormus kannattaisi käydä tilaamassa että ehtivät tehdä sen valmiiksi? Kyse siis omasta sormuksesta johon istutetaan kivi/kiviä.
 13. Mitenköhän 14k kullan kanssa?
 14. Mitenköhän titaanisormus käyttäytyy kultasormuksen kanssa? muoks. löysinkin vastausen että syö kulta sormuksen:(
 15. me suunnitellaan karjalanpaistia että se liha kiinnostais mua, mistäs se nyt sitten tehdäänkään... muoks. tehdään vissiin naudan paistista