zezz

Morsian
  • Viestit

    46
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän zezz kaikki viestit

  1. Meille on varattuna 2vk päästä miljöökuvaus mutta paikka on vielä hakusessa. Kertokaahan jos tiedätte oulujoen lähellä tai sen pohjoispuolella nättejä kuvaus paikkoja:) Kiitos!!
  2. Ainolan puisto on kyllä nätti:) Sinne varmaan mennään jos kuvaajalla ei ole parempaa vaihtoehtoa
  3. kihla on muistaakseni 17 ja vihki vissiin sitten 17,5
  4. Kulta Albertista käytiin sormus tilaamassa ja palvelu oli todella hyvää, lopputuloksesta en osaa sanoa kun sormus on vielä teon alla mutta erittäin luottavainen olen. Valmiita sormuksiahan tuolla ei hirveästi ole mutta ne joita siellä oli olivat kauniita ja mielestäni myös edullisia. Hintaa sormukselle tulee 250e sisältäen kaiverruksen myös miehen kihlaan ja sen huolto. Sormus itsessään on oma johon istutetaan 4x4mm rubiini.
  5. Me tilattiin hopean väristä tylliä meille kaitaliinaksi. ajattelin sitä laittaa kiemurtelemaan pöydän keskelle. bridezillas nettikaupasta ostin ja maksoi 24e/90m x15cm.
  6. bridzillas verkkokaupassa on 91m/24e vaikka minkä väristä 15cm leveetä tylliä.
  7. Oulun seudulla toimivalla piatilla on vuokrattavana joku grillivaunu...
  8. Ruukataanko teetettävä sormus maksaa tilatessa vai noudettaessa? Mietin tässä siis vaan että voinko jo käydä tilaamassa sormuksen vai pitääkö odotella tilipäivää...
  9. Byhyy, mun tilaamani korsetti tuli kotiin mutta mutta mun tyhjät lärppätissit painuu vaan kokoon niissä eikä näytä yhtään hyvältä...onkos kellään kikkoja että mitä vois tehdä? joku erillainen sidontatekniikka? Ja korsettihan oli tämä:
  10. mullakin tulee rubiineja joten kohtahan sitä pitäis kultasepälle hipsiä
  11. Löysin tälläsen paikan kuin http://www.susahuu.com jossa on 40cm organzaa 9,5E/9m eli pikkasen yli euro/metri. Harmi vaan kun ei ollut hopeaa jota itse tarvitsisin. muoks. olipa tuolla kuitukangastakin myynnissä
  12. Kuinka paljon ennen häitä Sormus kannattaisi käydä tilaamassa että ehtivät tehdä sen valmiiksi? Kyse siis omasta sormuksesta johon istutetaan kivi/kiviä.
  13. Mitenköhän 14k kullan kanssa?
  14. Mitenköhän titaanisormus käyttäytyy kultasormuksen kanssa? muoks. löysinkin vastausen että syö kulta sormuksen:(
  15. me suunnitellaan karjalanpaistia että se liha kiinnostais mua, mistäs se nyt sitten tehdäänkään... muoks. tehdään vissiin naudan paistista
  16. Mulla oli tavoitteena saada puku mahdollisimman halvalla (toki en mitä tahansa pukua kumminkaan halunnut)ja ajattelinkin että jos alle 400€ ja tosiaan käytettynä katselin pukuja mutta päädyin sitten tilaamaan kiinamaalta ja veroineen päivineen puvulle, hunnulle ja alushameelle tulee hihtaa 200€ ja olen erittäin tyytyväinen tähän hintaan.
  17. Tuli tuossa mieleen että jos suomesta ostaa sormukset siis ihan kultasepältä eikä kaiverra niitä niin luulisi että saa vaihtaa jos koko ei osu oikeaan...
  18. Onko kukaan tilannut pitopalvelusta pelkän lämpimän ruoan ja hoitanut kahvit itte? Mikä pitopalvelu on ollut kyseessä? Kiitos:)
  19. Tietääkö kukaan että minkä vuoden mallistoon tuo domingo kuuluu?
  20. minä haaveilen kans pronoviaksen puvusta, domingo mallista. se vaan oli niin ihana
  21. Heippa. Kuinka monta pöytäliinaa teillä on tarvittu? Tietty se riippuu ihan pöytien asettelemisesta mutta meillä tulee varmaan muutama pitkä pöytä ja vieraita 150-170.
  22. Minkähän laisissa hinnoissa huo huomenlahja kuvaukset liikkuu? Ja tietääkö kukaan oulun seudulla paikkaa jossa niitä vois ottaa?
  23. Mä varasin nyt 11kk ennen ajat, tosin ne on alustavat koska listat tehdään vasta n.4kk ennen että sinne pitää sitten muistaa soitella että ovat muistaneet varaukseni laittaa lopulliseen listaan.
  24. No nyt olis kampaus ja meikki alustavasti varattuna virholta. Kampaukset taitavat ainakin olla huippuluokkaa mutta mites meikki, onko kokemuksia?