Jump to content
Naimisiin.info

Oona06

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Oona06's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Oona06

    Hääparilla oma pöytä?

    Oma pöytä ehdottomasti.
  2. Tuttu miespappi tulee. Olen kerran ollut häissä, missä pappina oli nainen ja kyseinen tilaisuus oli jokseenkin outo... pappi näet hekotteli ja höpisi suht' omituisia juttuja siellä alttarilla. Enkä ole ainoa joka oli samaa mieltä. En väitä, että syy johtui sukupuolesta, olisihan miespappikin voinut tehdä samoin . Siitä vihkimisestä jäi vaan omituinen olo :-?.
  3. Kaasoni kysyi multa varovaisesti viikonloppuna hämessuilla, että vaadinko mä jotain teemavärin pukua, vastasin että en missään tapauksessa. Kaaso vaan huokaisi helpotuksesta ja kertoi teettäneensä jo puvun itselleen. Näin helppoa meillä ;D. Mä lupauduin maksamaan kaasoni kampaajan ja hiuksiin kukan.
  4. Siis mikä tää viro-suomi-puhe oikein on?! En ole ikinä kuullut ja olis kiva tietää mikä se on, kun niin moni sitä inhoaa ;D. En kylläkään halua mitään sellaista omiin häihini, kunhan olen utelias ;D
  5. Tietääkseni Mestaritalli ei ole auki talvisin, asia kannattaa kuitenkin vielä varmistaa. Kesällä olen käynyt syömässä ko. paikassa ja olen tykännyt. Edit. Mestaritalli toimii ilmeisesti tilausravintolana talvisin.
  6. Otan sormuksen pois heti, kun pääsen kotiin. En pidä sormusta myöskään töissä hygieniasyistä.
  7. Oona06

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Auton omistaja, on vieraana
×
×
  • Create New...