Jump to content
Naimisiin.info

Hansuli82

Aktiivijäsen
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hansuli82's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hansuli82

    iltapalapurtavaa???

    Miten ois voileipäkakut tai valmiit herkkuvoileivät? Tai jotain suolaisia piirakoita?
  2. Hansuli82

    Etelä-Pohjanmaa

    Heippa! Nurmossa menossa naimisiin, päivämäärää ei tosin ole vielä päätetty. Onkos täältä kellään hääpäiväkirjoja, joita voisi käydä katselemassa?
  3. Hei Kirsmo, Olisiko mahdollista, että laittaisit minullekin privaatisti tuon nurmon pitopullan hintoja? Minkälainen menu teillä oli?
  4. Hansuli82

    Seinäjoki

    Kaunis sormus! Täytyypä todellakin tutustua tarkemmin kyseiseen paikkaan!
  5. Hansuli82

    Seinäjoki

    Missäs tuo Hanhiniemi oikein on? Onko kellään esim.kuvia siellä teetetyistä sormuksista?
  6. Hansuli82

    Seinäjoki

    Ilmottaudunpa minäkin tänne...Nurmosta olen. Hääpäivästä tosin ei vielä tietoa. Todennäköisesti kesällä/syksyllä 07. Anyway, olen silti alkanut keräämään kaikenlaista tietoa ja materiaalia häihin liittyen...On tää niin mukavaa. ;D Sen verran jo tiedän, että Nurmon kirkossa meidät tullaan vihkimään, mutta hääpaikka on täysin auki. Vieraita tulee 150-200. Mitkähän paikat sopisivat parhaimmin isolle porukalle?(Framia en halua kun olen siellä koulussakin... )
  7. Nosto! Eikö kukaan tiedä mitään tuosta Tapaninlinnasta?Höh.
  8. Minäkin aion laulaa miehelleni...Olen ajatellut Laura Voutilaisen laulamaa kappaletta, Vuoksi sun. Siinä on mielestäni tosi kauniit sanat ja muutenkin luulen, että se sopisi äänelleni. Tässä ote sanoista: En kyyneleitä mä tänään peitä. Poskillain kuin timantit on onnen kyyneleet. Sain sulta kaiken, oon tänään nainen, onnellinen hehkusta tään ... Vuoksi sun, mä vaikka vuoret siirrän , vuoksi sun mä kaiken antaisin, vuoksi sun mä nimes pilviin piirrän... En muista sanoja kokonaan ja nuokin on vähän sinnepäin. Jos jollain on kaikki sanat niin laittakaa vain tänne! Mitä mieltä muuten olette, sopiiko laulaa täräyttää kyseinen kappale kullalle?
  9. Minusta tulee sitten joskus Rouva Keskinen ...Oma sukunimeni ei ole yhtä yleinen, mutta ei mitenkään kovin kaunis.
  10. Nosto...ja samalla vinkki hääpaikaksi. Teknologiakeskus Framissa on ravintola, jossa voi järjestää häitä. Sinne mahtuu yli 200 ihmistä ja se on joen rannalla. Muuten voisin itsekin harkita paikkaa, mutta kun käyn siellä samassa rakennuksessa itse koulua (Seamk), niin jotenkin vierastan ajatusta! Tila on kyllä kaunis ja moderni, isot ikkunat joelle päin, terassi yms... http://www.frami.fi/23.html
  11. :)Mä löysin itseasiassa sen saman sivun, kovin niukasti siinäkään on tietoa, täytyy kai soittaa sinne ja mennä käymään...Mutta jos joku on viettänyt siellä häitään tai ollut vieraana niin kertokaa vain rohkeasti! ;D
  12. Se 12kk "leikki" voisi olla mukava tuon tyyppisessä hääjuhlassa...Senhän voi toteuttaa monella tapaa, hössöttäen tai rauhallisemmallakin toteutuksella. Jos et tunne ideaa niin täältä osastolta löytyy paljon tietoa siitä. Perusidea on siis kuitenkin, että vieraat saavat tehtäviä 12kk ajalle, jotka heidän tulee parin eteen tehdä...kutsua illalliselle, haravoida pihaa yms yms...Tehtävien saajat voi olla ennalta sovitut tai ne voidaan arpoa yms...
  13. Minä olen ajatellut pyytää kahta henkilöä kaasoiksi...Lähinnä käytännön syistä, sillä ykkösvaihtoehtoni asuu satojen kilometrien päässä eikä välttämättä pysty kaikkea hoitamaan sieltä käsin. Siksi ajattelin, että kakkoskaaso täältä kotipaikkakunnaltani olisi hyvä apu.
  14. Tuli mieleen vielä yksi paikka, jossa voi Seinäjoella viettää häitä...Nimittäin Joupiskan rinneravintola. En tiedä paljonko sinne mahtuu väkeä, mutta luulisin, että joku satakunta. Siellä on myös hyvää ruokaa ja hienot saunatilat. http://www.joupiska.fi/ravintola.html Niin joo, ja vielä kaivataan tietoa Tapaninlinnasta, kun netin kautta paljoa löydy.
  15. Sitten kun joskus hääpäiväni koittaa suurin pelkoni liittyy ehdottomasti tarjoiluun. Jännitän, että ruoka lopuu kesken tai on joltain osin epäonnistunutta...tai että kakku läsähtää lattiaan! Olin kerran häissä jossa ruoka todellakin loppui kesken ja se kyllä puhututti väkeä. Moni oli varmasti pitkämatkalainen ja nälissään. Olisi kamalaa jos joku vieraistani joutuisi lähtemään läheiselle grillille!
×
×
  • Create New...