Jump to content
Naimisiin.info

sadetanssi

Aktiivijäsen
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Lahti

sadetanssi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. sadetanssi

    Karaoketaksi?

    Onko kellään tietoa onko Lahdessa karaoketaksia? Ja mistä sellaisen voisi tilata?
  2. sadetanssi

    Lahti ja lähialueet

    Meillä oli Helsikiläinen Los Platanos Negros. Hintaa tuli n. 800e matkoineen päivineen , mutta kyllä kannatti! Todella hyvää musiikkia, omia toiveita sai kertoa ja he opettelivat jopa pari biisiäkin pyynnöstämme. Ja soittavat musiikkia josta löytyy jokaiseen makuun jotakin. Lainattu: "Soitamme yleensä 3-4 x 45min vanhaa tanssimusiikkia, poppia, rockia ja lattareita suomeksi, englanniksi ja erikoisuutenamme espanjaksi laulettuna. Kokoonpano on tavallisesti 5-henkinen, mutta laajennettavissa tarpeen mukaan puhaltajilla, perkussionistilla jne. " Tästä osoitteesta voi käydä kuuntelemassa pari biisinäytteitä: www.myspace.com/platanosnegros Ja viestiä voi laittaa heille mailina: [email protected]
  3. Meillä oli Simpaset, ja ei voi muuta kuin kiittää ja kehua! Ruoka oli taivaallista (varsinkin kermaperunat ) ja palvelu kaikin puolin ystävällistä! Kattaus oli aivan mahtavan näköinen! Tässä meidän Menu: 25e/hlö Vihreäsalaatti Kanasalaatti Italialainen salaatti Savukala Lohi Katkarapukananmunat Kinkkuleikkele Porsaanfile Rosépippuri kermakastike Lihapullat Keitetytperunat Kermaperunat Kasvisgratiini Leivät ja voi Maito, mehu, kotikalja Mansikkakakku Kahvi ja tee Kaikki astiat tulivat heiltä ja sisältyivät hintaan, samoin henkilökuntaa oli riittävästi ja palvelu pelasi hyvin! Suosittelen!
  4. Mullekin tuli ensimmäisenä postina KELA-kortti. Heti häämatkan jälkeen seuraavana päivänä!!
  5. sadetanssi

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllä suudeltiin, mutta pappi meinasi unohtaa koko homman...sulho kuiskaten varmisti papilta oliko nyt oikea hetki ;D.
  6. sadetanssi

    Lahti ja lähialueet

    Meidät vihittiin Nastolan kirkossa 22.7.2006 ja juhlat juhlittiin Uudenkylän seurantalolla! Molemmat aivan mahtavia paikkoja. Juhlat meni aivan nappiin, eikä oltaisi millään maltettu lähteä hääyötä viettämään. Meidän piti lähteä 23.00, mutta lähdettiin vasta 0.30. Lento Kreetalle Haniaan oli heti seuraavana aamuna klo 6.20. Bestmanin piti viedä meidät ensin hotelliin Vantaalle hääyötä viettämään, mutta eihän me sinne keritty! Oltiin hotellilla klo 3.20 ja herätys olisi ollut klo 4.00. Käytiin respassa kysymässä haittaako jos ei tultaisikaan, olisi ollut järjetöntä maksaa 40 minuutista 120e. He ymmärsivät asian ja niin me jatkettiin bestmanin kyydillä suoraan lentokentälle. Siellä syötiin "aamupala" ja odoteltiin väsyneinä koneen lähtöä. Hääyö siis vietettiin vasta Haniassa iltapäivällä! Ei kyllä harmita yhtään, oli sen verran mukavat juhlat. Onnea kaikille järjestelyihin ja paljon onnea niille jotka ovat jo tänä kesänä vihitty!
  7. Meilläkin kaaso maksaa itse oman mekkonsa. Kysyi kyllä, onko mitään väritoivomuksia, mutta sanoin että kaikki käy, paitsi valkoinen. Ei minun mielestäni kaason mekkoa tarviste hääparin maksaa, elleivät sitä halua. Me maksetaan vain kaason kampaus ja myöhemmin annetaan kaasolle ja bm:lle joku pieni lahja/muisto.
  8. Meillä sulholle tulee shaketti, valkoisella paidalla ja kerman värisellä liivillä jossa kultaisia koukeroita. Liivin värit ovat minun pukuni kanssa yhteen sopivia.
  9. Meillä mies ei halua vihkiä, kun ei kuulemma tarvitse. Minä taas haluaisin sulholle erikseen vihkin, kun kihlasormus on "vain" ohut keltakultainen puolipöyreä. Jotenkin se ei mielestäni näytä ollenkaan vihkiltä. Mutta minkäs teet, ei toista voi pakottaakaan sormusta ottamaan. Harmittaa kuitenkin aikalailla, vaikka kyseessä on vain sormus.
  10. Mulla ei käynyt mielessäkään mikään 2.luokka. En siis edes muistanut sellaisen olemassaoloa. : No kutsut lähtivät 1.luokassa, mutta nopeudesta en menisi kehumaan. Laitoimme kutsut postiin perjantaina ja ne tulivat tänään (ti) perille. Luulisi että ne olisivat olleet eilen perillä. Koska ainakin täälläpäin postin lajittelukeskus on viikonlopunkin toiminnassa. Mutta kutsujen pitäisi nyt olla perillä, äiti lähetti heti puolenpäivän aikaan viestin että nyt se kutsu vihdoin tuli! Niin, tuosta 2.luokasta, en minäkään vetäisi herneitä nenään jos saisin kutsun missä olisi kakkonen. Ihan sama. Kyllä yleensä huomioin postimerkitkin, mutta en tiedä huomaisinko luokkaa, kuvaa vain vilkaisisin.
  11. Me ostettiin Ikeasta niitä Galej-tuikkukippoja 96kpl (kassalla vähän kattoivat kummasti ). Niihin laitetaan nesteytyvä tuoksukynttilä (ei kuitenkaan tuikkua), pohjalle koristehiekkaa ja koko komeus kääritään sellofaaniin. En vielä ole alkanut tekemään niitä, koska se hiekka saattaa levitä siellä pitkin poikin jos pussit pääsee heilumaan (meilläkun on vielä muutto edessä ennen häitä). Tai sitten haetaan rannalta sitä ihan ihan hienoa hiekkaa, täytyy vielä miettiä. Kun saan pussit valmiiksi, voin laittaa mallikappaleesta kuvan tänne. Hintaa tulee Ikean kupeista ja kynttilöistä n. 0,73e/kpl. Sellofaani saadaan ilmaiseksi ja se hiekka, jos haetaan pihalta. Kynttilöitä ei vielä ostettu, katotaan ensin jos muualta löytyisi halvemmalla, Ikeassa 4kpl/1,95e. Jos joku näkee jossain vastaavanlaisia halvemmalla, laittaisitko tänne siitä infoa. Tällaisia Ikean kynttilöitä ajattelimme:
  12. sadetanssi

    Lahti ja lähialueet

    Laitan kysymyksen tännekin. Eli, mistä olette hääautonne löytäneet?? Me ei olla vielä löydetty. Haluttaisiin, joku vanha jenkki tai museoauto yms. ei limoa tai heppakyytiä. Mistä voisin kysellä? Nyt on jo tosi kiire. Alle 2kk häihin enää aikaa. :-?
  13. Minullakin on olkaimeton puku, enkä todellakaan aio siihen mitään huivia ottaa pettelemään pukuani. Huntuakaan ei tule, eli "irstaillaan" sitten oikein kunnolla.
  14. Voittehan te ottaa jonkun ei niin tunnetun marssin. Vaihtoehtojanhan on vaikka kuinka. Käypäs katsastamassa Marko Hakanpään nettisivut http://kotisivu.mtv3.fi/haamusiikki/ siellä on muitakin vaihtoehtoja kuunneltavissa, kuin nämä yleisimmät.
  15. Mekin kyseltiin vanhaa pappilaa, ja sieltä sanottiin, että yleensä siellä ei saa häitä järjestää. Siellä ei saa tanssia, eikä varsinkaan tarjota minkäänlaisia alkoholijuomia, ei edes onnittelumaljaa. Messilääkin mietimme, mutta kun sinne saa juuri ja juuri mahtumaan 50 hlöä, ja meille vieraita on kutsuttu lähes 100, emme mitenkään olisi mahtuneet sinne. Ja tanssitilaa oli pitänyt raivata oikein urakalla. Onhan niillä sitten myös se Markkinaravintola, jonne kyllä mahtuisi 200 henkeäkin, mutta jotenkin se ei tuntunut sopivalta kesähäihin, eihän siellä ole edes ikkunoita. Molempiin olisi pitänyt ottaa juomat Messilän puolesta. Joten kumpikin jäi. Hintaa molemmilla paikoilla on 500e. Päädyttiin pitkän kiertelyn jälkeen Uudenkylän seurantaloon, joka on juuri sopiva meidän näköisiin häihin. Hintaa seurantalolla on 210e pe-su, ja juhlia saa niin myöhään kuin haluaa. Ensin halusimme Hollolan kirkon vihkikirkoksi, mutta kun Nastolasta löytyi juhlapaikka, menimme katsomaan minkälainen kirkko mahtaa Nastolassa olla. Ja se on siis aivan mahtava vanha puukirkko, ei tarvinnut paljon miettiä mikä kirkko valittaisiin. Jos täällä on muita Nastolan kirkossa menijöitä, olisi kiva tietää muutamia käytännön asioita.
×
×
  • Create New...