ppp

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ppp

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kannatti! Oli helppoa ja halpaa (eckerön tarjous 80e meno/paluu 2h+auto). Viinarannasta.ee käytiin hakemassa juomat eli oluet, kuohari, valkkari (punkku ostettiin Suomesta ja Alkosta kun mieleistä ei löytynyt Tallinnan kaupoista), konjakki, likööri ja "baariin" campari ja gin tonic. Boolia ei haluttu, vaan ostettiin viiniä niin paljon, että sitä riitti koko illaksi. Viinion lisäksi oli toki olutta ja väkevää. 106:lle aikuiselle meillä oli: -20 pulloa kuoharia (jäi 6 pulloa yli) -39 pulloa valkkaria (kaikki meni) -65 pulloa punkkua (kaikki meni) -5 l konjakkia (kaikki meni) -3 l likööriä, baileys (kaikki meni) -3l camparia (lähes kaikki meni) -3 l giniä (2 l jäi yli) - 12 keissiä olutta (2 ja puoli jäi) Juomaa meni paljon, mutta juotavaksi se oli tarkoitettukin. Tosin viiniä kaadeltiin aika monta litraa viemäriin, kun moni pullo oli vain puoliksi juotu. Arvoisin, että noin 8-10 pulloa meni viemäristä alas. Vaikka juomaa meni paljon, kukaan ei tullut änkyräkänniin, mutta kaikilla oli valtavan hauskaa ja kaikki tanssi ihan villinä viimeiseen minuuttiin asti! Jos jotain pitäisi tehdä toisin, niin varaisin viinat etukäteen netistä viinarannasta.ee -sivulta. Nouto sujuisi vielä nopeammin ja varmemmin. Nyt esim. saimme lopulta valkkaria pullon vähemmän kuin olimme ajatelleet, sillä se vain loppui kesken. Onneksi kyse oli vain yhdestä pullosta.
 2. Jos joku vielä kaipaa Peten Piroässistä kokemuksia niin tässä: Olivat aivan mahtavia häissämme! Meillä oli häät lokakuun lopussa Suomenlinnassa ja Peten PitoÄssät hoitivat kaiken niin loistavasti, että vieläkin itkettää ilosta:) Olemme molemmat aika kovia vaatimaan hyvää palvelua, jos emme sitä saa, huomautamme. Siksipä on paikallaan myös kehua, kun saa hyvää palvelua. Ja PitoÄssiltä sitä sai. Ruoka oli italialaistyylistä ja todella maukasta. Palvelu oli niin ystävällistä, huomaavaista ja ripeää, että enpä ole sellaista pitkään aikaan missään ravintolassa saanut. Meillä oli alusta lähtien monta "omaa juttua", siis sellaista, jota haluttiin painottaa tai muuttaa esim. toivoimme, että ruokaa maustetaan kunnolla, valkosipulia ei tarvitse pelätä jne. (yleensä häissä ja ison joukon kanssa pitopalvelut ovat aika varovaisia tässä). Halusimme myös, että juomista on koko ajan pöydissä (haimme juomat Tallinnasta) ja tarjoilijat kantoivat niitä pöytiin niin ettei kukaan jäänyt hetkeksikään kuivin suin. (Tylsintä häissä on piiiiiitkät tauot juomatarjoilussa). Erityismaininta PitoÄssille pääruuasta eli kanasta. Se ei ollut kuivaa vaan juuri sopivan pehmeää, mukavasti tomaattikastikkeessa kypsynyttä ja hautunutta. Omat häämme olivat ensimmäiset häät, missä kana ei ollut kuivaa! Ja se on jotain se! Yleensä kun kyseessä on isot häät (meitä oli 117), niin kana on kuivaa ja sitkää. Meillä ei ollut! Vieraat ovat jälkeenpäin vuolaasti kehuneet sekä ruokaa että palvelua. Voimme todellakin vain yhtyä näihin kehuihin. Suosittelemme lämpimästi Peten PitoÄssiä häihin!
 3. kertokaa mulle mikä on hyvä stay up -merkki? mitkä siis pysyy varmasti hoikissakin reisissä? vinkkejä please!
 4. Inhoan sukkahousuja, en pidä niitä juuri koskaan. Haluaisin stay upit hääpuvun alle, mutta edelliset stay up kokemukset neljän vuoden takaa ovat karmaisevat. Vappubileissä sukka yhtäkkiä oli nilkoissa! Ja tää on ihan totta. Mulla on todella laihat jalat, joten sukat eivät meinaa pysyä jaloissa (tai eivät pysyneet viimeksi kun käytin. onko laatu nyt parantunut?). Onko jollain ollut samanlaisia ongelmia? Tietääkö joku jonkun tosi hyvän merkin, jossa silikoninauha on niin pitävä, että se todellakin pitää sukat paikallaan?