bea

Rouva
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä bea

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Mä palasin viime yönä häämatkalta Venezuelasta ja kyllä oli ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. En mä mieheni kanssa kahta viikkoa jaksaisi maata vaan rannalla ja hempeillä. Vaikka oltiin häämatkalla niin ei se paljon eronnut muista tekemistämme matkoista. Noin kauas kun lähtee (tai ihan mihin vain matkustaa) niin pakkohan sitä on reissata ympäriinsä, nähdä ja kokea kaikkea. Tietenkin myös maattiin rannalla aurinkoa ottaen. Molemmat oltiin tyytyväisiä kohdevalintaan.
  2. ^^Kiitoksia vastauksista. Hyvä tietää toi, että myös tilataan, jos tuotetta ei löydy. Eikun kauppaan mars. ;D
  3. Mistäköhän voisin löytää kyseiset Piramin korvikset? Missäköhän niitä myydään? Turun seudulta tai Helsingistä jos joku osaisi neuvoa jonkun kaupan. Tai sitten muun merkkiset, mutta samantapaiset korvikset kelpaisivat myöskin mulle. Korvikset löydetty jo.
  4. Pappihan tulee morsiammen seurakunnasta. Eli jos teidät vihitään Maarian kirkossa, mutta morsian kuuluu esim. Tuomiokirkon seurakuntaan niin tulee teidän vihkimään Tuomioseurakunnan pappi. Myös kanttori on morsiammen seurakunnasta.
  5. Mä löysin suomenkielisiltä sivuilta tällaista tietoa, jos vaikka itse laittaisi jaloleinikkejä kasvamaan. "Mukulat liotetaan ennen istutusta kylmässä vedessä 6 tuntia. Ne istutetaan juuret alaspäin kosteaan maahan, 5-10 cm:n välein. Ei kastella ennen versojen ilmaantumista, ellei multa tule aivan kuivaksi. Kasvun alettua säännöllinen kastelu. Mukulat nostetaan talveksi viileään paikkaan. keskim. korkeus: 30 cm kasvupaikka: aurinkoinen - ei paahteinen, kevyt varjo. Maaperä: läpäisevä, ravinteikas, hiekkapitoinen sato/kukinta-aika: heinäkuu, elokuu"
  6. Mun mielestä Lindos on turhan pieni paikka. Ei saa viikkoa kulumaan hyvin, kun siellä ei oikein ole muuta kuin Lindoksen akropolis ja pieni ranta. Mieluummin menisin Rodoksen kaupunkiin ja sieltä matkustaisin käymään Lindoksessa. Mutta jos haluaa viikon viettää vain hotellilla ja rannalla, eikä muuta kaipaa niin silloin Lindos on erinomainen vaihtoehto. Kaksi kertaa itse olen ollut Rodoksella.
  7. Hiukan pois menee teidän kirkolta ja juhlapaikalta, mutta Vanhan Suurtorin vierestä lähtee vanhan ajan kuja. Turun Linnan piha on myös yksi potentiaalinen kuvauspaikka.
  8. MENU lasimestarin silli katkarapukanamuna-tarjotin graavilohi savustettu lohi paahtopaisti ja piparjuurikerma kreikkalainen salaatti meloninen vihersalaatti kanapastasalaatti marinoidut kauden kasvikset porsaan ulkofile ja pippurikastike pariloidut kasvikset lihapullat keitetyt perunat kermaperunat leipä ja voi maito, kotikalja, vesi, mehu hääkakku pikkuleivät kahvi
  9. Lisään Nilla-81 tekemään listaan noi Ruissalon kansanpuiston tanssipaviljongin tiedot, jos jotain vaikka sattuis kiinnostamaan. Ruissalon tanssipavaljonki: Tilavuokra 645e. Hintaan kuuluu vahtimestari. Siellä ei ole astioita eikä pöytäliinoja. Itse hankittava pitopalvelu. Omat juotavat. www.ruissalonkansanpuisto.fi
  10. Daylight Ja pitäähän sua tietty onnitella mahtavan paikan varaamisesta. ;D Paljonko ootte ajatellu vieraita kutsua?
  11. Daylight Hui, onkohan "meidän" perjantaikin varattu. Oon huomannu paikan olevan suosittu. Hyvä, kun ootte näin ajoissa liikkeellä niin saitte varmasti hyvän päivän itsellenne. Ennen kun on ollut puhetta, että vuotta aiemmin aletaan suunnittelemaan häitä niin ei se enää kyllä pidä paikkaansa. Nyt jos kaksi vuotta aiemmin tekee varauksia niin ei ole ensimmäinen. :
  12. Daylight Kun käytiin varausmaksu maksamassa Mäkiselle niin kysyin onko "meidän pe" jo varattu. Silloin hän sanoi ei, mutta voidaanhan se vielä varata ennen meidän juhlia. Mä ainakin kovasti toivon, että päästään perjantaina koristelemaan. Kyllähän sen koristelun ihan hyvin ehtii lauantainakin hoitamaan. Jos haluat itse koristella niin tarvii herätä tarpeeksi aikaisin tai sitten sun pitää laittaa muut asialle. Me annetaan sinisten verhojen ja muiden olla paikallaan. Ei ne sieltä niin hyvin tule esille. Käytetään väreinä omenan vihreää ja valkoista. Uskoisin, että sopivat ihan hyvin yhteen. Loppujen lopuksi vieraat kiinnittävät vain alkuun koristeluun huomiota ja kun aika kuluu (ja alkoholin määrä veressä lisääntyy) niin ketään ei enää kiinnosta miten olette koristelleet.
  13. Kysyin mieheltäni kosintapäivän perusteita. Sano, ettei ole mitään erikoista merkitystä. Koki vain, että päivä oli hyvä kosimiseen.