Ruma ankanpoikanen

Aktiivijäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Ruma ankanpoikanen

  • Rank
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  1. Heippa! Meille tulee kanssa Tilisanssi. Odottelen jo kovasti ruokia! :-) Toivottavasti kaikki menee hyvin, tyylikkäästi ja maukkaasti :-) Ja sen minkä haluan kaikille jotka tulevaisuudessa Tilisanssin valitsevat - kuten LIL-Li jo mainitsikin - JOS haluatte jotain niin pitäkää siitä kiinni. Tilisanssin Leni on TODELLA täpäkkä nainen ja veti ainakin tämän morsion suun mutruun hetkeksi suunnittelupalaverissa ;D Mutta ammattitaitoa kuitenkin tuntuu löytyvän ja sitä arvostan että sanoo mitä mieltä on!!!
  2. Sama juttu. Ei tule studiokuvia. Otetaan ennen kirkkoa miljöökuvia. Sitten kuvaaja on kirkossa sekä juhlapaikalla jonkin aikaa mukana.
  3. Heips! Lisää vinkkejä tahtoo ystävällisesti hän. ;D Juttelin muutens kosmetolgin kanssa ja ehdotti niitä puuteripapereita / pyyhkeitä. Poistaa rasvan kuitenkaan varsinaisesti meikkiä lisäämättä ja poistaa kiillon. Erityisesi kesäaikaan ovat hyviä. Kuulemma mm. Body Shopissa myydään... Tarttee varmaan kokeilla nenäliina, puuteri, puuterilappujen voimalla :-)
  4. Minulla on sama "ongelma"...ideoita lissää toivoo hän
  5. Hiiiiops! Edelleen kiinnostaa kokemukset Tampereen alueen papeista. Itse olen vähän harkinnut Paavilaisen Aria. Lisäkommentit häneen liittyen otetaan mieluuuuuusti vastaan. ;D Henttisen Harri muuten piti TODELLA hyvän puheen ystäväni häissä tänä kesänä! Ensin itkettiin sitten naurettiin... Puhe oli henkilökohtainen ja jäntevä. Ei tod nukuttanut ei.
  6. Kiitos JonnaR vastauksestasi! Ihana kuulla mukavasta reissustanne!!!
  7. Moikka! Olin viime viikolla rakkaani kanssa Gardalla Limonessa. Ihastuin täysin tuohon paikkaan!
  8. Minuakin kiinnostaisi kovasti kaikki tiedot näistä välimerenristeilyistä. Jotain olen katsonut suoraan risteily-varustamojen sivuilta, mutta siellä vaikuttavat huuuurjan kalliilta... Kokemukset, hintatiedot, tms. otetaan ilolla vastaan.
  9. Apua juu - ei mulle ole tullut mieleenkään että jouduttas istuun ei-vierekkäisissä paikoissa. Se olis kyllä tosi inhottavaa Olen miettynyt jopa sitä että jos en ilmoita varaavani häämatkaa niin saataisiinko jopa edullisemmin, kun tuntuu siltä että joka paikassa otetaan hääextraa... Kaikki mikä liittyy häihin tuntuu maksavan. Voi että se kuullostaa ihanalta että virkailija on ottanut matkan siipiensä suojaan...
  10. Moikka LIL-LI! Olen syystä tai toisesta ;D samaa mieltä - ihana paikka. Juu, kiitos otan mielellään kaikki vinkit vastaan. En olekan täällä hetkeen vieraillut kun olin reissussa. Juuri tuossa tänään lentokoneessa yritin piirrellä ajankuluksi mm. pöytäjärjestystä ja siitä ei tullut yhtään mitään. Olen varannut juuri Tilisanssin pitopalveluksi. ;D Kiitokset & palataan!
  11. Annina, LIL-LI ja Piksu - me taidettiin päätyä musiikkiopistoon. Ja joo...vessojen ei ole väljä. Mä päätin sen. Siellähän on alhaalla pari vessaa sitten ylhäällä myös ja jossain siinä välissä myös. Ihanaa - - jotain on päätettynä. ;D