Almaz

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Almaz

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Suosittelen täydestä sydämestäni BeStyle:ä ja Markoa! Myös Helistä on kokemusta, ja hän on hyvä. http://www.bestyle.fi/
  2. Millainen on salmiakkikossuviesti?
  3. Olinpa kaasona viime kesänä ja häät olivat puoliksi lestadiolaiset. Sulhasen perhe on lestadiolainen, mutta sulhanen ja muutama muukin sisarus on ko. uskonnosta irrottautunut. Lestadiolaisuus otettiin juhlassa huomioon seuraavasti. Juhla oli jaettu ns. kahteen osaan. Noin klo 15-19 mukana olivat kaikki, silloin ei nostettu maljoja tai juotu muutakaan alkoholia, ei tanssittu, eikä leikitty "epäsopivia" leikkejä. Puheita ja musiikkiesityksiä pidettiin melko normaalisti. Ohjelmaan oli merkitty klo 19 maljan nosto, josta lestadiolaiset tiesivät mihin mennessä heidän tulee poistua paikalta, mikäli eivät tanssia yms. halua nähdä. Tämä on ko. suvussa yleinen käytäntö. Maljaa jäivät nostamaan ja juhlia jatkamaan sitten morsiamen suku, parin ystävät jne. Sen jälkeen juhlat jatkuivat ihan ns. normaalilla suomalaisella hääjuhlakaavalla. Kaikki olivat tyytyväisiä, tai ainakaan negatiivista kommenttia ei koskaan meidän korviimme asti tullut. Ja pääasiahan oli, että hääpari oli juhliinsa tyytyväinen!
  4. Heippa! Juu, no varmasti kesällä onnistuu hyvinkin tanssilavan puitteissa isotkin juhlat. Pihapiiri on kyllä mahtava ja pirtti sitten mahdolistaa tarjoilut, lastenhoidot jne. Myös vieraiden majoitus onnistuu pirtissä, mökissa tai vaikka rantasaunassa. Omat hääni ovat siellä huhtikuussa. Meillä tosin on pienet juhlat ja täysin "tee-se-itse" -periaatteella. Astioita Kievarissa on ainakin n. 30-40 hengelle, ja vuokraamalla esim. Kuopion Kansalaisopistolta saa lisää. Reijo (isäntä) järjestää tarvittaesaa niin cateringin, lisää henkilökuntaa kuin bändinkin. Melkein mitä vain keksii pyytää! Ja tanssilavalla on kuulemma (kaasu?)lämmittimet, joten hiukan viileämmälläkin kelillä sinne saa jonkinlaista lämmitystä.
  5. Yksi mukava ja tunnelmallinen paikka sijaitsee Nilsiän Reittiöllä, paikan nimi on Kuusenkatveen kievari. http://www.kuusenkatve.com/ Siellä ei voi järjestää kovin isoja häitä, mutta muutaman kymmenen hengen juhlat onnistuu mainiosti. Kesällä vielä paremmin, kun pihapiirissä on tanssilavakin.
  6. Samaa olen miettinyt... Mutta meillä on kuitenkin pienet häät, vain perhepiirissä, joten ratkaisimme asian niin että pidämme sitten kesällä hääbileet ystäville. Tai itse asiassa kahdet bileet, koska kamuja on paljon ja he ovat ympäri Suomea. Polttarikutsua esittäessä kaasot kertovat, että häät ovat pienet mutta bileisiin kutsutaan sitten kaikki!