Jump to content
Naimisiin.info

laura-

Aktiivijäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

laura-'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli viime kesänä häät Vesivehmaan ns-talolla, ja voin lämpimästi suositella paikkaa! Jos joku haluaa enemmän kysellä paikasta, kuvia tms, niin yv:llä voi lähestyä.
  2. Suunnitelmana oli, että vanhemmat maksavat 4000e ja me maksamme sulhon kanssa noin 1000e (opiskelijoita kun olemme). Ja sovittiin myös, että jos hinta nousee, niin vanhemmat maksavat sitten häiden jälkeen lisää. Ja hintahan nousi vähän reiluun 7000 euroon. Äitini ja miehen vanhemmat olivat valmiita maksamaan enemmän, mutta isäni alkoi häiden jälkeen kiukuttelemaan maksusta (olisi tahtonut meille vain lähipiirin häät). Sulhon kanssa päätettiin, että jos ei isäni aio maksaa, niin sitten ei tartte muidenkaan vanhempien maksaa. Eli siinä meni sitten meidän häälahjarahat, vaikka niille olisi muutakin käyttöä ollut. Häät olivat upeat ja ihanat ja koko rahan arvoiset, mutta silti isäni toiminta jäi vihastuttamaan minua... Loppukesä yritetään miehen kanssa painaa töitä niin paljon kuin mahdollista, jotta jäisi edes jotain säästöön.
  3. laura-

    Puuhapussi lapsille?

    Meillä oli tyttöjen puuhapussissa prinsessa-setti (jotain hiusklipsuja, koruja ja tiara), puuvärit sekä värityskirja. Ja pojille puolestaan myös puuvärit ja värityskirja sekä hieno hääautomme tyylinen leikkiauto. Lapset ja lasten vanhemmat tykkäsivät kovasti.
  4. Minä pidin oman sukunimeni. Tulevaisuudessa lapset tulevat kuitenkin saamaan mieheni sukunimen.
  5. Meillä oli vuokralla Vesivehmaan ns-talo Asikkalassa ke-su hintaan 150e. Astiat tuli pitopalvelulta, pöytäliinat vuokrattin pesulasta ja itse siivottiin talo sunnuntaina. Hinta oli edullinen ja paikka sopi oikein hyvin häihimme.
  6. Meillä meni näin: klo 5.15. Herätys (tosin itse taisin tuona yönä nukkua yhteensä pari tuntia, joten oikeesti olin herännyt jo muistaakseni kolmelta) klo 6.00 Kampaaja / meikkaaja tuli kaason luo (minä ja kaaso olimme siis kaason kotona yön, mies ja bestman muualla). Minulle tehtiin kampaus ja meikki ekana, kaaso söi aamupalan samaan aikaan. Ja seuraavaksi tehtiin kaasolle kampaus ja meikki, ja minä puolestani söin siinä välissä aamupalan. Mies ja bestman hakivat kukat kukkakaupasta joskus seitsemän maissa ja tulivat myös kaason luo. Sillä aikaa, kun kampaaja / meikkaaja laittoi miehille puuteria naamaan, me kaason kanssa pukeuduttiin. klo 9.00 Valokuvaus miljöössä klo 10.30 Kirkkoon lähtö (matkaa n. 40km) klo 12.00 Avioliiton siunaus Tais kulua tuona aamuna pari tölkillistä Tehoa. ;D Mutta hyvin ehdittiin kaikkialle, eikä toisaalta ollut turhaa odottelua missään.
  7. Ennen kirkkoon menoa laahus oli jo hieman likaantunut miljöökuvia otettaessa. Kirkossa laahus oli auki, mutta ennen hääpaikalle saapumista nostettiin laahus napilla kiinni. Rannelenkkiä ei mulla puvussa ollut, koska vannehame olisi näkynyt rumasti puvun alta. Nappi ommeltiin takaisin pukuun kiinni kerran hääjuhlan aikana. Varmaan on aika vähissä ne ihmiset, jotka eivät sen päivän aikana olisi astuneet napissa kiinni olleen laahuksen päälle. ;D Eli puvun alaosa on täysin harmaana, mutta en asiaa harmitellut itse juhlassa enkä myöskään juhlan jälkeen. Puvun vein heti maanantaina pesulaan, enkä odotakaan, että laahuksesta kaikki lika lähtisi pois. Pukua en laita myyntiin, enkä käytä enää toiste, joten mua ei haittaa, vaikka pesun jälkeen puku jäisikin likaiseksi. Se on elämää ja pääasia on, että oli mukavat häät. Niin, ja pukuuni oli suihkutettu kerros teflon-suihketta joka puolelle - lieneekö siitä sitten ollut hyötyä?
  8. laura-

    puna- ja valkoviineista

    Meille tulee viineiksi Paul Masson Californian red wine ja Paul Masson White. Molemmat helppoja perusviinejä ja pullotkin sopivan kauniita pöytiin. Viinejä harrastava sukulainen tuossa viikonloppuna totesikin, että varmasti viini kuin viini menee häissä kaupaksi, koska eihän varmaan ole tarkoituskaan häistä tehdä viininmaistelutilaisuutta.
  9. Katinkulta, kyllä siellä voi yöpyä ihan yhdenkin yön.
  10. Minä etsin aikani punaisia satiinikenkiä, joissa olisi ollut koristekiviä. Oikeita kenkiä ei kuitenkaan löytynyt ja morsiusliikkeidenkin värjättävien kenkien mallit tuntuivat tylsiltä... Ostinkin siis kenkäkaupasta valkoiset satiinikengät, suutarilta viininpunaista spray-maalia ja Tiimarista maalarinteippiä ja Erikeper-liimaa. Kenkien sisälle laitoin vanhaa sanomalehteä ja sisäreunoihin maalarinteippiä. Maalarinteipillä peitin myös kengän ruskeat muoviosat. Koristekiviin laitoin suojaksi Erikeper-liimaa, jotteivat ne värjääntyisi. Ja sitten vaan pari kerrosta spray-maalia ja kenkien kuivuttua rapsuttelin liiman pois koristekivien päältä. Ja lopputulos oli juuri sellainen kuin halusinkin.
  11. Katinkulta, Tampereen kylpylässä on yhä poreammeellisia ja saunallisia sviittejä - harva vaan tajuaa, että ne löytyy siis tuolta loma-asuntojen puolelta, eikä hotellin puolelta. Tässä siis linkki loma-asuntoihin: http://www.holidayclub.fi/portal/suomi/kyl...s/loma-asunnot/ Ja tässä kuviin: http://www.holidayclub.fi/portal/suomi/kyl...panoraamakuvat/ (Ja näistä kuvista siis nuo loma-asuntojen kuvat) Ja tosiaan varauksen yhteydessä kannattaa mainita, että haluaa nimenomaan loma-asunnon, josta löytyy sekä sauna että pore, koska osassa on vain jompi kumpi...
  12. Meillä oli vihkiminen maistraatissa 18.5. ja avioliiton siunaus & juhlat pidetään 7.7.
  13. Meille tulee maistraattiin mukaan mun äiti, isä ja isän vaimo ja sulhon puolelta isä, äiti ja veli. Ja kaason ja bestmanin pyysimme myös mukaan. Tilaisuuden jälkeen käydään ulkona syömässä ja kakkukaffilla. Kesällä sitten avioliiton siunaus & juhlat n. 100 hengelle.
  14. laura-

    Minttumansikat-booli

    Minä tein kyseistä boolia pari kuukautta sitten omille synttäreilleni. Minusta booli oli erittäin hyvää ja kesäisen raikasta, mutta suurin osa vieraista ei boolista pitänyt, koska ovat nuorempana juoneet minttulikööriä pelkiltään ja nyt jo pelkkä minttuliköörin tuoksu teki pahan olon... Kyseinen booli oli myös harkinnassa omiin häihin, mutta näiden synttäreiden jälkeen muutettiin suunnitelmat toisiksi. Kaitpa se mintun maku siinä boolissa on melko voimakas ja siitä sitten pitää tai ei pidä. Kannattaa varmaan kokeilla pienempänä annoksena kyseistä boolia ennen häitä ja sitten miettiä asiaa uudelleen... Itse ajattelin kyseistä boolia vielä joskus tehdä omaan käyttöön, koska mua maku miellytti todella.
  15. Mun kenkiä ei voitu morsiusliikkeessä värjätä (väri kuulemma on sen verran vesipohjaista, ettei se olisi tarttunut mun kenkiini kunnolla). Ostinpa siis suutarilta viininpunaista spray-maalia. Pitäisi piakkoin alkaa tositoimiin noiden kenkien kanssa...
×
×
  • Create New...