oskariina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä oskariina

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku
  1. Meillekin tulee sormukset Mäkiseltä. Ennen pääsiäistä käytiin katselemassa, ei oikein ollut mitään kuvaa mielessä, että millaisen sormuksen haluaisin. Siinä sitten soviteltiin malleja, katseltiin kuvia, ja tehtiin piirroksia. Tänään kävin sovittamassa "koevedosta" (hopeasta ja zirkoneista (miten ikinä kirjoitetaankaan... 8-))) ja tilaus pantiin vetämään! Oli aivan ihana sormus!!! Ja samalla tilattiin sulholle titaaninen sormus, hänen kihlansa kun meni viime kesänä uidessa järven pohjaan... : Palvelu oli loistavaa, hinnat kuulostavat kohtuullisista. Nyt vain kun malttaisi odottaa heinäkuulle, että nähdään sormukset valmiina (en tiedä, miksi vasta silloin, ehkä on paljon töitä. toisaalta, eipä tule kiusausta hypistellä ja sovitella sormuksia koko ajan... )
  2. Kertoilenpa tähän omia kokemuksiani. Eli käytiin muutama viikko sitten pajalla katselemassa sormuksia ja palvelu oli loistavaa! Oli todella mukava istuskella rauhassa ja katsella ja keskustella eri vaihtoehdoista. Yksi varteenotettava ehdokas löytyi, mutta nyt lopulta Mika Mäkiseltä tilasimme sormuksemme. Mutta liputan silti palvelun puolesta tätä puljua! ;D
  3. Ilmoitampa nyt täälläkin, että Ilmaristen matkailutila on vapaana 7.7.07. Oli tullut peruutus. Että josko se ketään enää tässä vaiheessa auttaa...
  4. Varasin meille tänään Marinasta sviitin, harmi vaan että se ainut ammeellinen oli jo mennyt. No, meillä ei toisaalta ole kotona saunaa, joten ehkä se on seuraavana päivänä ihana rentoutua saunoen. Luulin, että hinta oli ihan ok (330e hääpaketilla), mutta nyt tätä ketjua luettuani tulinkin toisiin aatoksiin... No, onneksi vielä voi kysellä muita paikkoja ja perua tuon. Täytyy vain toimia pikaisesti, etteivät kaikki huoneet mene. Onko tuo 330e kallein, mitä olette Turussa kuulleet?
  5. Siskoni meni naimisiin viime kesänä. Olimme molemmat (sekä sulho) kammattavina (siskoni myös meikattavana) Clazessa. (aika keskustassa, en muista nyt osoitetta) Siskoni on käynyt tuolla jo jonkin aikaa muutenkin, ja molemmat saimme todella upeat kampaukset, siskoni siis myös loistavan meikin! Hintaa taisi hääkampaukselle sekä meikille koeversioineen tulla yhteensä 150e. Kampaajana mulla oli sellainen nuori vaalea tyttö, siskollani sellainen (anteeksi ilmaisu) isokokoisempi tumma nainen, nuori hänkin. Ihan huipputyytyväisiä olimme molemmat. Käyttävät lisäksi Tigin tuotteita. Multa yleensä lähtee kampausta kuin kampausta purkaessa miljoona hiusta, mutta nyt vain harjasin hiukset auki eikä varmaan karvaakaan irronnut. Clazea suosittelen siis.
  6. Meille tulee luultavasti trio: huilu-alttoviulu-sello. Kavereista koostuva. Itse olen ollut häissä soittamassa lähes samalla kokoonpanolla, ja musta se on aivan ihanan herkkä. Ei sinänsä, urut ovat mahtipontiset, mutta mun mielestä meidän vihkikirkon tunnelmaan sopii paremmin tuollainen hempeys. (kirkko siis n. 100 hengen pieni puukirkko)
  7. Me saatiin Kuusiston kirkon ensimmäinen aika, eli se 15.30. (4.8.2007). Mun mielestä on outoa, että noi ajat alkaa noinkin myöhäisestä. Kun oma siskoni meni naimisiin Porissa tänä kesänä klo 13, muissakin häissä olen muistaakseni ollut n. klo 14 kirkossa. Eli onkohan noi ajat muuttuneet tässä lähi vuosina Turussa? Ja ilmeisesti kaikilla paikkakunnilla vähän erilaiset aikataulut. Mutta toisaalta, eipähän tartte heräillä niin julmetun aikaisin, kun vihkiminen on vasta tuolla iltapäivällä. Eikä se klo 17 mitenkään myöhään ole, ihanan tunnelmallista hämärtyvän illan juhlintaa!
  8. Ihmeekseni huomasin, etten ole turkulaiseksi tässä ketjussa tunnustautunut. Eli häitä juhlitaan Kuusistossa 4.8.2007. Sulho Littoisista, minä muualta Suomesta, tosin muutin itse Turkuun 15-kesäisenä. Eli kaippa tänne Turku-osioon kelpaan...