Cupcake

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Cupcake

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Vastaanpa kokemuksen syvällä rintaäänellä kun on nuo omat juhlat jo pidetty. Päädyimme hommaamaan syöttötuolit kaikille tarvitseville, se kävi helpommin kuin oli luultu koska osa vieraista ei tullut lapsien kanssa. Itse kuitenkaan en odottaisi että hääpari on varautunut moiseen, varsinkin jos olosuhteet ovat noin primitiiviset kuin meillä. Mikäli kyseessä olisi ravintola, olettaisin sieltä löytyvän. Muutoin varaisin itse lapselleni istumapaikan parhaalla katsomallani tavalla (oma poika istui häissä Sack'n'Seatissä, oli tosi kätevä!)
 2. Alkukesästä pommitin kaikki kukkatukut ja sain vastaukseksi ei-oo-sairaalla-hinnalla-ehkä tyyppisiä... Kävelin sitten viime torstaina tukkuun hakemaan ruusuja ja ensimmäisenä näin saavillisen jumalaisia pioneja! Sain kuin sainkin siis 2.8. häihini pionikimpun JEEEEEEEEE Laitan kuvan joskus kun saan purettua.
 3. Karpalobooli kuulostaa todella hyvältä. Yritin etsiä mut joko en löydä tai tajua mutta mikä on blandisten suhde keskenään? Boolia tarvitaan 40l ja siitä halutaan n. 4% eli silloin blandiksia täytyy olla 36l. Kuinka paljon tuosta 36l on karpalomehua ja kuinka paljon russchiania/spriteä? Emme ajatelleet erikseen laittaa mitään likööriä sekaan. Kiitos avusta!
 4. Kiitos Porkkanoosi, hyvältä näytti sivut! Miehelle varmasti löydetään vihki tuolta. Onko kukaan törmännyt saittiin mistä löytyisi vähän yksinkertaisempia sormuksia? Etsin keltakultaista ja yhdellä/vähillä kivillä vihkiä itselleni. Oon tutkinut aina molemmat osastot engagement ja wedding band mutta jokapaikassa tuntuu tyrkyllä olevan enimmäkseen platinaa, valkokultaisia ja timangeja kilohintaan. Tietty se taitaa olla se jenkkityyli Mistä tulikin mieleeni et onko vastaavia eurooppalaisia sivuja ollenkaan olemassa? Jos sais tullit vältettyä?
 5. Porkkanoosi kerro ihmeessä mistä tilasit jos paikkaa uskallat suositella
 6. Toi on ihan hyvä pointti Morre, samaa oon miettinyt. Tulin sit siihen tulokseen et haluaisin myös kuvia 'meidän perheestä' juhlapäivänä vaik ei lapsi virallisessa potretissa oliskaan. Se nyt on varma et kuvaus on jonninverran hankalampaa kakru kainalossa
 7. Nostan jos löytyisi linkkejä tai kuvia moisista otoksista
 8. Samoilla linjoilla täälläkin (katos Morre kun päädytään samoihin ketjuihin ). Ennen kaikkea haluaisin et kuvista välittyy aito tunnelma. Varsinkin kun ei kumpikaan olla järin fotogeenisiä, parhaat kuvat meistä varmaan saiskin snaiperoimalla Tilannekuvia joissa on sanomaa, ennemmin kuin asetettuja poseerauksia. 'Viralliset' potertit varmaan otetaan myös kyllä mut ehdottomasti ulkona jos sää sallii, ei studiossa. Jotenkin studiosta tulee mieleen just se tekohymymeininki mut oon varmaan väärässä, studiossa kun en ole vuosiin ollut kuvattavana. Meille on toivottavasti tulossa ystävän tuttu amatöörikuvaaja jolla on kuulemma homma hanskassa ja ammattilaisen välineet. Sormet on ristissä ja varpaat kans!
 9. Hyvä pointti Taurus tuosta lapsi sylissä syömisestä... Sitä vaan tässä mietin että mistä mä tähän hätään 10 syöttötuolia revin? Itse kyllä selvittäisin lapselleni istuimen mikäli hän ei normituolilla vielä osaa istua. Mutta vieraiden huomioonottamista se olis parhaimmillaan jos vauvoillekin olis omat paikat valmiina. Hmmm.
 10. Mistä te olette löytäneet miehelle vaaleita vuokrapukuja? Saketti tai bonjour tjtn, ivory tai kerma? Onkohan jossain ketjua vuokrapaikoista miehille, oon ihan hukassa niin kuin ehkä näkyy
 11. Siinäpä tuo kysymys tulikin. Minkä ikäiselle lapselle on katettava ruokailua varten ja minkä ikäiselle lapselle on varattava oma paikka pöydästä? Meille on mahdollisesti tulossa useampi taaperoikäinen tai pienempi, varataanko heille omat paikat? Mikäli lapsi istuu vielä syöttötuolissa eikä tavallisessa, onko meidän asiamme järjestää paikalle useampia syöttötuoleja? Juhlat järjestetään alkeellisissa olosuhteissa minne joudumme viemään kaiken pöydistä ja tuoleista lähtien. Kiitos neuvoista!
 12. Jemppa ei ole kokemusta mutta ruskeat liinat meillekin on tulossa Ostan nuo Ikean kuuluisat bomulit ja värjään ne itse ruskeiksi, se tulee edullisimmaksi. Vaaleampaa 'kaitaliinaa' suunnittelin tapetista ja siihen sitten päälle kynttilät ja kukat, en jaksa uskoa et tulis liian synkkä! Pikemminkin tummempi liina tuntuu jotenkin lämpöisemmältä
 13. Onko kellään ajatusta mistähän saisi tukkuhintaan niitä sellaisia kullanvärisiä enkeleitä joita voi esimerkiksi takkiin tai laukkuun painaa kiinni? Niitä joita myydään esim. kirjakaupoissa semmosessa pienessä pahvissa.
 14. Täältä löytyy fontti oikein sydämien kera romantiikannälkäisille http://www.dafont.com/font.php?file=fiolex...mp;classt=alpha
 15. Meillä on ehdottomasti erikseen sovittuna ihminen joka kyltit hakee pois (ja tuleva vaimo tarkistaa melkein kello kädessä että näin on tapahtunut, bwahahaaa ;D). Tää on mulle ihan älyttömän iso ärsyke, mikään ei ole kamalamman näköistä kuin tienvarteen unohtunut pahvityllisydän jonka pitäis olla merkki rakkaudesta mut tilassaan saa ajattelemaan alkaneen avioliiton tilasta jotain ihan muuta