Jump to content
Naimisiin.info

Nuppu78

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nuppu78 kaikki viestit

  1. Nuppu78

    tienvarsikylttien poisto

    Me varmasti poistimme kylttimme, sillä ovat autotallissamme odottamassa seuraavaa hääparia. Valitettasti kotini lähellä muutama kyltti muistuttaa edelleen viimekesäisistä häistä.
  2. Olen tyytyväinen. alkuperäinen kihla oli 5 mm keltakultainen ja sitä en enää käytä. Uusi kihla on valkokultaa 2,5 mm ja vihki 5 mm valkokultainen timanttisormus eli 7,5 mm ja niin ihanat on että tuijottelen pitkin päivää
  3. Kun polvistuin alttarilla niin vanne painoi niin pirusti ja vaan yritin kestää...Tanssessa taasen laahus oli hankala muuta kaikesta selvittiin.
  4. Mulle tulee Cuccin Envy me....Ekaa kertaa hääpäivänä, niin ei ole nenä turtunut minulla ja sulholla
  5. Minä luotan ammattilaisen apuun. Jännitän kuitenkin niin paljon, että ei meikkaamisesta tule mitään ja sitäpaitsi en halua meikata itse hääpäivänä- silloin haluan että minua palvellaan ja että näytän hyvältä!
  6. Me hankille kummallekkin uudet sormukset- vanhat kiillotetaan ja laitetaan kaappiin. Nyt meillä on sekä valko- että keltakultaiset sormukset, voi joskus vaihdella. Minä taasen aioin käyttää kihlasormustani silloin, kun en voi käyttää timanttisormusta esim. harrastuksissa ym.
  7. Naispappi konfirmoi, kastoi lapseni ja nyt vihkii! Hyvin on mennyt ja hienot juhlat on ollut. Olen oikein tyytyväinen!
  8. Juhlapaikka Sipoossa 170e to-su. hintaan sisältyy astiat ja pöytäliinat, siivottava itse.
  9. Vielä lisäisin : Malmin korupaja tekee tilaustyön ja saat nähdä sen valmiina, muuta ei tarvitse ostaa jos se ei ole toiveiden mukainen! Aika hyvä palvelu!
  10. Kihlamme ostettiin sieltä ja olen ollut sekä palveluun, laatuun ja hintaan tyytyväinen ja todennäköisesti myös vihkisormukseni teetetään siellä, kävin juuri tänään katselemassa malleja ja juttelemassa ystävällisen henkilökunnan kanssa... Käsittääkseni, he tekevät "lähes mitä vaan" kun vain kerrot, piirrät ym. mitä haluat ja uskoisin että jos et jostain syystä olisi tyytyväinen valmiiseen tuotteeseen he korjaisivat sen mieleiseksesi, mutta en tiedä mitkä ovat tilausehdot...Yleensä teetetyt tuotteet on kyllä lunastettava kun työstä joutuu kuitenkin maksamaan, mutta kysymällähän se selviää!
×
×
  • Create New...