me-78

Rouva
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

About me-78

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. On teillä ainakin haastetta alkujuomassa! Rainbow on hidas tehdä, se pitää tehdä niin varovaisesti, älytön homma jos vieraita on reilummin... Sitten se alkoholiton versio, en ole kokeillut, olettaisin että joku mehu-nektari-grenadiiniyhdistelmä saattaisi toimia, ainakaan pelkillä mehuilla se ei onnistu, menevät taatusti sekaisin... Kokeile vaikka näin: pohjalle sinistägrenadiinia, sitten paksuhkoa hedelmänektaria(esim. Lidlin nektarit on aika hyviä) ja päällimmäiseksi vaikka mansikkamehua. Tää on nyt vaan tälläinen villiarvaus, toimivuudesta ei ole mitään tietoa!
 2. Meille tulee vähän erilainen menu, juhla on cocktailtilaisuustyyppinen joten kaikki ruoka syödään seisoen. Olemme koettaneet rakentaa menun joka olisi helppoa ja hyvää syötävää, mutta kuitenkin hiukan täyttävää. Tälläiseltä se näyttää: Onnittelumalja Kir Royal ***** mädinystävän tuulihatut kylmäsavulohicocktailpiirakat katkarapuwrap kanawrap paahtopaisti sandwich mozzarella sandwich makkaramestarinwursti cocktailpyörykät + chilikastike marinoidut kesäkurpitsat, marinoidut oliivit ja valkosipulit coctailkurkut punaviini valkoviini olut ***** hedelmätarjotin juustotarjotin Portviini ***** suklaahyytelökakku carrotcake herrasväenpikkuleivät kahvi / tee avec Ibis X.O Cuarenta y tres
 3. Heevi: Ristiäistenkin yheydessä voi tarjota alkoholia. Viime vuonna olin ristiäisissä jossa kasteen jälkeen nostettiin malja nimelle ja suvun uudelle tulokkaalle, myös pappi osallistui tähän. Olen myös ollut häissä joissa oli ristiäiset samassa, häät oli ihan tavalliset ravintolahäät, eikä kukaan kummastellut alkoholitarjoilua.
 4. Törley Charmant Rouge Doux on hyvin tumman punainen, punaviinimäinen kuohari, itse en juurikaan siitä pitänyt vaikka ensin ajattelin sen olevan hyvä vaihtoehto onnittelumaljaksi. Maistettuani sitä, päätin ettei ole meidän juoma, sulhasen mielestä se ei ollut huonoa, muttei hirmu hyvääkään. Onnittelumaljana kyllä menee melkein mikä vaan, kun ei tarvitse huomioida ruokia tms. Eikä rouge Doux missään nimessä huonoa ole, itse vaan olen sen verran "ronkeli" etten sitä halua, vaikka joku muu halpis kuohari kyllä kelpaa. Rouge douxissa vaan nyt joku tökki...
 5. Me ei varsinaisesti säästetä missään, se mikä konkreettisesti tuo säästöä on vieraslista, kutsumme n. 50 meille tärkeintä ihmistä, kaikki serkunkumminkaimat jätetään kutsumatta eli sukulaiset keiden kanssa ei olla missään tekemisissä, tarkoittaa myös tätejä, enoja, serkkuja, vaikka olisivatkin lähisukua.
 6. Heräsin juuri, unessa kahlasin hääpuku päällä kalaverkkojen seassa, vyötärölle asti ulottuvassa vedessä. Kummallinen uni sanoisin...
 7. En ole vielä nähnyt yhtään hääpainajaista, innolla odotan ensimmäistä.
 8. Nosto! Haluaisimme häiden jälkeen "mini häämatkalle", varsinainen häämatka tehdään joulukuussa. Riika on yksi vaihtoehdoista ja tuoreita vinkkejä kaivataan!
 9. Yksi snapsi on 4cl, liköörit konjakin jne, väkevissä, makeissa jälkiruokaviineissä annos on 8cl. Jos haluaa ottaa varmanpäälle 80 hengelle viiniä varaisin 3 lasia / hlö eli n. 40 pulloa, luultavasti 2 lasia / hlö riittää eli n. 26 pulloa, jotain siltä väliltä siis.
 10. Helmikuun alussa edullisesti pääsee ainakin Egyptiin, alle 700e kahdelta aikuiselta.
 11. Mä tein just itse meidän avioehdon, enkä todellakaan ole mikään lakimies. Meidän avioehto on ihan perusjuttu ilman mitään monimutkaisia säätöjä. Avioehdon mukaan kummallakaan meistä ei ole oikeutta toistemme nykyiseen, tulevaan tai perittyyn omaisuuteen eikä omaisuuden tuottoon tai sen sijaan tulleeseen omaisuuteen. Lisäksi siinä on voimassaoloehto, avioehto on voimassa vain mikäli avioliitto päättyy puolisoiden väliseen avioeroon. Esteettömät todistajat todistaa ja sitten se viedään maistraattiin rekisteröitäväksi. Luulisin että on ihan pätevä meidän tapauksessa.
 12. Ei, ei ja ei. Meille aivan turhaa, pienet häät, ei siinä mitään uutta tietoa kellekään tulisi. Ajatus ei sytytä muutenkaan.
 13. Tuoreita kokemuksia kaivataan! Millaista palvelu on ollut?
 14. Onko kukaan lähiaikoina teettänyt rannekukkasia, mitä hintatasoa ne ovat?
 15. Millainen sää Islannissa on joulukuussa? Maa kiehtoo kovasti!