Jump to content
Naimisiin.info

jenni81

Rouva
  • Viestit

    120
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by jenni81

  1. Me oltiin Kossilla häämatkalla, ja aivan ihana paikka. Yksi aivan ihana ruokapaikka on siinä keskustassa,semmoinen ns.grilli jota vanha mummeli pitää. Saa ihan äly hyvää kebab juttuja. Turkissa kannattaa myös käydä päivä reissu tekemässä :) Hirveästihän kossilla ei nähtävää ole,mutta ehtiipähän enemmän nauttia toisesta :)

  2. Annan oman suositteluni Kivistön työväentalolle.Vietimme siellä häämme toukokuun lopussa, ja paikka todella toimi. Vieraita oli yli sata, hyvin mahtui, pitopalvelu mahtui hyvin toiseen tilaan, jäi hyvin tanssitilaa ja kun bändille vielä oli tuo lavakin.Pihalla oli lapsille tilaa juosta :) Ei siis mitään negatiivista sanottavaa,ja vuokra oli vain 190 €  :)

    Petäjäveden vanhalla koululla olin juuri häissä, todella kaunis paikka. Hirveästihän tuonne ei vieraita mahdu eikä sisällä ohjelmaa juuri tilaa ole pitää,hääpari tanssi valssin ulkonaolevalla tanssilattialla. Jos hyvä sää on niin ulkonahan siellä on ihana olla :)

  3. meillä oli hieman samanlainen tilanne..olisimme halunneet alku soitoksi ennen varsinaista marssia kuulla lordin biisistä urku osuus. Kun tapasimme papin,ajattelin että kysyn asiaa..hän alkoi muistuttelemaane että häät on jumalanpalvelus joten musiikin tulee olla sen mukainen. En sitten tätä asiaa kysyny..luulen että riippuu papista ja kanttorista.

    Kun itse pääsin ripille niin kirkossa soi hill street blues yms... ;D kannattaa kuitenkin kysästä..

×
×
  • Create New...