ruusunkukka

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About ruusunkukka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Ei järjestetty kihlajaisia. Mentiin matalalla profiililla kihloihin ulkomaan reissulla 12 vuoden seurustelun jälkeen. Häitä sitten vietettiin perusteellisesti
 2. Kyllä mä uskon, että paikan koristelu onnistuu lauantainakin. Suurin homma on varmaan järjestellä pöydät ja tuolit oman mielen mukaan. Meillä kävi viime kesänä hyvä tuuri, saatiin avaimet jo hääviikon maanantaina, kun ei ollut muita varauksia sille viikolle. Koristeluun ja järjestelyyn oli siis hyvin aikaa.
 3. Vinkkinä karpaloboolin tekijöille, kannattaa käyttää Ocean Spray -merkkistä karpalomehua. Jonkun verran kalliimpi kuin muut kaupasta saatavat, mutta maultaan aivan ylivertainen muihin nähden.
 4. Meillä oli vihkiminen tuomiokirkossa ja vieraita oli n. 130. Ei se minusta tuntunut mitenkään valtavan isolta ja kolkolta. Päinvastoin, tuntui mahtavalta kävellä sitä pitkää käytävää pisin ja vieraat (varsinkin muualta kuin Turusta) jälkeenpäin kehuivat hienoja puitteita.
 5. Häitä seuraavalla viikolla saatiin kuvat CD:llä. Nyt maanantaina tilasin vinon pinon kiitoskortteja ja muita kuvia ja ne ovat valmiina torstaina. Melko nopeaa palvelua
 6. Minä liputan Yliopistonkadun Floran puolesta. Aivan mahtavan ystävällinen ja osaava palvelu. Kukat olivat just eikä melkeen sellaiset kuin tilasin ja mielestäni vieläpä saatiin edullisesti.
 7. Itse maksoimme suunnilleen 2/3 ja molempien vanhemmat yhteensä 1/3. Budjetti ilman häämatkaa n. 15 000e.
 8. Pesetin puvun heti häiden jälkeen maanantaina Kerttulinkadun SOLissa. Maksoi 72 euroa (puku ja pitkä laahus). Enpä olisi uskonut, että siitä enää puhdasta saa, mutta kyllä vain tuli hohtavan valkoinen. Olen todella tyytyväinen.
 9. Tuo on todella loistava listaus juhlapaikoista. Olisipa ollut tuollainen olemassa jo silloin, kun itse etsimme juhlapaikka.
 10. Meille tulee "Soi kunniaksi luojan".
 11. Meillä häät heinäkuussa kuluvaa vuotta Kansanpuiston tanssipaviljongissa ja laskussa summa 580e, kuten 150907 kertoi.
 12. Kihloissa perinteisesti nimet ja päivämäärä. Vihkiin tuli "Ikuisesti pvm"
 13. Kysyimme tästä asiasta mielipidettä pitopalvelun isännältä ja hänen vastauksensa oli, että ehdottomasti pullot. Meillä tarjoilijat kaatavat juomat pöytiin, joten siinäkin mielessä laatikot ei tule kyseeseen. Lisäksi laatikkopakkauksiin tuppaa kuulemma pohjalle jäämään ainakin lasin verran juomaa, jonka ulossaaminen edellyttää pakkauksen hajottamista ja tämä taas vie tarjoilijoilta ylim. aikaa. Huono puoli on tietty se, että pulloja saattaa tulla avatuksi liikaa ja jos kaikki ei mene, niin menevät haaskoon.
 14. Noin 1700e/hlö. Sillä rahalla mennään ensin kuudeksi päiväksi Roomaan ja sitten vielä toiselle reissulle Thaimaahan kahdeksi viikoksi.
 15. omerrta, jos haluat pelata varman päälle, niin kannattaa mennä itse paikan päälle seurakuntatoimiston oven taakse jonottamaan. Itse jonotimme viime heinäkuussa aikaa tuomiokirkkoon ja saatiin juuri se mikä haluttiin, kun oltiin jo varhain aamulla jonottamassa. Kuulemamme mukaan siellä on kaksi virkailijaa, joista toinen vastaa puheluihin ja toinen ottaa vastaan henkilökohtaisesti. Jotkut yrittivät jonosta soitella, mutta ei puheluihin ei ainakaan heti kahdeksan jälkeen vastattu. Meillä kirkko oli jo varattuna paria minuuttia yli kahdeksan