hihhei

Rouva
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About hihhei

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  hämeenkyrö
 1. Juu oli loistavaa! Helpolla päästiin. Ja sen 300 saa helposti rikki... Tallink järjestää ja valikoimaa oli meidän mielestä ihan riittämiin.
 2. Hämeenkyrössä Koskilinnassa ja vihille mentiin Ikaalisten maistraatissa.... ;D
 3. Olen jo leikkini leikkinyt, joten toivoimme myös leikittömiä juhlia...Katsotaan miten käy! Tuo huiskutushomma oli vallan upea, ehkä siihen kallistun, koska niin voidaan esitellä vieraat näppärästi toisilleen. Puhetta pyydettiin anopeilta ja kahdenkesken pyysin miehen kavereita pitämään juhlaohjesäännön tai jonkin sen sorttisen. Lisäksi musisoivat ystäväni varmasti kiipeävät lavalle ilahduttamaan meitä. ;D
 4. Kyllä keittokin on tosi hyvä vaihtoehto! Esim. kunnon lohisoppa...ehkä kasvissosekeitto lihattomille.... Entäs pata tai laatikko? Kinkkukiusaus... Ja ihania leipiä siihen rinnalle, niin johan maistuu! Meidän tortillabileet on myös aikas edullinen vaihtoehto. Erikoisestakin voi saada edullisen, kun käyttää esim. kauden vihanneksia. Salaatti- yms.vaihtoehdoissa vähentäminenkin laihduttaa budjettia.
 5. Minä menin toistamiseen ja mies ekaa kertaa. En itse halunnut kirkkovihkimistä, ja mies sanoi olleensa sen verran häissä ,että ei halunnut myöskään vain tavan vuoksi. Niinpä menimme salaa maistraatissa viime viikolla ja nyt kertoilemme pikku hiljaa kutsuja ojennellessa elokuun juhlista. Puku tulee olemaa vihertävänkeltainen sifonkiunelma, oikea bailupuku. Ruuaksi tortillaa lisukkeineen ja kakkua... Ei leikkejä, olen ne jo leikkinyt ja mieheni ei pidä sellaisesta. Tanssia kyllä, mutta bändi on Jean S -tyyppinen juttu. Vieraita kuitenkin noin sata, joista kavereita n.80. Sukua ei näillä juhlilla rasiteta.
 6. Loppujen lopuksi se on mulle ihan sama, minkä niminen olen, kunhan ei ihan rivoksi tms mene. Minuuteni ei ole ikinä ollut nimestä kiinni, kyllä siihen vaikuttaa ihan muut asiat. Sukukaan ei yhdistä, joten se ei minua nimiasioissa pidättele. Nimeni on vaihtunut jo kolme kertaa äitini avioeron ja oman (ex)avioliittoni vuoksi. Josko nyt sitten pysyisin tulevan nimisenä muutaman vuosikymmenen...kait siihenkin tottuu...
 7. Ensi viikolla kirjoitan rouva Peltola. Vähän jo harjoittelin, kun hain uuden kirjastokortin uudella nimellä jo pari viikkoa sitten. Nykyinen nimeni olisi kauniimpi, mutta se kuuluu exälle, joten vaihdan sen siitä syystä mielelläni pois. Jos olisin tämän niminen luonnostaan, niin sitten harkitsisin, ehkä...
 8. Päädyimme seuraavaan: Ekalle sivulle: Avoliittomme on päättynyt 070605 jatkuen tokalle : ...ja arki avioliiton alkanut. Joten ystävät ja suku, laittakaahan päällenne juhlapuku ja tulkaa Koskilinnaan juhlimaan, syömään, juomaan ja tanssimaan kolmastoista elokuuta kello kuusitoista lisätkää siis allakkaan tieto pippaloista! Omakätiset nimmarit Sitten tietty ohjeistus eli kartta, numerot majapaikan varaukseen sekä lapsenvahtipalveluun, sekä lahjatoivevinkki, kaikki runomuotoisesti. Palautekaavakkeessa kysellään saapuvat, allergiat yms yms hauskalla tavalla (rasti ruutuun) esim. syön kalaa lihaa tillilihaa puhumme moottoripyöristä opettamisesta paperintekemisestä politiikasta ihan mistä vaan Toivottavasti kaikki palauttavat kyselyn!
 9. Uppo-Nalle -juttu on tosi söpö!
 10. Tosi mukavia tekstejä roppakaupalla! Me kun vaan mennään naimisiin jo kesäkuussa ja juhlat on vasta elokuussa... Olisi kiva laittaa etukanteen jokin runo (Veri vetää, järki on vastainen tai Ollaan onnellisia, jookos?), mutta toisaalta olisi kiva aiheuttaa jotain tykytyksiä ilmoittamalla avoliiton loppumisesta... Suurin osa vieraista on kavereita, joten kutsu voi olla vähän hullunpuoleinen. Ja tulee varmasti yllätyksenä!! Joten jos vielä ideoita pelkkään juhlaan kutsumisesta..tai onko jossain keskustelua siitä..
 11. Punaista mekin haluttaisi ja tuo Törley kuulostaa hyvältä. Minkähän hintaista se mahtaa olla? Tallinnassa ajateltiin kanssa vierailla... Holittomaksi jotain punaista myös. Mummun mehu spritellä tms.?
 12. Me ajateltiin näin: Alkukuoharit Tortillat eri täytteillä, saa tehdä itse; mm. jauhelihaa, tonnikalaa, kasviksia eri laatuja Hääkakku, pikkuleivät, kahvi, tee, mehu, konjakit, liköörit Iltapalaksi salaattia ja suolakeksejä Valkkaria, punkkua, olutta, vettä, mehua, maitoa, booli