Papu_79

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Papu_79

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Halusin kaiken aikaa yhdysnimen. Tapahtui kuitenki yhtä sun toista ja lopputulos oli se, että otin vain mieheni nimen ja nyt koen vakavaa vierotusoiretta vanhasta OMASTA nimestäni. Luulen kovasti, että vanha nimeni tulee aina olemaan se OIKEA nimeni ja tämä uusi, jopa suht harvinainen nimi vain sellainen "otettu nimi". Elin kuitenkin noin 30 vuotta sen vanhan nimen kanssa ja hyvin se minulle kelpasi. Totutteluvaihe siis menossa - pitäkää peukkuja!!
  2. En tiedä miten muilla, mutta meillä Kotkan maistraatista lauantaivihkijä ja uskomattoman mieletön hääpuhe!!! Moista en olisi odottanut edes papilta Maksoi sen 200 euroa.
  3. Tosi kummallista, netistä tässä pläräilin eri sivustoja ja siellä sanottiin että kukinta heinä-elokuussa. Olivat tosin lontoonkielisiä sivuja, kenties meillä kasvukausi eri... Perin surullista, olisin ehdottomasti halunnut vaaleanpunaista jaloleinikkiä enkä mitään plää-ruusuja. :-/
  4. Paras ystävä ei ole kosmetiikan ammattilainen, mutta osaa kyllä lätkiä väriä naamaan ammattilaisen ottein. Sovittiin, että hän antaa mulle henkilökohtaisena häälahjana sitten häämeikin. Perin kätsyä, meillä on vuosi aikaa kokeilla eri aineita ja värejä ja harjotella muutenkin, jotta sitten juhlapäivänä lärvi on just eikä melkein. Ja tavallaan on aika kivaa leikkiä likkakaverin kanssa meikkileikkejä vielä näin aikuisenakin
  5. Mun piti alun perin teettää puku 08/07 häihimme, mutta törmäsin eilen Tampereella ompelimo Cloth Housen aleen - mukaan läksi puku sadalla eurolla! (Uniikkikappale, ovh 700 euroa) Puku on aivan supersuloinen ja täysin oman näköinen. Jotenkin tuntui hassulta ostaa puku jo nyt, kun häihin on vielä vuosi, mutta tätä pukua ei vain voinut jäädä miettimään. Ja onhan yksi asia vähemmän hoidettavana. Kaiken kaikkiaan ei vuosikaan varmasti ole liian pitkä aika alkaa ostella hääromppeita. Etenkin kesämorsianten on mun mielestä järkevää hommata juttuja nyt, kun on alennusmyyntejä.
  6. Itse en ole koskaan ymmärtänyt tuota "lahjoja kaikille auttaneille" -hommaa. Olin itse vuosi takaperin kaasona, ja minulle siinä oli homman nimi se, että olin saanut kunniatehtävän, sain auttaa rakasta ystävääni hänen juhlapäivänään ja sain eturivin paikan mahtavista bileistä. Mieleeni ei ikuna olisi tullut odottaa vielä jotain korua, lahjakorttia tms. Lahjoja hääparille, ei avustajille Siinä mielestäni on kyllä ideaa, että jonkin aikaa häiden jälkeen vastanaineet pitävät avustajille muisteloiltamat, joissa esim. katsellaan kuvia ja ollaan rennosti yhdessä, ilman mitään stressiä.