Nepukki

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Nepukki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moikka! Mä voisin joku päivä käydä mittaamassa tuon erkkerin, laitan sulle sitten tietoa, sen mitan tarvitsen jokatapauksessa itsekin. Mun tahdilla siihen tosin voi mennä aikaa. En tiedä tarkalleen, mutta veikkaan, että iso tila + erkkeriin mahtuu noin 70. Sori, tarkanpaa en osaa sanoa. Furuvikin omistajilla tosin oli esimerkkejä pöytien järjestyksestä tilassa-- niillä voisi olla tarkempaa tietoa.
 2. Moikka! Miten suunnitelmat etenee muilla Furuvikissa häitä viettävillä? Me ollaan löydetty nyt dj, jee, musiikkipuoli viimein kunnossa. Oletteko miettineet jotain värimaailmaa kattaukseen ym. koristeluun? Katosta en ole löytänyt, vinkkejä otetaan vastaan...
 3. Moi. Meillä on Peppis viikko teidän jälkeen häät, eli 14.6! Nyt toivotaan niitä kauniita säitä! Monet onkin kirjoitellut, että paikka jäi pieneksi, jos kaikki juhlijat on koko ajan sisällä. Meillä on tarkoitus pitää mahdollisimman rennot häät, ja ajattelin, että se voisi painottua tässä suunnitteluvaiheessakin, eli ensi keväänä sitten mietitään tarkemmin miten niitä juhlia vietetään, millaiset koristelut ym. Nyt olen löytänyt muutaman tarjoilijan, jotka hoitavat kattauksen, siivouksen ym. Pitopalvelua meille ei näillä näkymin tule, vaan aherretaan osa ruoista itse ja osa tilataan.. jostain (ruokana lähinnä tapas-/ alkupala-tyylistä). Mites teillä menee ruokailut ym? Joo, ja se musa hoidetaan näillä näkymin akustisesti muutaman soittajan ja yhden laulajan voimin+ dj(?, ei ole vielä löytynyt).
 4. Moi! Meillä on näillä näkymin 75 vierasta tulossa, ja toivotaan kovasti kaunista säätä, jotta ulkonakin voisi juhlia. Todennäköisesti osa vieraista joudutaan istuttamaan pienempiin huoneisiin, noin 60-70 mahtuu isompaan (näin olen kuullut). Meilläkin vihkiminen on paikanpäällä! Juhlapäivä on lauantai ja edelliselle illalle on myös varaus, joten koristelu täytyy hoitaa samana päivänä. Siksi koristelu ei ehkä voikaan olla mitään kovin monimutkaista. Enpä ole vielä tarkempaa miettinyt yksityiskohtia. Olen myös kuullut, ettei paikan akustiikka ole parhaimpia, ja eräs tuttuni suositteli muutamaa soittajaa, jotka hoitaisivat musiikin akustisesti. Mutta me ei olla siis vielä päätetty mitä tehdään musan suhteen. Miten muiden suunnitelmat?
 5. Me ollaan suuniteltu myös ruokien väsäämistä itse häihin, mutta lämmintä ruokaa meille ei tule. Meidän herkkuja on muutenkin kaikki tapas-tyyliset herkut, kalat, salaatit, suolaiset piirakat, sämpylät, hedelmät ja erilailla maustetut lihaspullat. Hampurilaisiakin mietittiin, niistä tulee niin älyttömän hyviä, kun tekee itse grillissä. Nyt pitäisi vain löytää muutama tarjoilija häihin.
 6. Onko muita kesällä 2008 Furuvikissa juhlijoita?
 7. Hei! Minuakin kiinnostaisi millaisia hintoja pitopalvelut ruoistaan on pyytänyt. Tarjouksia olen pyytänyt jo varmaan kymmenen, mutta vain muutamilta on vastattu. Tarjoukset, jotka ovat tulleet, ovat olleet vielä meidän budjetille aivan liian kalliita (yli 30 euroa per nokka). Miten siis teillä muilla?
 8. Moikka! Päivitetäänkö tänne vähän näitä hääbändien hintoja, kun kaikki muutkin hinnat nousee koko ajan, niin viimevuoden hintatiedot ovat jo varmaan vanhentuneita. Uudeltamaalta ollaan kalasteltu bändiä ja halvin on ollut 700, ja kallein 1500+ruoat+erikoistoiveet juomista, kaikki olisivat sen perintei¨sen 3x45min soittaneet. Tosi vaikea valita minkä bändin valitsisi, vai ottaisko esim. dj:n soittamaan... Minkä hintaisia ovat muuten noi dj:n vetämät keikat?
 9. Kiitos Bamsalina, kun laitoit infoa! Onko muita, jotka juhlivat kesällä 2008 häitä Furuvikissä? Millaiset suunnitelmat teillä on? Meillä ei ole vieraslistaa vielä loppuun asti päätetty, mutta noin 70-80 henkeä tulossa. Paikka on kyllä tosi kaunis, olisi kiva saada vielä pihalle jokin katos tms sadesään varalta. Miten aiotte järjestää musiikin, pitopalvelun ym? Itse ei olla vielä näitä päätetty. Kaikki kokemukset ja suunnitelmat otetaan innolla vastaan!
 10. Hei hauska idea! Missäpäin menette naimisiin? Helsingissä on liike Play it again Sam, jossa on kaikkia vanhoja vaatteita ja koruja, ja myyjät osaavat kerätä asusteet tietyn ajan henkeen yms. Hmm, kirjoittelen jos tulee mieleen jotain juuri tuosta 50-luvusta.
 11. Olisi mukava kuulla ihmisten kokemuksia Furuvikista lisää! Onko kukaan laittanut telttaa tai muuta katosta pihalle? Moneen asti bändi sai soittaa? Kaikenlaiset ideat, kokemukset ja kommentit tervetulleita!
 12. Moikka! Minkä hintainen oli taksivene rantaan? Monta henkeä veneeseen mahtui? Itse olen suunnitellut tuota venekyytiä myös!
 13. Harvoin noita nolauspolttareitakaan enää kai vietetään, mun kokemus kavereiden polttareista on ollut ennemminkin juuri tuollainen hauska päivä kavereiden kesken, johon sisältyy kaikkea ihan oikeasti kivaa. Polttareiden järjestämisessä pitää mielestäni muistaa tehdä niistä juuri morsiamen näköiset. Kukin tyylillään, mutta polttarit voivat myös olla ikimuistoiset. Harvoin kokoontuu enää kaikki tyttökaverit yhteen koko päiväksi touhuamaan. Kaason kanssa voi jutella etukäteen selväksi toiveita polttareiden tyylistä.