crissy

Kaaso/avustaja
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by crissy

 1. Nyt olis kysymykses sellanen et mä kuulun ort.kirkkoon ja mies on tavan lutku eli luterilainen. Mun unelmana on ollu et pääsen ort.kirkossa naimisiin ort. kaavojen ja tapojen mukaan, tai no oikeestaan se onki ollu mulle melkein itsestäänselvyys... kunnes mies ilmaisi ettei halua ort. kirkossa, koska ei halua mitään "ufojuttuja" :angry: viitaten papiston asuihin ja siihen kuinka paljon ort. toimitus poikkeaa ev.lutin meiningistä. meidän neiti on kastettu ort.kirkkoon ja se oli jo aikamoinen "kulttuurishokki" miehelle joka ei oikeestaan koskaan ole ollu kyseisen kirkon tavoissa mukana. Oon myös ehdottanut et haettaisi edes siunaus "mun kirkolta", mutta ei sekään saanu oikein kannatusta.. en viiti ees laittaa mitä sano tohon perään.. Haluaa kaupungin pääkirkossa (joka on muuten aika kaamee betonikompleksi) kun sit taas mä haluaisin jossain vanhassa idyllisessä kirkossa.. saa nähä.. 'Mutta kysymys on et miten teillä on hoidettu vihkiminen? kumman kirkossa ja haitteko siunauksen myös toisesta seurakunnasta? päästiinkö ratkaisuun sovussa vai oliko henkien taisto? kumpi luovutti?
 2. eli me ollaan pohjalais-savolainen pariskunta ja nyt mietinki et miten tuoda savolaisuuta esiin teemassa. Eli pohjalaisuus on mukana mut kaivataa ideoita et miten sitä savolaisuutta saatais mukaan?
 3. Dodiih! ja porukka pienenee.. tää alkaa oikeesti saada jo koomisia piirteitä. yks kaasoista ( siis joka ei tule iltamenoihin) ilmoitti olevansa saikulla ja ei ilmeisesti ole tulossa. Nyt sitte olemmekin vain morsian ja 2 kaasoa ja 1 kutsuttu. Ai nii ja mun pitää perua se toinen keilarata... no eipä tartte ostaa nii paljoo safkaa.. Tää sinetöi aikalailla sen oikeesti etten tuu tekemään tätä enää ikinä.
 4. oo! tännehän oli tullu paljon vastauksia ja kiitos siitä! Joo facebookkia käytin siksi kun siellä kaikki on ja ajattelin sen olevan helpointa. Mulla ku on se paha tapa et vaikka koneella olen niin mulla saattaa mennä viikko kaks etten kato sähköpostia ollenkaan. Nytki siel o joku 350 viestiä. Morsiolla ei mene kovinkaan vahvasti tällä hetkellä ja on aika stressaantunu ja mieli maassa jne.. mun oli sit pakko kertoa et vain yksi kutsutuista on tulossa, koska pelkäsin et se pettymys siitä et melkein kukaan ei tullutkaa vois olla aika kova paikka. Otti asian hyvin ja mulla on nyt parempi mieli itsellä kun ei tartte pelätä reaktioo. Nyt sitten aletaan miettimään uudestaan koko ohjelmaa, koska tää nykyinen on mitoitettu 280e budjettiin jota ei ole käytössä. Kaikkea en aio perua mutta ei tähän oo varaa. Morsian just soitti ja sano olevansa saikulla elokuun loppuun asti et toivotaan et olis kaupungissa kys. päivänä. Mutta saa ny nähä mitä täs ny saadaa aikaseks.
 5. meillä morsian tietää et on polttarit tulossa, koska toimitti pyynnöstäni listaa kutsuttavista ja yhteystiedot. ajankohta on salaisuus ja morsio on kuin tulisilla hiilillä, koska tekee vuorotyötä mutta ollaan sumplittu hänen seläntakana se päivä vapaaksi hänen työkavereiden kesken.
 6. No niin ja morsion serkku ilmoitti että ei ole tulossa. Vain yksi kutsutuista on siis tulossa! palaan illemmalla kertomaan lisää.. Mutta näillä mennään!
 7. Siis ilman muuta jos on hyvä syy niin tottakai ymmärrän. Budjettina meillä oli 40e/naama ja se sisälsi kaiken ohjelman ja ruuat. boolit ja viinit oltiin hommattu omasta takaa et niihin ei edes menny rahaa. Budjetti oli ainakin mun ymmärryksen mukaan kaikille ok. Siiderit olis pitäny tuua mukanaan jos niitä halus. Me just sitä yritettiin että ei tulis maksamaan mitään ylimäärästä ja sovittiin toisen kaason kans et me maksetaan sit puoliks ylimenevät. ymmärrän juu ettei kaikki kiinnosta mutta se pitää sit sanoo jo siinä kun kysytään et ketkä on mukana, ettei sit turhaa lasketa mukaan joukkoon. yks kenen vastausta ootan on morsion serkku ja sanoin eilen et voisko morsio sanoa serkulleen et siellä olis viestiä et kävis kommentoimassa. toiseen otan yhteyttä huomenna jos ei ala kuulua.
 8. Mä vannon kautta kiven ja kannon etten ikinä enää järkkää polttareita kenellekkään!!! Meillä olisi siis polttarit 9.7 ja kutsuttuja on yht. 10 mukaanlukien kaasot ja morsio. Mä facebookkiin laitoin pystyyn oman ryhmän jotta kaikki saa yhtäaikaa selville mitä on suunniteltu ja helpompi pitää yhteyttä kun kaikki siellä kerran on. ( morsian ei tietenkään pääse lukemaan ) Saatiin sovituksi päivä jonka mukaan noin. 80% vieraista pääsee osallistumaan, hankalaahan se on tietenkin sovittaa niin et kaikki pääsis. No kaikki hyvin tähän mennes. Saatiin sovittua budjetti johon kaikki oli tyytyväisiä. Sitten alkoi radiohiljaisuus. Ehdotettiin sitten ns. hupitoimikuntaa joka sit suunnittelee sen päivän. No minä ja toinen kaaso sit saatiin aikaseks suunnitelma ja budjettiin sopivat ohjelmat ja ruuat. Varattiin aktiviteetit. No julkaisin tän sit facebookissa meidän ryhmässä ja radiohiljaisuus jatkuu edelleen. Sit alko tulemaan näiltä joiden piti olla mukana, niin perumisia. yks perujista piti olla kuskina ja valokuvaajana. Toinen perui muista syistä. meitä on oikeesti 3 kaasoa joista yksi asuu kauempana ja nyt suunnitelman kuullessaan ilmoitti olevansa mukana vain päiväohjelmassa. vastausta ootan vielä 2 tyypiltä ja jos niistä ei kumpikaan nyt sit tuu mukaan niin se tarkoittaa sit sitä et me ollaan kaasojen ja morsion kanssa keskenään ja ohjelmista melkein kaikki joutuu perumaan, koska ne on budjetoitu siihe rahaan joka piti olla käytettävissä. Mua hävettää tälläisiä polttareita pitää ja mua käy sääliksi morsian jos me kaasojen kanssa haetaan ja sanotaan et täs on sun polttariporukka.. ei helvetti!! Mut tää taitaa olla mun kolmas kerta ku järkkään näitä ja saa olla viimeset. Mulla on töissä vuoden kiireisintä aikaa ( heti joulun jälkeen ) ja muutoinki kiirusta ja sit vielä tällänen ressi. Oltiin oikeesti suunniteltu kiva päivä, niin nyt menee niin reisille et tekis mieli sanoo pari vähemmän valittua sanaa...
 9. tottakai morsian itse päättää ja toimittaa yhteystiedot. EIhän sitä voi tietää kenet morsio niihin haluaa.
 10. Karita Tykän kimppu on ihana!! Valkoisia liljoja on siis kimpussa
 11. no miten olis vaikka vantaalla pyhän laurin kirkko tai helsingin tuomiokirkko.. tosin olette ulkopaikkalaisia mutta ei se mahdottomuus ole. Vantaan pyhä lauri on erittäin kaunis ja jylhä kirkko
 12. hakusessa olisi paikka noin 140hlölle joista varmaan parikymmentä on lapsia. Paikka vois olla mieluiten lähempänä keskustaa mutta kaikki huomioidaan. Sais tuoda omat juomat ja ruuat, et olis keittiö. Astiavuokraus olis iso plussa. Ja vielä et kaikki mahtuis samaan tilaan. Joten iso paikka oli hakusessa. Jos joku haluaa vaikka maililla laittaa kuvia ja hintatietoja niin olisin niin kiitollinen!! os. [email protected]
 13. Heijsan allihuuppa!! Täälä kesäkuun 2010 morsio! löysin tuolta 27 sivun joukosta pariinki otteeseen kysyttynä ortodoksisesta siunauksesta lut.vihkimisen yhteydessa. Itse olen ort. ja sulho luterilainen. Miekkonen on "vähän" ennakkoluuloinen tota ort. vihkimystä kohtaan. Katsoi myös taannoiset satuhäät ja vähän vieroiksui vihkimystä. Itselleni tuli aivan vedet silmiin ja osittainen paha mieli kun en saa vihkimystä omassa kirkossani. No tyttö on kastettu ort.kirkkoon joten kompromissina suostun lut. vihkimiseen. Osaisko joku mukava ihminen kertoa tarkemmin tosta yhteistoimituksen kulusta nimenomaan et vihminen ev.lut kirkossa ja ort. siunaus siellä.. Olisiko mahdollista saada kirkkokuoroa paikalle? Rahalla siinä tapauksessa ei ole merkitystä.. makso mitä maksoi! onnistuiskohan se et kirkkokuoro veisais jonkun veisun ulosmenomarssin sijaan.. kannattaiskohan mun alkaa jo varailmaan kirkkoja kun on vielä reilu vuosi aikaa...?
 14. Mä oon pohtinu tätä et lut.kirkkoon tulisi molemmat papit + ort. kirkkokuoro. Se on ehdoton maksoi mitä maksoi! käytännön kokemuksia kaipaisin kanssa!
 15. no äiti on vähän sitä jo odottanutkin niin eipä se suurena yllärinä tullu.. tosin niihin on aikaa vielä joten se hössötys ei oo kerinny alkaa vielä.
 16. mä oon ite pohjalainen ja tuo ukkeli edustaa savolaisuutta. Varmaanki tulee ruuassa näkymään osittain, mut mietin et kun pohjaisuudesta löytyy paljon ideoita koristeluun mut en niin millään keksi mitään savolaistyyliä
 17. tulipa tällänen mieleen että kun täältä löytyy to muotoiluintituutti ja siellä olis valokuvauslinja.. onko kukaan käyttänyt heitä kuvauksessa? sieltä saattas saada huokeemmalla hinnalla ja heillä saattas olla uusia ja raikkaita ideoita.. olis heillekkin hyvää kokemusta.
 18. mies oli viime talvena polttareissa ja seurue oli mennyt pelaamaan curlinkia itse paavalniemen opastuksella. hinta oli aika huima.. muistaakseni 190e/1,5h mutta oli kuulemma sen arvosta. siinä olis yks vaihtoehto jos budjetti sallii
 19. nykyäänhän se menee aikalailla silleensä et morsion polttareis aikalailla on vakiona et väh. 50e/hlö ja sulhasen polttarit kustantaa sen 100e/nuppi.Tai näin on ollu viime vuosina. nykyään pitää olla nii helkkaristi sitä aktiviteettia ja mitä eksoottisempaa tekemistä.. On kuumailmapalolla lentämistä, benjiihyppyä jne... oon mahollisesti osallistumassa polttareihin tässä kesän aikana ja kyl varmasti saa varata sen 100e/mukaanlukien matkakulut.. ja musta 100e on jo liikaa
 20. juu ei kutsua polttareihin jos ei häihin.. tai itse en menis polttareihin jos ei ole kutsua häihin..
 21. meillä ortodokseilla on tapana puhutella pappia "isä" nimellä eli vaikka "Isä Johannes" ei tulis kyl mieleenkään puhutella pelkällä nimellä vaikka olis kuinka nuori.. tai no meillä se ei ilmeisesti ole edes tapana:D
 22. "kalja ei sit saa loppua kesken" oli sulhon mielipide:D
 23. Meinaan shakettia ehdottaa.. on se sen verran tyylikäs. saa mieskin panostaa sitten kunnolla:D
 24. epäilen,koska nyt jo listalla yli 140 vierasta...
 25. ja hanat auki taas.. se runo ratkes ja tän laitan! kiitos kaunis!