Jump to content
Naimisiin.info

MissEJH

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

MissEJH's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Miamiin! Liput varattiin eilen! Meistä ei tosin kumpikaan ole risteilyihmisiä, joten vaikka moni ehdottelikin Karibianristeilyä, päätimme kuitenkin olla menemättä. Vuokraamme auton ja seikkailemme aikatauluhahmotelman mukaan. Eniten odotan lomaa sinänsä, kyllä sen eteen jaksaa koko kesän tehdäkin sitten töitä (puuh!)
  2. Minäkin meikkaan itse. Sen verran on kokemusta kertynyt vuosien varrella, että kyllä se homma hoituu. Kunhan vain muistaa ettei laita liikoja ja yritä tehdä jotain sellaista mitä ei ole tottunut. En mitään kovin voimakasta häämeikkiä haluakaan, joten eiköhän tuo onnistu. Kampaaja on varattu, sillä hiuksilleni en osaa mitään tehdä. Niin ja se piti vielä mainita, että kun menin ostamaan sen ihanan hääpukuni vuokraamisen sijaan, niin budjetin täytyy olla aikas tiukalla!
  3. Meillä ei juhlapaikka vaadi mitään maksua paikasta, mutta tilaamme siis heiltä ruuat, ja sen hinnalla käytämme paikkaakin. Ruoka on 25 € /aikuinen ja alle 12v puoleen hintaan. Aivan ihana paikka kyllä! Sellainen maalaistupa
×
×
  • Create New...