Jump to content
Naimisiin.info

sakara

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sakara kaikki viestit

  1. Tila johon päädyimme ei ollut katsomistamme paikoista halvimpia, mutta omassa luokassaan tunnelmallisin ja suhteellisen lähellä kirkkoa. Kriteerinä oli myöskin että sinne saa viedä omat juomat ja ruoat, tosin otamme varmaankin paikan oman pitopalvelun sillä se laskee tilan vuokrahintaa. Halusimme myöskin että vieraat ovat samassa huoneessa.
  2. Juhlapaikka, saatiin sieltä se päivä mitä oltiin ajateltukin (tosin se oli ainoo viikonloppu heinäkuusta 2006 joka oli enään vapaana), seuraavana päivänä varattiin kirkko.
  3. sakara

    12 kuukautta -leikki

    Tästä on myös tälläinen versio: seremoniamertari pyytää ensin esim hääparia/toista anopeista valitsemaan hääväestä henkilön, jolla on esim kesäsin mekko, seremoniamestari antaa kyseiselle henkilölle tämän jälkeen kirjekuoren jossa lukee hänen tehtävänsä hääparille seuraavaksi kuukaudeksi ja tehtävän jälkeen: valitse hääväestä henkilö jolla on mielestäsi näyttävin solmio. Näyttävimmän solmion omistaja saa oman kirjekuoren jossa on hänen tehtävänsä sitä seuraavalle kuukaudella ja "valitakriteerit" seuraavan kirjekuoren saajalle. Tätä jatketaan niin kauan kunnes kaikki 12 kirjekuorta on jaettu. Tehtävien sijasta henkilö voi myös päättä itse miten haluaa hääparia muistaa, jolloin kirjekuoressa olisi vain seuraavan henkilön valitakriteerit. Tällöin olisi hyvä olla vaikka seinälle kiinnitetty pahvi johon valitut laittaisivat kuukaudenkohdalle miten muistavat hääparia ja nimensä, tällätavoin hääpari saisi itsellen myös mukavan muiston.
×
×
  • Create New...