Pai83

Rouva
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Pai83

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Kiitokset vinkeistä! Port Douglas kuulostaa hyvältä. Onko se paikkana vähemmän turistimainen kuin Cairns? Mitäs sanotte Brisbanen ja Gold Coastin alueista? Kannattaisiko asua Brisbanessa vai jossain siellä ranta-alueilla etelämpänä? Brisbanesta on vissiin aika helppo tehdä retkiä myös Gold Coastille? Onko Gold Coastilla tekemistä elokuussa (=onko siellä muutakin kuin rantaa, jos kelit ei suosi)?
 2. Me myös suunnitellaan häämatkaa ensi elokuulle Australiaan. Ilmeisesti Cairnsin seudulla on silloin kuitenkin ihan kivat ilmat... Onko siitä tietoa? Sydneyyn varmaankin suunnataan kuitenkin ensin. Olisin tosi innostunut tietämään noiden Australialaisten halpalentoyhtiöiden nimiä, matkabudjetti on jo muutenkin ihan liikaa... Eli onko kellään niistä sen tarkempaa tietoa?
 3. Sorrento on mielestäni todella tunnelmallinen paikka. Kannattaa ottaa hotelli korkealta kallioilta, mahtavat näköalat merelle! Valitettavasti hiekkarantaa ei löydy, mutta muuten kyllä täyttää kaikki hyvän matkakohteen kriteerit!
 4. Pärnussa on aivan etelän rantakohteiden vertainen pitkä hiekkaranta, ja tunnelma on samanlainen kuin vaikkapa Välimeren rantakohteissa. Todella kiva ja tunnelmallinen paikka, mutta shoppailumahdollisuudet ovat mielestäni huonot.
 5. Minäkin liityn Malesian suosittelijoiden joukkoon. Matkustelin siellä ja muualla Kaakkois-Aasiassa viisi kuukautta. Jos Lagkawilta haluaa välillä pois, suosittelen retkeä Penagin saarelle. Laivamatka sinne kestää Langkawilta noin kaksi tuntia. Penangilla ihana hotelli on Eastern & Oriental Georgetownissa. Viiden tähden siirtomaa-ajan huippuhotelli puutarhoineen ja uima-altaineen. Muuten Penang ei ole kovinkaan romanttinen kohde, mutta siellä näkee lyhyessä ajassa paljon aitoa malesialaista kulttuuria ja arkipäivän elämää.