Jump to content
Naimisiin.info

bride_to_be

Aktiivijäsen
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

bride_to_be's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. bride_to_be

    Porvoo

    Moi! Meillä oli Gourmet Catering Erkki Ahonen. Tykättiin menusta tosi paljon ja kaikki kehu ruokia. Sitä jäikin viel kotiin vietäväksi. Niil on nettisivut jos googletat. Meil oli se halvin menu, 25 e alv mukaan laskettuna. Ei ollu pöytiin tarjoilua ihan noutopöydällä mentiin.
  2. bride_to_be

    Porvoo

    Joo tais olla aivot narikassa taas vaihteeks... :-[ Voihan väki siirtyy sit kuuden jälkeen muualle juhlimaan. Tuleeko paljon lapsiperheitä, hehän eivät hirveän myöhään voi olla kuitenkaan.
  3. bride_to_be

    Porvoo

    Ei ainakaan mahdottoman pitkä matka pikkukirkosta kamppulaan. Miks ei? Mun kampaus ja meikki laitettiin salon elize (tai joku sellanen, en oo varma nimestä). Kävin koe kampauksessa ja meikissä. Kampaaja oli tosi tarkka et niistä tuli just sellaset ku halusin. Mä sit pukeuduinki siel, oli erillinen huone mis sain pukeutua ja isot peilit, et näki ittesä kunnol. ;D Se paikka on muuten kesä lauantaisin kiinni, joten sain olla tosi rauhassa. Kokonaisuudessaan siel meni 3 tuntia, pukeutuminen laskettuna mukaan. Sit viel vinkki pukujen ostosta, jos ette tienny aikasemmin. Mä ostin pukuni tammi- helmikuun vaihees, ni sain puolel hinnal, koska ne sillon myy edellisen vuoden mallit pois jotta uutta mahtus tilalle. Ite en tienny tota juttuu, ni kävi tuuri et olin just se perjantai kiertelemässä.
  4. bride_to_be

    Porvoo

    Moi! Kattelin just noita kuvia, ni ei yhestäkään näy yleistä ilmettä, niis on keskitytty enemmän ihmisiin. Toisaalta me ei kyl ees koristeltu oikeestaan yhtään sitä paikkaa. Meil oli pöydät laitettu sillai et mahtu 70 ihmistä syömään ja silti jäi viel puolet huonetta tanssi tilaks. Ruuat ja juomat oli katettu sinne pienempään huoneeseen, alkoholittomat juomat oli salin puolella ihan sen pikkuhuoneen oven vieressä ja tosella, esiintymislavan puolella lahjapöytä. Tehtiin niin et me otettiin vieraat vastaan siin keskel salia, ni ne sai sit laitettuu ite lahjat siihen pöydälle matkan varrella. Meidän kakun ne laitto pikkupöydälle siihen esiintymis lavan eteen, ni sillai kaikki näki, ettei tarvinnu missään nurkassa olla. Meistä se paikka oli sen verran kaunis, ettei laitettu ku kukkasia muutamaan paikkaan, sekä pöydille. Laitettiin liinat, ruokaservetit taiteltuna ja aterimet jo valmiiks, sekä ohjelmat ja hääkarkit, ni pöydät oli jo valmiiks "koristeelliset". Kukat oli sieltä kukkakauppa romeosta, länsirannalta. Oli tosi kauniit ja olin todella tyytyväinen kimppuuni toisaalta se oli sellanen mitä pidetään rantees ja roikkuu siitä maahan asti, eli ne kukat oli liimalla laitettu kiinni siihen "kudelmaan". Hääyö vietettiin kotona. Aateltiin et on kaikista kivointa sillai, ku ei ois ollu varaa mihinkää hienoon hotellihuoneeseen ni käytettiin ne rahat sit kaikkiin lisukkeisiin yötä varten. Kantsii katsastaa se hotelli Onni. Se on vanhas kaupungis. Niil on omat nettisivutki. Must se vaikutti kivalta. Kaikki kehu hirveesti ton pitopalveluiden ruokia, et tykättiin tosi paljon. Meil oli se menu 1. Ai niin viel siitä palokunnan talosta, se viikonloppu ku mentiin naimisiin, oli eka mistä alko ne helteet, ni siel oli TODELLA kuuma. Siel ei voi avata mitää ikkunoita. Porukka kävi tosi usein siin ulkona vaan sen takii et oli niin hirveen kuuma. Ei jaksanu ees paljoo tanssia ja juomaa meni todella paljon, eniten just limuja, vissyy jne.
  5. bride_to_be

    Porvoo

    Moi kaikille! Kiva ku tääl on paljon uusia. Me mentiin pikkukirkos naimisiin, juhla oli palokunnan talol, lindell otti kuvat meistä ja käytettiin Erkki Ahosen juhlapalvelua. Jos jotain kiinnostaa kysyy noista tai muista esim. kukista tai jotain ni kerron kyl mielellään.
  6. bride_to_be

    Porvoo

    Kiitos! ;D Mäkään en oo koskaan käyny sisällä sielä, mut ympäristö on todella kaunis! Oltais varmaan otettu se, mut ei ollu tarpeeks tilaa. Se on mitotettu 60:lle henkilölle. Ootko käyny niiden kotisivuilla? Siel on kuvia ja näyttää kyl hyvältä. Kerran ku tultiin jokikatuu pitkin kotiin, näin et sieltä just tuli hääpari vieraineen, oisko reilu kuukaus sitte, et ainakin sitä on käytetty häätarkotuksiin.
  7. bride_to_be

    Porvoo

    Hyvä että kaikilla on asiat järjestyny. Meidän häät oli pikkukirkossa ja ei missään vaihees tullu yhtään sellasta tunnetta et harmittais jotenki. Siinä vaiheessa ei voi olla kun onnellinen! Siinähän ollaan suurimmaks osaks kuitenki selkä seurakuntaan päin, ni ei oo niin väliä kuin lähellä on. Sukulaisetki varmaan kuuli paremmin kun piipitin "tahdon" ja näkee paremmin sormuksen laiton, ku ovat lähempänä eikä oo niitä tuomiokirkon pylväitä siinä.
  8. bride_to_be

    Porvoo

    Mie soitin kirkkoherran virastoon ja sieltä sanottiin, että tänään ja huomenna on palaveri. He soittavat jokaiselle vihkiparille ja jos nyt ymmärsin oikein, ehdottavat pikku kirkkoa vihkipaikaksi.
  9. bride_to_be

    Porvoo

    Minkähänlainen stressi on niillä joiden piti mennä tänä viikonloppuna siel naimisiin? Täytyy varmaan ottaa huomena selvää. Toivottavasti kaikki sujuis mahdollisimman yksinkertasesti, ettei tartte rupee riitelee mistään vihkipaikoista tai -ajoista...
  10. bride_to_be

    Porvoo

    Siis nekö on vaan ainoat vaihtoehdot?! Seurakunnan sivuil luki et tietoja annetaan keskiviikkona 31.5. lisää tilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Voiko pikku kirkkoa ajatella vaihtoehdoksi? Pieni stressin poikanen tässä kohta iskee ku ei tiedä mistään mitään. :-?
  11. bride_to_be

    Porvoo

    Toisaalta minkäs sille voi, toisaalta ärsyttää ihan kauheesti! > Tossa kirkossa on kastettu ja konfirmoitu. Mielialat vaihtelee vihasta harmitteluun viiden minuutin välein. Häihin on reilut pari viikkoo. Täytyy varmaan soitella kirkkoherran virastoon huomena ja kysyä mitäs nyt, tuskin sielläkään tiedetään vielä mistään mitään. Valittiin VPK talokin sen takia kun oli niin lähellä kirkkoa. Mitä enemmän aikaa kuluu ja ehtii ajatella asiaa, sitä enemmän v..ttaa! Varsinkin et kyse oli tuhopoltosta! Mitä tollasen ihmisen päässä oikein liikkuu?! Puhelin on soinu tänään ku sukulaiset kysyy et tuleeko häitä ollenkaan. Kuhan pappi saadaan ni voidaan mennä naimisiin mis vaan, tärkeintähän on se et meistä tulee mies ja vaimo. Toi kirkko on vaan kaikista kaunein. Vaikka kuin monta kertaa oon jo kuvitellu häät mielessäni vaan eipä ne nyt ihan kuvitelmien mukaan mee... Aamulla oli sellanen olo ettei tota voi todeks uskoakaan. Aattelin et se on ihan joku pikku palo vaan, kuvitellen et ehkä siel voi viel vihkii, mut ku kävi paikan päällä huomas et toi palo tulee muistuttaa itestään vielä monta vuotta.
  12. bride_to_be

    Porvoo

    Mä oon aatellu tilata kimput ja kukat kukkakauppa romeosta, länsirannalla. Niil oli infoaki hääaiheisista kukista ja jossain lehessäki oli kuvia.
  13. bride_to_be

    Joensuun seutu

    Moi kaikille! Aattelin kysyä sellasta, et minkälaiset hinnat morsion asusteilla (tiara, huivi, kengät sun muut) on Joensuussa? Oon tulossa viikon päästä sukuloimaan sinne ja aattelin et josko olis jotain hintaeroja Helsingin hintoihin. Mistä voi käydä kattomassa muualla kun tuol Juhla-Asussa? Onko siel Kekäleessä mitään? Oon kyl ymmärtäny et siel on aikas hintavaa muutenki, et onko eroa morsiuskauppojen hintoihin nähden?
  14. No se mun kokeiluversio oli semmonen, missä käytin nauhana about 5cm leveetä nauhaa jota saa kaiken maailman värisinä Sinoopereista sun muista kaupoista. Se muistuttaa sillai organzaa, et on tiheetä mut silti ohutta. Ostin Sokokselta sellasia valkosia tekoruusuja joiden alaosassa oli pieni tarra laitettu koska aattelin et se tarra sais ne sit pysymään helpommin suorana. (Ne kukkien alaosat on aika suippoja jonka takia aattelin et ne ei pysyis.) Laitoin niitä kaksi vierekkäin ja ostin sellasta ohutta hopeeta rautalankaa jota kieputin sopivista kohdista kukkien ympäri. Sit pistin sen aina välillä nauhasta läpi ja taas takasin yläpuolelle, vähän niinku neulois. Rautalanka kiinnittyi kuin itestään kukkien silkkiosan ja sen muovisen vihreen osan väleihin joten ei tarvinnu oikeestaan lävistää niitä mistään kohti, se muovinen osa piti rautalangan tosi napakasti kiinni. Sit asettelin murattia reunoille ja jostain vanhasta kynttilän koristeesta (Se sellanen pyöree, joka tulee kynttilän ympärille. En tiiä sen oikeeta nimeä.) jossa oli marjoja ja sellasia ja "ompelin" rautalangalla ne kiinni nauhaan. Se rautalanka on niin ohutta et käyttäytyy melkein kun lanka, mut ei tartte mitään neulaa koska se meni vaan sen kankaan läpi. Kukkien läpi se ei olis pystynyt. Sit vielä tein niin et rautalanka lähti kukkien toiselta puolelta toiselle niin et se muodosti muutaman eri kokosen kehän niiden päälle. Ne oli tosi kauniit mut isoimman olis pitäny olla vähän piempi, koska se sit menetti vähän muotoaan ku mun sisko tanssi niis vanhojen tansseissa. Sit koristelin sitä vielä sillai et pujotin rautalankaan helmiä ja pari kristallia mitä askartelulaatikon pohjalta löytyi. Yks huono puoli oli se, et ku rautalangat meni nauhan läpi ni aattelin et ne sit raapii ihoa. Meil on kotona sellasta paksua kaks puolista teippiä jota sit laitoin niiden päälle ni ne ei enää tunnu. Olin tosi tyytyväinen siihen millanen siitä tuli, vaikka se oli harjotusversio. Joku neppari tai hakanen olis varmaan hyvä, koska nauha on niin ohutta. Toisaalta en tiiä onko sitä pakko ottaa pois ollenkaan. Voin yrittää laittaa kuvan vähän myöhemmin jos siit sais paremman kuvan tekeleestä ku tää selitys. Siitä tuli myös tosi aidon näköinen, ku materiaalit on nykyään niin laadukkaita!
  15. Kävin eilen ostamassa tarvikkeita ja tein rannekukkasen. Siskollani oli tänään vanhojen tanssit ja hän halus laittaa sen mun tekemän "prototyypin" sinne. Hyvin ainakin kesti koko tanssien ajan! Teen sellaset sitten häihinkin kaasoille, jos he haluavat. Toisaalta kiinnitystä varmaan pitää miettii uudellen, nyt oli vaan rusetilla se nauha. Aattelin et jos keksis jotain muuta, koska sitä rusettia ei pysty ite solmimaan hyvin.
×
×
  • Create New...