Jump to content
Naimisiin.info

Gab

Rouva
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Gab

  • Syntymäpäivä 09/07/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vammala

Gab's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Gab

    Häävalmisteluja

    Tässä sekalaisia kuvia häiden valmisteluista pitkin matkaa.
  2. Satuhäät vie voiton ihan 6-0. Molempia kuitenkin ajattelin katsoa tulevaisuudessa kyllä. Olen Satuhäitä seurannut alusta asti ja kovasti tykännyt. Siinä on jotain aitoutta ja oikeesti seurataan häiden valmistelua sekä itse hääpäivää. "Meidän häissä" keskityttiin aivan liikaa juuri siihen ekan jakson morsiamen tuliohjelmanumeroon ja sitten tässä viimosessa siihen ystävien improlaulantaan. Nuo olis voinu jättää niin paljon vähemmälle arvolle ohjelmassa.. Väkinäistä meininkiä ja kumpikin esitys oli mielestäni lopulta tosi valju ja tylsä. Etenkin tuo improlaulanta. Tulennielentä oiskin ollu hieno, jos morsio ois voinu tehdä sen kunnolla. Lisäksi ärsyttää tämä "Meidän häiden" tarve olla jotenkin "erilainen" ja näyttää hieman erikoisempien parien häitä. Ne ei oikein iske meikäläiseen, kun omat häät oli niin "perushäät" kuin olla ja voi . Mutta kuten totesin, aion seurata molempia jatkossakin. Tulevat niin kivasti peräkanaa.
  3. Olin juuri viime viikonloppuna häissä, joissa lahjat tosiaan annettiin kaasoille, jotka avasivat ne paketista ja laittoivat esille. Kortteja ei teipattu kiinni, vaan ne vaan lojuivat siinä lahjojen päällä. Joissakin ne ehkä pysyivät oikean lahjan kohdalla, joissakin ei. Mielestäni on tosi omituista, ettei hääpari itse saa ees lahjojaan avata Nyt kun oli kyseessä vielä pari, jolla oli lahjalista Sokoksessa, joten ei sinänsä mitään suuren suurta ylläriä ollut vieraillekaan tarjolla. Harmitti vieraan näkökulmasta, kun hääpari ei nähnyt meidän nättiä pakettia ollenkaan Ainoastaan ne valtavaan massaan hukkuneet viinilasilaatikot. Tylsä tapa minun mielestä.
  4. Gab

    Teemana autot

    Ralliteemaan sopii ainakin hyvin se, että tienvarsikyltit tehdään rallimerkeillä. Esim. meillä ukko askarteli paskarteli kaverinsa kanssa tämmösiä:
  5. Jotain pientä oli meilläkin ruusuista. Oli nimittäin pitkissä pöydissä pari pientä posliinimaljakkoa, joissa oli yksi punainen ruusu sekä sitten jotain vihreetä sekä jotain valkoista luonnonkukkaa (en muista nimeä ). Tykkäsin kovasti niistä. Tässä kuva, jossa näkyy tuo maljakkoviritelmä, tosin hieman pienenä. Sitten hääkaaressa voi käyttää esim. ruusuköynnöstä. Tässä on kuva meidän kaaresta, jossa on ihan tekoruusuköynnöstä sekä jotain vihreetä köynnöstä lisukkeena. Ei kovin edustava kuva mutta kyllä siitä jotain ideaa näkee kuitenkin:
  6. Gab

    Kihlajaiset?

    Me järjestimme kihlajaiset sukulaisille paikallisen hotellin "kabinetissa" ruuan ja kahvin merkeissä. Kavereita kestittiin sitten vielä erikseen sulhon vanhempien kotona. Tämä tapahtui osittain siksi, että tiesimme kihloihin mennessämme, että kihlauksesta tulee pitkä ja halusimme kuitenkin juhlistaa tätäkin tärkeää askelta. Meille kihlaus kuitenkin oli todella lupaus avioliitosta, vaikka hääpäivästä ei edes puhuttu pariin kolmeen vuoteen. Minulla kun oli päähänpinttymä siitä, että en mene naimisiin ennen valmistumistani. Kihlaus onkin nyt sitten venynyt jo 5 vuoden mittaiseksi ja tänä vuonna menemme naimisiin. Olemme olleet yhdessä vähän reilut 10 vuotta, josta siis puolet kihloissa.
  7. Tämmöinen Weisen puku roikkuu meikäläisen kämpässä odottamassa kesäkuuta
  8. Tässä meidän tämänhetkinen kutsutekstimme: Vasemmanpuoleiselle sivulle: Kauan katsoin sinua syvälle silmiin, kauan katsoin, katsoin ja ajattelin. Kenties kerran vihille käydä saamme, kenties kerran olet rinnallain. Kauan katsoin sinua syvälle silmiin, kauan katsoin, katsoin ja ajattelin. Puutteen, murheen, yhteisen riemun jaamme, kunnes pois häivymme unholaan. Heikki Aaltoila Oikeanpuoleiselle sivulle: Ei kiirettä, hoppua syyttä suotta yhteistä matkaa takana jo 10 vuotta. Nyt vihdoin papinkin edessä toisemme tahdomme ja Teidät kanssamme juhlimaan kutsumme. Lämpimästi tervetuloa viettämään vihkiäisiämme Vammalan Sastamalan Kirkkoon DD.M.YYYY klo 00.00 Hääjuhlaa vietetään Kutalan Nuorisoseurantalolla aina myöhään yöhön saakka. Maija Meikäläinen & Heikki Heikäläinen Muistattehan ilmoittaa, -tulette tai ette- DD.M.YYYY mennessä. 040-1234567 [email protected] Nyt on suurin ongelma se, että mihin muotoon kehtaisi laittaa sen "muistamis"-asian, eli kun meillä jo kaikkea on, niin matkakassan rikastuttaminen olisi toiveissa... vaan pitäisikö se asia nyt sitten laittaa vaikkapa siihen tulevaan karttaosioon jotenkin? Miten siis olette muut tässä menetelleet?
  9. Mitenkään kenenkään hääintoa en halua tällä viestilläni lannistaa, mutta Kutalan kylällä asuvana immeisenä voin sanoa, että tuo desibelimäärän väheneminen puolen yön jälkeen on tänä kesänä kyllä huimasti auttanut unen saantia, joten ei sitä turhaan ole määrätty. Mainittakoon kuitenkin vielä, että itse en siihen valituksia tekevään naapurikastiin kuulu. Knuutilan juhlasuuli sijaitsee niin lähellä Kulovettä, että vesi kantaa äänen todella pitkälle. Jotkut orkesterit soittavat lujempaa kuin toiset ja taatusti kuitenkin se pienempikin soitto kuuluu hääväelle mainiosti. Tahdon ainakin omasta puolestani kovasti kiittää Knuutilan emäntää ja isäntää tästä rajoituksesta. Häät ovat ihana ja iloinen asia joten toki niitä pitää saada juhlia haluamallaan tavalla. Äänen voimakkuuden rajoitus klo 24 jälkeen ei mielestäni ole mikään kovin hankala asia toteuttaa ja juhlat eivät kuitenkaan tästä rajoituksesta kärsi.
  10. Ylös ylös... tahtoo myös kuulla juttuja tästä paikasta.
  11. Nyt jo pikkuhiljaa olen alkanut miettiä meidän häitämme, tosin ajankohta lienee vasta parin vuoden päässä. Joka tapauksessa olemme päättäneet viettää häämme Vammalassa, vihkiminen joko Tyrvään kirkossa tai Pyhän Olavin kirkossa (riippuen siitä pääseekö sinne kesällä 2008). Nyt olisikin hakusessa joku kiva juhlapaikka Vammalasta tai Mouhijärveltä tai jostain mahd. läheltä Vammalaa joka tapauksessa. Tiedän ja olen tutustunut jo seuraaviin paikkoihin, joten uusia tuttavuuksia kaivattaisiin... Knuutilan Tila (Vammala, Kutala) Kutalan Nuorisoseurantalo (Vammala, Kutala) Vehmaantila (Vammala, keskusta) -Gab-
×
×
  • Create New...