Jump to content
Naimisiin.info

Gab

Rouva
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Gab kaikki viestit

  1. Gab

    Häävalmisteluja

    Tässä sekalaisia kuvia häiden valmisteluista pitkin matkaa.
  2. Satuhäät vie voiton ihan 6-0. Molempia kuitenkin ajattelin katsoa tulevaisuudessa kyllä. Olen Satuhäitä seurannut alusta asti ja kovasti tykännyt. Siinä on jotain aitoutta ja oikeesti seurataan häiden valmistelua sekä itse hääpäivää. "Meidän häissä" keskityttiin aivan liikaa juuri siihen ekan jakson morsiamen tuliohjelmanumeroon ja sitten tässä viimosessa siihen ystävien improlaulantaan. Nuo olis voinu jättää niin paljon vähemmälle arvolle ohjelmassa.. Väkinäistä meininkiä ja kumpikin esitys oli mielestäni lopulta tosi valju ja tylsä. Etenkin tuo improlaulanta. Tulennielentä oiskin ollu hieno, jos morsio ois voinu tehdä sen kunnolla. Lisäksi ärsyttää tämä "Meidän häiden" tarve olla jotenkin "erilainen" ja näyttää hieman erikoisempien parien häitä. Ne ei oikein iske meikäläiseen, kun omat häät oli niin "perushäät" kuin olla ja voi . Mutta kuten totesin, aion seurata molempia jatkossakin. Tulevat niin kivasti peräkanaa.
  3. Olin juuri viime viikonloppuna häissä, joissa lahjat tosiaan annettiin kaasoille, jotka avasivat ne paketista ja laittoivat esille. Kortteja ei teipattu kiinni, vaan ne vaan lojuivat siinä lahjojen päällä. Joissakin ne ehkä pysyivät oikean lahjan kohdalla, joissakin ei. Mielestäni on tosi omituista, ettei hääpari itse saa ees lahjojaan avata Nyt kun oli kyseessä vielä pari, jolla oli lahjalista Sokoksessa, joten ei sinänsä mitään suuren suurta ylläriä ollut vieraillekaan tarjolla. Harmitti vieraan näkökulmasta, kun hääpari ei nähnyt meidän nättiä pakettia ollenkaan Ainoastaan ne valtavaan massaan hukkuneet viinilasilaatikot. Tylsä tapa minun mielestä.
  4. Gab

    Teemana autot

    Ralliteemaan sopii ainakin hyvin se, että tienvarsikyltit tehdään rallimerkeillä. Esim. meillä ukko askarteli paskarteli kaverinsa kanssa tämmösiä:
  5. Jotain pientä oli meilläkin ruusuista. Oli nimittäin pitkissä pöydissä pari pientä posliinimaljakkoa, joissa oli yksi punainen ruusu sekä sitten jotain vihreetä sekä jotain valkoista luonnonkukkaa (en muista nimeä ). Tykkäsin kovasti niistä. Tässä kuva, jossa näkyy tuo maljakkoviritelmä, tosin hieman pienenä. Sitten hääkaaressa voi käyttää esim. ruusuköynnöstä. Tässä on kuva meidän kaaresta, jossa on ihan tekoruusuköynnöstä sekä jotain vihreetä köynnöstä lisukkeena. Ei kovin edustava kuva mutta kyllä siitä jotain ideaa näkee kuitenkin:
×
×
  • Create New...