Chrystal

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Chrystal

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli myös tää ja ihana oli! ruusun terälehdet sängyllä ja ihana aamiainen huoneeseen tarjoiltuna just vähän aikaa sitten vinkkasin miehelle, että olis ihanaa päästä sinne vuoden kuluttua viettämään ensimmäistä hääpäivää
 2. Näin myös meillä
 3. Me nakitettiin koko hääauton koristelu bestmaneille, ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa hoitaa kaikkea yksin. Uskon ja toivon että lopputuloksesta tulee tyylikäs. Jonkun tekstin haluaisin kyllä sinne taakse, vaikka sitten ihan perinteisen.
 4. Kiitos vastauksesta laulaja! Olipa hyvä kuulla että tuo Ave Maria on kokonaisuudessaan pitkä. Lisää vinkkejä ja kappale-ehdotuksia otetaan mielellään vastaan...
 5. Meillä bändi soittaa ekan settinsä taustalla jazzahtavaa. Siinä sopii kaffetta juoda ja hääkakkua maistella ihanan musiikin soidessa
 6. up
 7. eikö kellään ole ideoita? :
 8. Lisää ehdotuksia kirkossa soitettavaksi kappaleeksi kun käytössä on vain kanttori ja urut. Meille ei siis ole tulossa laulajaa tms. Onko Ave Maria sallittujen listalla ja miltäköhän mahtaa kuulostaa pelkästään uruilla soitettuna? :-?
 9. Hyvä idea! Meidän häistä on kans tulossa varsinaiset mehukestit kun lapsia on tulossa niin paljon. Pelkään että laittavat juhlapaikalla hulinaksi jos ei ole mitään tekemistä... puuhapussi on siis vallan verraton keksintö! Voisko sinne pusseihin ostaa jonkun pienen lehtiön ja kynän esim. Tiimarista, saippuakuplat on myös loistava keksintö. Muilla lisää ideoita?
 10. Mulle tulee kaksi kaasoa, ovat molemmat hyviä ystäviäni eri elämänvaiheilta Täydellistä henkistä tukea näin häiden alla kuin itse hääpäivänäkin.
 11. Now & Forever - sivuilla on paljon hyviä tekstejä tähän. Sieltä löysimme pitkän etsinnän jälkeen myös omamme
 12. Meillä mies pukee ylleen saketin vaalean beigellä liivillä ja sovituksessa mukana olleena voin sanoa että sopi kyllä hänelle todella hyvin. Mies on pitkä ja raamikas ja näytti kyllä niin komealta... aah ja ooh Eli kun joku täälä pohti mikä sopii pitkälle ja hoikalle sulhaselle niin kannattaa kokeilla sakettia!
 13. Näissä uusissa häälehdissä on ollut upeita, yksinkertaisia kielokimppuja. Lisää kuvia ja kokemuksia kaipailisin kielosta hääkukkana. Nimenomaan kimpussa ja sulhasen vieheessä. Pöytiin en sitä kyllä uskalla laittaa voimakkaan tuoksun takia. Olisko kellään kuvia simppeleistä kielokimpuista?
 14. Liuskasaaressa, Ravintola Boathouse HSS:llä juhlimme kesäisiä häitämme vuonna 2007