Tinski

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Tinski

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Meillä lukee kutsun liitteenä olevassa juhlaohjesäännössä lahja kohdassa seuraavasti: Arvokkain ja täysin riittävä lahja on se ,että kutsuttu saapuu paikalle juhlimaan hääparin yhteistä onnea. Jos joku kuitenkin tuntee tarvetta lahjoa hääparia, kirjekuoriin mahtuvat lahjat tai häämatkarahaston kartuttaminen olisivat juhlakalujen suurimpia toiveita,sillä tavaraa löytyy jo kaikkea tuplaten. JOs kuitenkin haluaa antaa muitakin lahjoja,vinkkejä voi katsoa häälahjalistalta. Näin me runoilimme eikä olla kuultu kuin positiivista palautetta. Kaikki juhlavieraat, n.120 hlö, tietävät että olemme asuneet yhdessä jo vuosia ja kaikkea löytyy. Emme pistä pahaksi vaikka muuta saisimmekin kuin olemme toivoneet,sillä toiveitahan ne vaan ovatkin!
 2. Meillä on vihkiminen klo 16 ja aikataulua ollaan suunniteltu seuraavanlaiseksi: mulla ja mun äidillä on kampaaja toisessa kaupungissa n.35km päässä klo 7.30 sen jälkeen mulla on meikkaaja klo. 10-11 samassa paikassa ja sen jälkeen pitäis tavata sulho ja BM kaverin luona jossa pitäisi ainakin mun pukeutua. Sulhon pitäisi aamulla hakea kukat ja laittaa opastekyltit ja tulla kaupunkiin. Kello 12 meillä on valokuvaus johon on varattu aikaa reilu tunti. Eli 13-13.30 meidän pitäisi päästä lähtemään kohti kotia,jossa vielä kerran pukeudun pukuuni uudelleen ja haukataan vähän jotain suolaista jottein sitten pyörrytä kirkossa.Siinä välissä meillä on vielä aikaa noin 1,5 tuntia joten ei pitäis tulla kiire....
 3. Meillä maksaa 105 € sisälten valokuvauksen studiossa puoli -ja kokovartalokuvavedoksineen ja suunnittelun etukäteen.Kuvat sit pitää tilata tietty erikseen.
 4. Pyysin kun kirkko oli varattu eli vajaa vuosi etukäteen.Tosin käskin heitä kesällä unohtamaan koko häät vuoden vaihteeseen saakka.
 5. Valitsin kaasoikseni henkilöt joiden kanssa olen ollut viimeaikoina ja aikaisemminkin paljon tekemisissä. Toinen on jokapäiväinen työkaverini jonka kanssa olemme lähes 100 % aina samalla aaltopituudella. Hänellä on kokemusta useammistakin häistä joten hänestä on paljon apua. Toinen kaasoni on pikkuserkkuni,henkilö jolle ensimmäisenä kerroin vuosia sitten että lähden treffeille nykyisen avopuolisoni kanssa,tulevan aviomieheni kanssa. Hän taasen tietää paljon lapsuudestani ja tuntee toisella tavalla minut hyvin. Yksi ongelma vain on;olen aikoinani yläasteella puhunut silloisen parhaan kaverini kanssa,ei tosin niin läheisen enää,että hän voisi olla kaasoni tulevaisuudessa. Nyt en ole nähnyt häntä tai kuullut hänestä mitään syksyn jälkeen. En sitä ennenkään hänestä kuullut paljoakaan. Nykyisten kaasojeni kanssa olen enemmän tekemisssä ihan muutekin.Ajattelin että voin hänellä sanoa,jos joskus kyselee syytä,että silloisessa tilanteessa koin toisten olleen enemmän tietoisia elämtilanteestani ja tekemisissä kanssani. Onkohan ihan ok sanoa näin? VOinhan antaa hänellä jotain muuta hommaan jos hän haluaa auttaa hääjuhlan tekemisessä... :-?
 6. Miekan tila on ihan hieno varsinkin kesällä,mutta muistaakseni aika kallis.Pälkäneellähän on sit tietty vielä esim. Nuijan talo ihan keskustassa ja sit on Iltasmäen Vpk: n talo siinä Koskin tien haarassa.
 7. Oletkos löytänyt sellaista tiaraa jossa olisi vaaleanpunaisia ta vaaleanliiloja ruusuja? meillä on väriteemana vaaleanliila- ja punainen,joten se sopisi minullekin kuin nenä päähän!!
 8. Tiara on ihan ehdoton minulle,olen aina sellaisesta haaveillut.Huntu on vielä hieman avoin kysymys, mutta koska minulla on olkaimeton puku niin huntu varmaankin kyseeseen.
 9. Meille tulee ensi kesänä Tasolounaan pitopalvelu, eikä meillä ole juhlat Hämeenlinnassa,siis muuallekin he pitopalveluaan tarjoavat ja ainakin ruokajuomana olen heidän kuullut tarjoilevan asiakkaan omia juomia. Valinta oli helppo koska en ollut kuullut kuin hyvää palautetta Tasolounaasta. :
 10. Meillä ei ole vielä kuvaajaa varattu mutta olen miettinyt että ennen vihkimistä jotta vieraat eivät juuri joudu odottamaan.Meillä kuvat tullaan ottamaan kirkon ympäristössä ulkona joten tulee varmasti hienoja kuvia.
 11. Meillä ei olla saatu vielä minkäännäköistä runkoa budjetille,ainoastaan ruokatarjoilun maksimikustannus on sovittu.Mutta luultavasti budjetti menee sinne 5000-7000 € väliin ja juuri eiken keskustelin asiasta äitini kanssa ja ainakin mun vanhemmat lupasivat auttaa kustannuksissa. Ehkä etuna se että olen eka lapsi joka menee naimisiin...