Pintaliitäjä

Rouva
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

About Pintaliitäjä

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. has not set their status

 2. Kertoilkaahan kokemuksia Samuilta? Taolta? Pha-Nganilta? Samet ja Chang? Hotellisuosituksia? Nähtävyyksiä? retkiä? mikä hyvää, mikä huonoa? Etenkin Samui - Tao - Pha-Ngan kiinnostavat 8-) Ajankohtana mitä luultavammin huhti-toukokuu, ja omatoimisesti matkattas.
 3. Majoittauduttiin sitten marraskuun lopulla Bangkokissa Tänne: http://www.asiarooms.com/thailand/bangkok/...n_boutique.html Ja voidaan kyllä suositella Idyllinen, siisti, suht uusi hotelli lähellä sky trainia. Ystävällinen henkilökunta, ja huoneetkin olivat oikein viihtyisät. Hieman oli taksin ensin hankala löytää, mutta sijainti oli kyllä hyvä.
 4. Krabi oli aivan ihana paikka Me ihastuttiin ihan täysin, ja kovasti jo uutta matkaa suunnitellaan.. 8-) Lämmintä, ystävällisiä ihmisiä, edullista, hyvää ja halpaa ruokaa ja olutta, suht hyviä ostoksia voi tehdä... Listaa voisi oikeasti jatkaa loputtomiin Hotelli oli oikein loistava, ja palvelu hyvää! Kyllä me sinne toistekin mennään, ja ollaan suositeltu ystävillekin Mun kokemuksia voi käydä tsekkailemassa myös päikystä:http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1158079630/360 pst. jättäkää merkkiä käynnistä, kiitos
 5. Torstaina lähdetään jos oltain löytys vielä jokunen hotellisuositus Bangkokista, niin otetaan vastaan Ollaan pari yötä miljuunakaupungin vilinässä
 6. mitä voitte suositella? suht edullinen mutta siisti ja mielellään vielä hyvällä paikalla...
 7. Mulla on ollu varmaan idiootti hymy kasvoilla.... Poskia välillä oikein nyki
 8. Mun mielestä sä saat ton kuljetussopimuksen sillon, kun teet tilauksen. muoks. siis niiden juomien kuljetussopimus
 9. Mun vanhemmat maksaa n. 1/3 ja itse maksetaan loput. Budjetti on n. 5000e. + hämatka 2500e
 10. Aivan törkeen hyvä idea. Kiitos tästä vinkistä Mä mietin josko tilaisin rakkaalle oman jalkapallon. Kokeilinkin tuota jo... siis suunnittelua Pitääkö tuote maksaa Visalla? kysyykö se sen jälkeen jotain yhteystietoja, vai jäikö mulla jotain huomaamatta? Mä oon aina vähän epävarma näissä jutuissa jotka pitä maksaa netissä Visalla.... :
 11. Hei, tämä kiinnostas. Oisko sulla Butterfly antaa liää vinkkiä että mistä, miten, mitä jne...?
 12. Nosto. reissu olisi elokuussa edessä.
 13. Tietäskö joku mistä löytys koriste jossa ois mukana jalkapallo?