kirmanen

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About kirmanen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olen tehnyt sinistä boolia elintarvikevärillä. Sillä saa tehtyä myös sinisiä jäitä. ;D
 2. Pidin oman nimeni. Meillä on molemmilla harvinaiset nimet, tosin omassani on lisäksi "asennetta". Nimeni on ihan normaali suomenkielen sana, jossa ei pitäisi olla mitään hankalaa, mutta tuntuu, että aina sen saa toistaa ja silti se on välillä väärin. Tosin miehen nimi varsinkin on lähes aina kirjoitettu pieleen vaikka kuinka tavaa, on se Å vaan niin vaikea kirjain. Jos oma nimeni olisi tyyliin virtanen, niin olisin varmaankin ottanut miehen nimen.
 3. Vieraita 57, joista 8 lasta. Tosin pari lasta jo siinä iässä, etten tiedä, jos ovat salaa alkoholeja vieneet. Meillä menivät arviot hieman pieleen. Kun aina bileissä tuntuu, että ihmiset saa suorastaan pakottaa juomaan boolia, niin nyt laskettiin ettei sitä paljoa mene. No olisi siis mennyt enemmänkin kuin tehtiin. (heh, taisi mun booli olla parempaa kuin valkkari + sprite, jota aina joka paikassa tarjotaan) Kaljaa taas jäi älyttömästi, vaikka mies oli niin huolissaan, että se tulisi loppumaan kesken. Nämä siis juotiin: 7 pulloa kuohuvaa 12 pulloa valkkaria 12 pulloa punkkua 5 laatikkoa siideriä (120 tölkkiä) reilu 2 laatikkoa olutta (ehkä 55 tökkiä yht.) boolia 12 litraa (sis. yht 2 l vodkaa) 0,75 l pullo kossua Lisäksi alkoholittomia meni paljon, pääasiassa limua, mehu ei oikeen tehnyt kauppaansa. Ja vettä, kuuma päivä. Kirkkaita ja boolia olisi saanut olla enemmän. Pidetään kavereille ilmaisen viinan bileet, että saadaan loput juomat pois vaatehuoneen lattialta lojumasta. Yli jäi siis viinejä, siideriä ja pääasiassa kaljaa.
 4. Meillä oli kuuma päivä ja mun naama on melko kiiltävää sorttia muutenkin (onneksi muuten hyvä iho), joten puuteri tuli kyllä tarpeeseen. Mut meikkas ja kampas yks tuttu (opiskellut maskeerausta + valmistumassa kampaajaksi, siis käytännössä ammattilainen), jonka kanssa käytiin yhdessä katsomassa sopivat huulipuna ja kiilto. Kyllä ne pussaillessa ja syödessä kuluivatkin, joten lisää tuli laitettua alkuillasta kun vielä muisti... Muuten meikki kesti hyvin.
 5. Tänään käytiin kukkakaupassa ja valkoista gerberaa on nyt sitten tulossa!
 6. Meilläkin tulee Viiviä & Wagneria. Jos jonkun huumorintaju ei sitä sulata, niin täytyy vaan todeta, ettei kaikkia onnistu miellyttämään kuitenkaan. Meillä oli jo kutsuissa V&W postimerkit ja pöytiin tulee seisovat kolmioksi taitetut menukortit, joihin tulee yhdelle sivulle menu ja kahdelle muulle sarjiksia, jotka sopivat juuri meihin. Ei meillä kyllä muuten ole mitään varsinaista v&w -teemaa.
 7. Meillä tulee vihkimispäivä. Siitä lähtienhän sitä sitten ollaan naimisissa.
 8. Vihkiminen on Espoon maistraatissa (en kuulu kirkkoon) ja julhat pidetään Laurinlahden venekerholla.
 9. Mulle tulee meikit ja hiukset laittamaan kaveri tai oikeastaan kaverin kaveri, mut tuttu kuiteskin. Ihanaa, ei tarvitse lähteä kotoa aamulla minnekään. Tämä on opiskellut meikki ja hiusjuttuja, joten eiköhän homma onnistu, kun kuitenkin suunnitellaan ja kokeillaan valmiiksi. Eikä tuu ihan niin kalliiksi, tosin en mä pihtaillakaan halua. Itse en haluaisi meikata, koska olen niiiiin hidas siinä hommassa ja myöskin kovin tarkka omista luomuksistani. Kokemustakin on vähän, kun yleensä meikkaan vain baariin tms. (eniten juuri siksi, kun olen niin hidas, ei arkisin ehdi) No onneksi siis ei tarvitse itse laittaa ja stressata riittääkö aika mun tohelointiin... :
 10. Mun varmaan pahin hääpainajainen on just toi vatsan sekaisin meno. :-/ Pitää vaan toivoa, että se tapahtuu jo aamulla kotona... Kaiken lisäksi ei tietenkään hääpaikkaa varatessa tullut mieleen tarkistaa vessoja. Nyt vaan toivon, että ne on tarpeeksi tilavia kaikille helmoille, vanteelle ja avustajalle. Pitää varmaan sulhon kanssa kotona harjoitella, mikä olisi paras tapa kerätä helmat kasaan. Voi olla, että itse päivänä avustajaksi saattaa joutua sulho, siskoni tai kaaso. Pitää kai varoitella näitä etukäteen... Saas nähdä miten kieroon sukulaiset meitä katselee, jos katoan sulhasen kanssa kahdestaan vessaan kesken juhlan ;D ;D Vähän aiheeseen liittyen muistui mieleen, miten phuksiaisissa jouduin pukeutumaan leijonaksi. Häntä oli kiinni paidan helmassa ja kyllä se sinne pönttöön loppuillasta päätyi uimaan...
 11. Toivoimme lahjaksi rahaa matkakassaa varten tilinumeron kanssa. Saattaahan siitä joku sukulainen loukkaantua, mutta kun emme todellakaan tarvitse kaiken maailman tavaraa jo ennestään ahtaita kaappeja täyttämään. Rahattomia opiskelijoita ym. (näihin kuulun itsekin) ajatellen ei ole mitenkään noloa lahjoittaa vaikka vain ihan pientä summaa. Eihän kaikkien oleteta tuovan kallista lahjaakaan.