Rouva R

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Rouva R

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Frozen strawberry daquiry... Drinksut oli kyllä aivan ihania... Haikeana muistelen meidän vuoden takaista häämatkaa Aruballa, oli aivan mahtavaa köllötellä rannalla, nautiskella auringosta ja merestä ja hörppiä herkullisia drinkkejä... Meillä oli isointa suojakerrointa mitä Suomesta löydettiin, mutta silti onnistuttiin polttamaan nahkamme. Muistakaa levittää rasva ennen bikineitä / uikkareita - jos jää pienikin läntti rasvaamatta niin kärvää (nimim. kokemusta on) ja muistakaa lisätä rasvaa tarpeeksi usein. Me oltiin keskipäivälläkin rannalla, mutta varjojen alla. Ja pitkähihaista ei tosiaan tarvinnut muuta kuin lentokoneessa - yötkin tosi lämpimiä. Ihanaa matkaa kaikille lähtijöille!
 2. Minä päädyin kuitenkin pitämään tyttönimeni, enkä ottanut kaksiosaista sukunimeä. Mies jo melkein otti minun nimen, mutta ei kuitenkaan, joten tähän ratkaisuun päädyttiin. Loppujen lopuksi ajattelin kuitenkin, että yhdysnimestä tulee niin pitkä, että on hankala käyttää. Joten näin mennään!
 3. Me oltiin Tamarijnin puolella ja tykättiin kyllä. Huoneet olivat ihan meren rannalla eli hiekka alkoi lähes suoraan parvekkeen alta. Me oltiin toisessa kerroksessa, ekasta kerroksesta olisi päässyt suoraan muutamalla askeleella rantahiekalle. Meri oli siis suoraan edessä. Tasoltaanhan Divi on hieman parempi ja tyylikkäämpi, mutta on aika lailla makuasia kummasta tykkää enemmän. Asui kummassa tahansa, molempien hotellien palveluita pääsee käyttämään joka tapauksessa. Tosin me päädyttiin useimmiten "omalle rannalle" eikä jaksettu lähteä Diviin asti. Vuoden 2007 alusta mun mielestä on tullut muutos, että myös Tamarijnin puolella asuvat saavat aina käyttää myös Divin palveluja. Ennen näin ei ollut, vaan Divin palveluita sai käyttää vain jos oli häämatkalla tai jos maksoi lisämaksua.
 4. Meidät olisi muuten siirretty business-luokkaan koneessa, mutta oli ihan täynnä joten ei mahtunut... Aruballa tapaamamme toinen suomalainen hääpari oli päässyt business-luokkaan, tosin ei vierekkäin kun paikkoja oli ollut hajanaisesti mutta kuitenkin. Käsitin, että jos vaan mahtuu niin hääpari siirretään kyllä business-luokkaan.
 5. Meillä ei kyllä ollut vihkitodistusta mukana ja saatiin silti kaikki häämatkalaisille tarkoitetut edut (Aruballa)... Huone tosin ei ollut parempi laadultaan, mutta sijainniltaan tosi kiva ja niin vähän huoneessa oltiin, että kelpasi ihan hyvin.
 6. Meidän hääsviittiin oli piilotettu yhteensä kolme herätyskelloa, jotka soivat aamuyöllä tunnin välein. Eipä se mitenkään suuresti haitannut - ei ainakaan minua, nukuin hyvin sikeästi korvatulpat korvissa ja mies hoiti herätyksellojen etsimisen ja sammuttamisen! ;D Hääsviittiin oli myös meille varattu kuoharia, suklaata ja mansikoita - tosi ihana ylläri.
 7. Me majoituttiin häämatkalla Aruballa Tamarijnissa ja kuulostaa siltä, että NK oli samassa hotellissa tai sitten sisarhotellissa Divissä. Me saimme käyttää sekä Tamarijnin että Divin palveluita. Divin puoli on tyylikkäämpi ja vähän tasokkaampi kuin Tamarijn, mutta kaikki Tamarijnin huoneet ovat ihan rannalla eli meri on tosi lähellä. Sen vuoksi juuri valitsimme kyseisen hotellin. Totta on, että huoneet eivät ole kovin hienot - meille sattui vielä remontoimaton huone, koko ajan kyllä remontoivat huoneita - mutta silti siistit ja ihan viihtyisät. Ja huoneessa ei todellakaan vietetty aikaa muuten kuin käytiin nukkumassa - siksi tehtiin valinta rannan läheisyyden, all inclusiven jne. perusteella eikä huoneiden. Tuota kannattaa oikeasti miettiä, että kuinka paljon oikeasti tulette viettämään huoneessa aikaa - ja tehdä valinta sen pohjalta, mitä eniten arvostaa. Joka tapauksessa varmasti ihana loma tiedossa, mihin tahansa hotelliin päädyttekin!
 8. Sama täällä, voin vain kehua Arubaa ja ihanaa häämatkaamme! Kaunis ranta, ihana meri, mukavasti tilaa rannalla olla ja nautiskella ja upeat auringonlaskut... Me olimme häämatkalla elokuun lopussa ja ihmisiä ei minunkaan mielestäni ollut yhtään liikaa eikä jenkkituristit mitenkään erityisesti "pistäneet silmään". Majoituimme myös low rise -alueella ja high-risen läpi sekä pyöräiltiin että autoiltiin eikä sinne kyllä olisi huvittanut mennä - me viihdyimme loistavasti low rise -alueen rauhassa. Ihmiset olivat ystävällisiä, all inclusive -hotellin ruoka ja muut palvelut hyvät, ihanan helppoa ja rentouttavaa lomailua. Saari on siisti ja turvallinen ja erinomaisesti ihanaan rantalomailuun soveltuva paikka! Kaipuu jäi takaisin ja miehen kanssa sovittiin, että viimeistään 10 v. häämatkalla lähdetään taas Aruballe! P.S. Jos joku haluaa kuvia Arubalta, privailkoon niin voin muutaman otoksen lähettää!
 9. Mulla oli huntu ja 3 ruusua kampauksessa. Huntu lähti siis kampauksen "alta".
 10. Mä ostin miehelle huomenlahjaksi solmioneulan. Sitä tuskin tulisi muuten ostettua... Mä odottelen vielä huomenlahjaani, sain lahjaksi lupauksen että mennään yhdessä kultasepänliikkeeseen ostamaan mulle jotain oikein mieleistä...
 11. Maku Matka teki ruoat myös meidän häihin ja kaikki oli todella herkullista!! Suosittelen lämpimästi!
 12. Me pussattiin! Etukäteen kyllä jännättiin että meneekö se kohta ohi, kun tosiaan mitään "saatte suudella" -juttua ei sanottu eikä pappikaan muistuttanut, piti vain muistaa ne sanat minkä jälkeen pusun paikka oli. Kohta oli vaan sen verran erikoinen, että edes meidän kuvaaja ei ehtinyt mukaan kun odotteli pusua ihan eri kohdassa...
 13. Mä nukuin häitä edeltävän yön kaason luona ja hyvin nukuinkin... Olin itsekin yllättynyt! Aamulla olo oli virkeä seitsemän tunnin yöunien jälkeen.